Proefdierverzorger tijdelijk

Universiteit Leiden


Datum: 3 weken geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 2.618 - € 3.298 per maand
Contract type: Voltijd
Universiteit Leiden
Vacaturenr 14257 Functie-categorie Niet-wetenschappelijke functies Omvang (fte) 0,8-1,0 Extern/intern Intern , Extern Locatie Leiden Geplaatst op 7 november 2023 Sluitingsdatum 19 november 2023

Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen / Instituut Biologie Leiden (IBL) zoekt per direct een

Dierverzorger 0,8- 1,0 fte (tijdelijk ter vervanging van zwangerschapsverlof tot augustus 2024)

Vacaturenummer: 14257


De werkzaamheden
In deze functie ondersteun je onderzoek naar gedrag (o.a. communicatie, partnerkeuze, welzijn), fysiologie, en cognitie bij dieren. Ook ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en de fok van verschillende kleine dieren (voornamelijk vogels en vissen, maar mogelijk ook dieren als insecten, garnalen, krabben, en mossels). Je volgt de duidelijke richtlijnen en wettelijke voorschriften met goed oog voor het welzijn en de gezondheid van de dieren.
De dagelijkse taken zijn de dierverzorging, de schoonmaak en het in goede staat houden van dierverblijven. Andere werkzaamheden zijn het tijdig voorbereiden en inrichten van experimentele ruimtes en opstellingen, ondersteuning bij administratief werk (registratie), het bijhouden van voorraden en bestellingen, controle van apparatuur (bijvoorbeeld aquariumtechniek, zwemtunnels, automatische gedragsregistratie), en contact met de onderzoekers en studenten. De dierverzorging gebeurt in een klein team en grotendeels zelfstandig (in overleg) en in afstemming met de betrokken onderzoekers.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde vooropleiding als dierverzorger/biotechnicus;
  • een artikel 9 of 13f aantekening (vh. Art 12) om met proefdieren te werken (of bereidheid om deze op korte termijn met onze ondersteuning te behalen;
  • kennis en ervaring, of affiniteit met het verzorgen van vissen en vogels;
  • je kunt goed samenwerken in een klein team;
  • je bent flexibel en kunt goed zelfstandig werken;
  • je hebt voldoende kennis van de Engels taal om met internationale medewerkers/studenten te kunnen communiceren;
  • je hebt basis computervaardigheden en ervaringen met het invoeren van data in een database (bijhouden van de administratie).

Een nieuwsgierige faculteit
Verbinden vanuit nieuwsgierigheid, dat is de strategische koers die de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen de komende jaren voert. We zijn een toonaangevende, snel gegroeide faculteit, waar in 8 instituten inmiddels meer dan 8000 medewerkers en studenten werken in een dynamische, internationale omgeving. Persoonlijke en academische ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Onze mensen worden geïnspireerd door nieuwsgierigheid, om zo fundamentele kennis te vergroten en over grenzen heen te kijken. Voor de wetenschap, én om een bijdrage te leveren aan grote maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Het onderzoek binnen de faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen varieert van wiskunde, informatica, sterrenkunde, natuurkunde, scheikunde en biofarmaceutische wetenschappen tot aan biologie en milieuwetenschappen. We bieden elf bachelor- en zo’n dertig masterspecialisaties.
De faculteit is gelegen in het Leidse Bio Science Park, vlak achter Leiden Centraal. Het is één van Europa’s grootste scienceparken, waar universiteit en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Een bloeiende wetenschappelijke omgeving waar bijvoorbeeld IBL, maar ook Naturalis Biodiversity Center en het Leids Universitair Medisch Centrum gevestigd zijn.

Het Instituut voor Biologie
Het onderzoek binnen het IBL heeft tot doel te werken aan de wetenschappelijke basis van biodiversiteit en gezondheid. Dit zie je terug in ons leidende principe Harnessing Biodiversity for Health. We voeren innovatief onderzoek uit om fundamentele vragen te beantwoorden en oplossingsgericht onderzoek om grote maatschappelijke uitdagingen op te lossen. Denk aan het beschermen van de biodiversiteit van de natuur, ontwikkelen van duurzame biotechnologie en landbouw en verhogen van een goede gezondheid. Ons onderzoek richt zich op vier onderzoeksthema's: Bioactive Molecules, Host-Microbe Interactions, Development & Disease and Evolution & Biodiversity. Gelegen in een bloeiende wetenschappelijke omgeving met onze Faculteit Wis- en Natuurwetenschappen, Naturalis Biodiversity Center, het Leids Universitair Medisch Centrum en het Leiden Bioscience Park biedt IBL een boeiende, internationaal georiënteerde en inclusieve plek om te werken en studeren.

Wij bieden
Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten , zo snel mogelijk en tot en met 31 juli 2024. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.618,- en maximaal € 3.298,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 5/6).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen.

Diversiteit
Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom speciaal sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Dr. Katharina Riebel ([email protected]). Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met mw. Christina Kamerman (e-mail: [email protected]; telefoon: +31 71 527 5148).

Sollicitatieprocedure op doorlopende basis (en uiterlijk 19 november 2023) door je motivatiebrief (inclusief 2 referenties) voorzien van het vacaturenummer met een cv te uploaden: je krijgt een automatische ontvangstbevestiging (check je SPAM!). We pakken sollicitaties doorlopend op en je hoort binnen een week van ons of we een gesprek met je aangaan in Leiden. Je persoonsgegevens zijn tijdens het proces alleen toegankelijk voor direct betrokkenen, en door te solliciteren ga je akkoord met de privacy-code van de Universiteit Leiden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Onderzoeksmedewerker Patiëntgerichte Oncologische Zorg

LUMC, Leiden, Zuid-Holland
€ 3.772 per maand
2 weken geleden
max. € 3.772,- 18-20 uur mbo/hbo bepaalde tijd Voor KWF-gefinancierd onderzoek naar de implementatie van passende zorg voor kankerpatiënten zijn we op zoek naar een enthousiaste onderzoeksmedewerker. Passende zorg betekent dat de zorg is afgestemd op: wat medisch gezien zinvol is, de voorkeuren en wensen van de patiënt en de gezondheidssituatie van de patiënt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking...
LUMC

Salarisadministrateur

LYCEO, Leiden, Zuid-Holland
€ 3.000 - € 4.000 per maand
2 weken geleden
Vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken waarbij je de mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en de salarisadministratie naar een hoger niveau te tillen? Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en nauwkeurige salarisadministrateur die wil helpen om dit bij Lyceo te realiseren. Lyceo – Leren leer je zo! Ieder kind is anders. En met...
LYCEO

Healthcare Compliance Officer – Pharming

Voxius, Leiden, Zuid-Holland
2 weken geleden
Pharming Group N.V. (Nasdaq: PHAR/Euronext Amsterdam: PHARM) is a global biopharmaceutical company dedicated to transforming the lives of patients with rare, debilitating, and life-threatening diseases. Due to the growth of the organization, Pharming is currently looking for a senior Compliance officer Due to the growth of the organization, Pharming is currently looking for a senior Compliance officer ? The Healthcare...
Voxius