Medewerker klantenservice

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 17,25 per uur
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Ruim 17 euro per uur? KATSJING! Het ligt voor jou klaar! Ben jij 24 uur of 32 uur per week beschikbaar? Top! Ben jij een kei in communicatie? Lekker dan! En ben jij ook handig met computersystemen? Dan moet je snel verder lezen en wie weet kan jij binnenkort het team komen versterken.

Wat bieden wij jou
 • € 17,25 per uur
 • Tijdelijk met uitzicht op vast contract
 • Aan de slag in Rotterdam
 • Veelzijdige functie
 • Woningcorporatie in Rotterdam
Wie ben jij


Als medewerker klantenservice bij deze woningcorporatie werken? Dat kan! Jij hebt bijvoorbeeld ervaring in een winkel, in de horeca of in een klant contact center. Belangrijk is dat jij goed en rustig kunt communiceren. Jouw nieuwe werkgever is een grote speler in de woningmarkt en heeft een grote diversiteit aan huurders. Ook kwetsbare doelgroepen. Luisteren is dus belangrijk, ook als emoties vanuit de klant een keer de overhand nemen ben jij hun rots in de branding om ze op hun gemak te stellen. Als je handig bent met computersystemen? Super! Dan leer je het vak ontzettend snel.

 • MBO of HBO werk- en denkniveau;
 • Jij weet wat gastvrijheid en vriendelijkheid is;
 • Jij bent goed met computers en computersystemen;
 • Jij bent goed in het schrijven en spreken van de Nederlandse taal;
 • Een beetje Engels is ook handig!
Wat ga je doen


Na de dagstart ga je aan de slag. Je zet jouw headset op en daar komen de telefoontjes. Vragen als 'mijn kraan moet vervangen worden' tot 'ik heb burenoverlast', alles komt voorbij. Ook emotionele gesprekken. Kortweg gezegd: Jij zorgt voor de juiste antwoorden op klantvragen. Op het gebied van verhuur, incasso, woonruimteverdeling, wijkbeheer, sociaal beheer en onderhoud. Een opsomming van jouw takenpakket:

 • De eerste maanden handel je vragen af via de telefoon. Daarna ook via Whatsapp, Twitter en Facebook en contactformulieren die binnenkomen via de website.
 • De door jou gegeven antwoorden leg je secuur vast en deel je d.m.v. diverse systemen met jouw collega’s. Zo kunnen we klanten bij een volgende vraag ook weer goed helpen.
 • Jij kunt ook complexe vragen krijgen waarop je even op onderzoek uit moet om onze klanten goed te kunnen antwoorden.
 • Je weet als geen ander hoe een woning eruit ziet en wat er allemaal stuk kan gaan. Je hoeft het natuurlijk niet zelf te repareren. Maar je weet met deze informatie de aannemers aan de slag helpen om het probleem op te lossen.
Waar ga je werken


Een woningcorporatie in de kern van de stadsregio Rotterdam. Zij werken met ongeveer 400 mensen aan het verhuren, beheren en onderhouden van ruim 45.000 woningen.

 • Je wil direct aan de slag! Zit op het puntje van je stoel. Je komt direct op de solliciteer button rammen! Binnen 48 uur nemen we contact met je op om jouw talent in te zetten!
Sollicitatie


Je wil direct aan de slag! Zit op het puntje van je stoel. Binnen 48 uur nemen we contact met je op om jouw talent in te zetten! Hoppa!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ambulant Begeleider HBO/ Maatschappelijk Werker

CVD, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.068 - € 4.372 per maand
1 dag geleden
Aantal uur per week 24 - 36 Salaris Werklocatie Lange Hilleweg 240 Wij zijn CVD. Een maatschappelijke organisatie in Rotterdam. Onze organisatie bestaat uit ongeveer 500 medewerkers, die allemaal geloven dat een veilig en stabiel thuis, de basis is voor je leven. Daarom bieden we hulp en opvang aan iedereen die weer grip wil op deze basis. Wij geloven erin...
CVD

Process Traineeship - Rijksoverheid

EIFFEL, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.800 per maand
2 dagen geleden
Processen opzetten en verbeteren bij toonaangevende organisaties binnen de Rijksoverheid. Bij EIFFEL krijgt jouw talent een kans! DAAROM WIL JIJ ALS PROCESS TRAINEE RIJKSOVERHEID BIJ EIFFEL WERKEN Het verbeteren van bedrijfsprocessen, projectmanagement en een ondersteunende rol bieden in grote verandertrajecten, dat is wat jij gaat doen; Als Trainee word je ingezet op diverse opdrachten bij impactvolle organisaties binnen de Rijksoverheid....
EIFFEL

(Junior) Supply Chain Planner

Coolblue, Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Samen met je team zorg jij als (Junior) Supply Chain Planner voor een optimale voorraad voor onze productgroepen.Wat doe je als Supply Chain Planner bij Coolblue? Als (Junior) Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor een optimale balans tussen de beschikbaarheid en voorraadkosten van jouw productgroepen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de leverprestaties van fabrikanten en zorg je dat de...
Coolblue