Toezichtsassistent

Driessen


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 2.693 - € 2.902 per maand
Contract type: Voltijd
Driessen

Ben jij op zoek naar een boeiende bijbaan waar jij als wo-student jouw achtergrond en ervaring in de digitale wereld kan toepassen? Heb jij affiniteit met wet- en regelgeving, en sta jij graag midden in de maatschappij? Dan zijn wij op zoek naar jou als Toezichtsassistent bij de Autoriteit Consument en Markt in Den Haag! Het gaat om een functie voor 16 uur per week.

Wat bieden we jou?

 • Een afwisselende baan bij een overheidsorganisatie;
 • Je wordt beloond met een salaris volgens de CAO Rijksambtenaren, max € 2902,24 (max 7.3);
 • Reiskostenvergoeding waarbij het OV volledig wordt vergoed;
 • Reizen met eigen vervoer geldt een vergoeding van € 0,07 cent per km;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1;
 • Je bouwt naar rato 25 dagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris;
 • Mogelijkheid om hybride te werken;
 • Doorbemiddeling bij einde opdracht.

Als medewerker via Driessen kun je daarnaast rekenen op mooie extra’s zoals collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg)verzekeringen, een fiscaal voordelige uitruilregeling en € 10,00 korting op je sportabonnement bij een van de 3550 sportscholen. Ook kun je bij ons gratis deelnemen aan verschillende opleidingen en workshops.

Wat vragen we van jou?

 • Wo-denkniveau;
 • Beschikbaarheid van 16 uur per week voor langere tijd;
 • Beschikbaarheid op donderdag (i.v.m. teamoverleggen);
 • Affiniteit met de digitale wereld.

Je competenties en talenten:

 • Analytisch - Je kan snel informatie doorgronden en tot de kern komen van een vraagstuk;
 • Pro-actief - Je hebt een actieve houding en gaat graag zelf op zoek naar antwoorden;
 • Communicatief - Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Zelfstandig - Je werkt accuraat en zelfstandig.

Wat verder goed is om te weten

De Digital Services Act (DSA) introduceert een breed pakket aan nieuwe regels om online dienstverleners, waaronder online platforms, zoekmachines, marktplaatsen en hostingdiensten, te reguleren met het doel de online veiligheid te verbeteren. Het is voor het eerst dat deze sector zo breed gereguleerd wordt. De ACM zal in Nederland vanaf begin volgend jaar een centrale rol gaan spelen in het handhaven van de DSA. Dit doen we in samenwerking met de Europese Commissie en andere toezichthouders.

Binnen de ACM is een breed projectteam met medewerkers uit de directies Consumenten, Juridische Zaken en Telecom, Vervoer en Post, druk bezig met het voorbereiden op de nieuwe taken die de ACM onder de DSA zal krijgen. Je zal onderdeel uitmaken van dit team.

Is je interesse gewekt?

Reageer op deze vacature via de sollicitatieknop. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met Emma Stolp of Rianne Veerling op via 06-53 77 34 34 of stuur een e-mail via [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vertaler Nederlandse Transcripten

Start People Almere, Den Haag, Zuid-Holland
€ 18,61 - € 24,98 per uur
2 dagen geleden
Over de functie Heb jij affiniteit met hedendaags Nederlands en met Nederlandse spelling? Lijkt het je intressant om voor een overheidsinstantie te komen werken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in Den Haag zijn wij op zoek naar een transcribent i.v.m. spraaktechnologie van Nederlandstalige audio. Dit betreft een functie voor 24 tot 40 uur...
Start People Almere

Ervaren online marketeer

Training of Greatness, Den Haag, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Ben jij een beginnende of ervaren online marketeer en wil je iets betekenen voor anderen en tegelijkertijd jouw eigen skills aanscherpen? Bij de T.O.G stage bieden we jou de kans om onderdeel te worden van de tofste stageplaats van Nederland. Bij T.O.G. werken we in twee wekelijkse sprints aan verschillende gave opdrachten. We bieden een stageplaats waar je jezelf echt...
Training of Greatness

Directeur

Basisschool Wonnebald, Den Haag, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Het bestuur van de Samenwerkende Vrijescholen Zuid-Holland (SVZH) zoekt per direct voor Basisschool Wonnebald een enthousiaste én inspirerende directeur voor 0,8-1,0 fte Ben jij de betrokken integraal directeur die onze school warm en inspirerend kan leiden? Ben jij iemand die vragen stelt en nieuwsgierig is naar het antroposofisch mensbeeld van waaruit wij werken? Een verbinder die autonomie, vertrouwen geven en...
Basisschool Wonnebald