Demand Controller

Agrifirm


Datum: 3 weken geleden
Stad: Oss, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Agrifirm

3686

Zoek jij een baan waarin je elke dag in controle bent van de gevraagde en te produceren orderhoeveelheden? Waar je zowel administratief als commercieel aan het werk bent? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functie

In de functie van Demand controller draait het om de dagelijkse monitoring van de orderbak. Je geeft door hoeveel volume er morgen geproduceerd móet worden maar ook de hoeveelheid die morgen mág geproduceerd worden.


Jouw dagelijkse verantwoordelijkheden zijn:

 • Doorgeven van de inhoud details van de orderbak naar de transportload, o.a. levervensters, erfbeperkingen etc.;
 • Actief benaderen van klanten om de orderbak te optimaliseren; denk hierbij aan het proactief bellen voor aanvullende orders of te overleggen over capaciteitsknelpunten;
 • Controleren of de silo-metingen goed zijn;
 • Goed zetten van de instellingen voor de volgende dag bij bijvoorbeeld onderhoud productie o.i.d.;
 • Controle bestel- en levervoorstellen uit de ordergenerator;
 • Optimaliseren en controleren minimaal te leveren hoeveelheden per fabriek voor silo-meter klanten;
 • Dagelijkse goedkeuring van bestel- en levervoorstellen (in de webshop) voor de silo meter klanten waar we volle auto’s kunnen leveren;
 • Dagelijks goedkeuren van gevalideerde bestel- en levervoorstellen (in de webshop) voor de kleinere silo-meter klanten waar we binnen de regio transport combineren.

Je werkt in een multidisciplinair team en rapporteert aan de Teamlead Klantenservice.


Profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, of gelijkwaardig door ervaring, bij voorkeur op het gebied van Supply Chain of Logistiek;
 • Je hebt kennis van materiaalplanning, productieplanning en/of je hebt logistieke ervaring;
 • Kennis van SAP is een pré;
 • Je bent bekend met de Agrarische sector;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal.

Dit ben jij!

Jij bent doortastend, pro-actief en een logistiek talent die ook onder stressvolle omstandigheden het overzicht bewaart.


Verder beschik je over:

 • Sterke analytische vaardigheden en denkt in oplossingen;
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden;
 • Het vermogen om zelfstandig te werken maar ook samen te werken voor het beste resultaat.

Wat mag je van ons verwachten?
Een resultaatgerichte functie met veel verantwoordelijkheid! Samen met je collega’s maak je het verschil daarom investeren we in onze mensen.

Als collega bij Agrifirm ontvang je:

 • Ontwikkelingsmogelijkheden via onze Agrifirm Academy;
 • Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband;
 • Een goed salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 23 vakantiedagen + 13 ATV dagen.

Royal Agrifirm Group

De visie van Agrifirm is om elke dag te werken aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Wij willen ervoor zorgen dat we iedereen betaalbaar, gezond en duurzaam voedsel kunnen blijven aanbieden. Agrifirm levert daarom kwalitatief hoogstaande producten als diervoeders, producten voor de teelt van gewassen en professioneel advies.


Agrifirm is circa 120 jaar geleden opgericht in Nederland en is nu een toonaangevende, agrarische coöperatie met een internationaal netwerk van dochterbedrijven gevestigd in 16 landen in Europa, Zuid-Amerika en Azië en een wereldwijd distributienetwerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn en met ruim 3.000 betrokken medewerkers werkt Agrifirm iedere dag aan een gezonde toekomst voor boer én maatschappij.


Ben jij onze nieuwe collega die het verschil weet te maken!
Dan ligt er een mooie carrière voor je in het verschiet bij Agrifirm! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lonneke van den Brand op 06 – 43 45 30 41.

Solliciteren kan via onze website of andere portals; graag via de sollicitatiebutton. Je reactie (cv en motivatie) kan je richten aan Lonneke van den Brand.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-LV1Hoewel we het aanbod van hulp waarderen, accepteert Agrifirm geen ongevraagde cv's van wervingsbureaus. Alle cv's die door wervingsbureaus worden ingediend bij Agrifirm via e-mail, internet of rechtstreeks zonder een geldige schriftelijke overeenkomst worden beschouwd als eigendom van Agrifirm. Er worden geen kosten betaald indien de betreffende kandidaat wordt aangenomen door Agrifirm.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Afstudeerder Mechanical Engineering

VIRO, Oss, Noord-Brabant
1 week geleden
Binnen de diverse locaties van ons multidisciplinair ingenieursbureau zijn er regelmatig afstudeermogelijkheden voor studenten die binnen één van onze vele projecten ervaring willen opdoen in het vakgebied. Opdrachten definiëren we gezamenlijk, eigen opdrachtkeuze is ook een mogelijkheid. Wat vragen wij van jou? Je bent een enthousiaste hbo-student in de richting Werktuigbouwkunde Je bent proactief en denkt graag mee in het...
VIRO

Proces operator

Pro industry, Oss, Noord-Brabant
€ 2.100 - € 2.650 per maand
1 week geleden
Ben jij klantvriendelijk en enthousiast ingesteld? Wil jij graag aan de slag in dagdienst? Jij komt namelijk te werken in de moderne productie van inkt waar het belangrijk is dat je het proces goed laat verlopen. Jij bent samen met je collega´s verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. In deze organisatie zijn ze opzoek naar een productiemedewerker die zelfstandig...
Pro industry

Schilder

Faber, Oss, Noord-Brabant
€ 3.000 per maand
3 weken geleden
Wat jij doet Ben jij een schilder die gepassioneerd is over nieuwbouwprojecten? Faber Personeel biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren schilder, met een flinke dosis humor en gezelligheid. Je dag begint met een heerlijke kop koffie of thee en een gezellig praatje met je collega's, terwijl je meezingt met de muziek op de radio. Vervolgens...
Faber