Admin Service Employee

Bleckmann


Datum: 3 weken geleden
Stad: Almelo, Overijssel
Contract type: Voltijd
Bleckmann

Bedrijfsvoorstelling


Bleckmann is de expert in supply chain management en biedt end-to-end logistieke oplossingen voor mode-, lifestyle- en consumentenelektronicamerken. Wij maken de beloftes van onze klanten waar. We streven continue naar verbetering en innovatie in de praktijk is ons niet vreemd. Efficiënter en duurzamer werken zijn drijfveren in onze besluitvorming.

Als multinationale organisatie hebben we teamleden met verschillende achtergronden in dienst die dezelfde waarden delen: Ondernemerschap, Deskundigheid, Betrokkenheid en Uitmuntendheid. Wij vinden dat deze waarden tot uiting moeten komen in alles wat we doen en hoe we samenwerken. Door je bij ons team aan te sluiten, draag je bij aan het bouwen aan een betere toekomst.


Functie


Jouw rol binnen Bleckmann

Om de groei binnen het Admin Service team te realiseren zoeken we jou! Administratief ondersteunen en coördineren van verschillende afdelingen, zoals onder andere inbound, outbound, en retouren is jouw hoofdtaak. Je hebt oog voor detail en kan nauwkeurig werken. Jij wil, net als Bleckmann, vooruit.

 • Met behulp van het warehousemanagementsysteem monitor jij de dagelijkse administratie.
 • Als echte planner ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de werkzaamheden. Je hebt dagelijks overleg met de warehouse manager voor de planning van in- en uitgaande goederenstroom.
 • De administratie van ingekomen/uitgaande goederen en douane documentatie hoort tot je takenpakket. Hierbij zorg je voor een juiste verwerking en vastlegging van leveringsgegevens.
 • Je bent de logistieke vraagbaak en adviseur voor onze nationale en internationale opdrachtgevers maar ook de interne schakel tussen enerzijds onze klanten en anderzijds de verschillende warehouse departementen. Je gaat van ‘nog eens een klacht?’ naar ‘nog eens bedankt voor je feedback we gaan opzoek naar een duurzame oplossing!’.
 • Je levert een proactieve bijdrage aan onze continuous improvement werkmethodiek.

Kortom een veelzijdige functie met zowel administratieve als communicatieve taken.


Profiel


Wat jij mee neemt naar Bleckmann

Wij doen niet aan de clichés zoals “commercieel, stressbestendig en administratieve duizendpoot”. Wel zoeken wij een geboren helper die geen enkele taak uit de weg gaat maar van aanpakken weet.

 • Nederlands en Engels taal.
 • MS Office (Excel, Outlook, Word)
 • MBO (plus) / HBO werk en denk niveau
 • Ervaring in de logistiek is niet vereist maar wel mooi meegenomen!
 • Een bak humor en doorzettingsvermogen


Aanbod


Wat bieden wij?

 • Geen enkele dag is hetzelfde. Je werkt in een dynamische internationale omgeving waar je hoge mate van zelfstandigheid wordt toevertrouwd.
 • Je komt terecht in een gezellig team waarin hard gewerkt maar ook veel gelachen wordt.
 • Een salaris dat aansluit bij de kennis en ervaring die je meebrengt.
 • Mogelijkheid tot eigen ontwikkeling en doorgroeien.
 • Leuke feestjes om successen te vierenBijkomende informatie


Is dit de functie waar jij naar zoekt? Solliciteer dan nu!
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Leroy de Ruiter (Admin Service Manager) via het telefoonnummer 06-83548082.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Helpdeskmedewerker

Seven Stars, Almelo, Overijssel
1 week geleden
Functieomschrijving Tijdelijk 32 uur/week Almelo Start 11 december 2023 Voor onze opdrachtgever Ministerie van Justitie en Veiligheid zijn wij op zoek naar een Helpdeskmedewerker Opdracht Eerstelijns helpdesk buiten kantooruren voor de dienst Track & Trace. Je staat gebruikers van het systeem te woord bij vragen over inloggen, foutmeldingen of algemene gebruikersvragen. Aan de hand van werkinstructies help je de gebruiker...
Seven Stars

Assistent Supervisor Crossdock

Wolfram Chain, Almelo, Overijssel
€ 3.500 per maand
4 weken geleden
Verdien tot €3.500,- Heb je al eerder gewerkt als teamleider of in een vergelijkbare functie en ben je op zoek naar een goed maandsalaris van €3.500? Aarzel niet en solliciteer direct! Functieomschrijving Als Assistent Supervisor speel je een essentiële rol bij het ondersteunen van de operationele processen en het coördineren van het team. Samenwerking met de Supervisor is van groot...
Wolfram Chain

Bijbaan als Kassamedewerker

DekaMarkt, Almelo, Overijssel
4 weken geleden
Wat kom je halen Een goed salaris Leuke collega’s Dichtbij huis werken Wat kom je brengen Enthousiasme! Collegialiteit Een grote glimlach! Wist je dat je… … als kassamedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Daar komt nog bij dat we samen...
DekaMarkt