Woonbegeleider volwassenen

Kwintes


Datum: 1 week geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 2.563 - € 3.668 per maand
Contract type: Voltijd
Kwintes
Amersfoort 24-36 uur MBO - 4 2 oktober 2023


Ga jij een uitdaging niet uit de weg en ben je op zoek naar een hecht team wat het optimale eruit wil halen en voor elkaar door het vuur gaat, lees dan verder!

Voor het team Kokjesbongerd in Amersfoort zijn wij op zoek naar een ervaren collega in de functie van woonbegeleider voor 24-36 uur.

Je begeleidt cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen die worden opgesteld door de persoonlijk begeleider in samenspraak met de cliënt. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen waarbij je een sterke signalerende functie hebt t.a.v. hun psychisch welbevinden. Samen met de cliënt kijk je wat er nodig is in hun specifieke situatie en pas je je handelen daarop aan. Je biedt proactief praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Je werkt presentgericht en op de groep, waarbij zorgen voor een goede sfeer essentieel is. Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage.
Je werkt dag- en avonddiensten door de week en om het weekend. De begeleiding van cliënten staat voorop, maar ook is er veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk. Je diensten zijn van 06.45-15.15u of van 14.00-22.00. Soms heb je een activiteitendienst.

Jouw werkplek

Je bent werkzaam op de locatie Kokjesbongerd, een beschermde woonlocatie in het centrum van Amersfoort. De doelgroep van deze locatie bestaat uit 25 volwassen cliënten van 18+ met diverse kwetsbaarheden, veelal een dubbele diagnose. Diagnoses waar je aan moet denken zijn schizofrenie, psychose, verslaving, autisme en LVB. De cliënten hebben een eigen kamer en delen de rest met elkaar. Het team op deze locatie gaat op een fijne manier met elkaar om en vindt een huiselijke sfeer belangrijk. Er wordt veel in overleg gedaan, met elkaar meegedacht en voor elkaar klaar gestaan. Het team bestaat momenteel uit 3 persoonlijk begeleiders en 8 woonbegeleiders. Vanaf 22.00 uur tot 06.45 uur is er een beveiliger aanwezig.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s, stagiaires, vrijwilligers en zij-instromers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vertrouwen, verbinden en vakkundig. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten

In deze functie is het van groot belang dat je assertief en vasthoudend bent en stevige in je schoenen staat. Je spreekt de taal van de bewoners. Je kunt feedback geven én ontvangen en durft mensen aan te spreken, zowel collega’s als cliënten. Belangrijke informatie deel je met elkaar en vragen stellen zit in je natuur. Kortom; we zoeken betrokken collega’s die samenwerken hoog in het vaandel hebben staan!

Wat we verder van jou verwachten:

 • Een afgeronde relevante MBO zorg niveau 4 opleiding.
 • Een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring of een sterke affiniteit met de doelgroep.
 • Flexibele inzetbaarheid m.b.t. onregelmatige diensten.

Ons aanbod

 • Een salaris tussen € 2.563,- en € 3.668,- o.b.v. 36 uur (CAO Sociaal Werk, FWG 6).
 • Een onregelmatigheidstoeslag voor je avond- en weekenddiensten.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
 • Met je individueel keuze budget (IKB) stel je je eigen arbeidsvoorwaarden samen op de manier die het beste bij je past.
 • Deelname aan ons ontwikkelprogramma: standaard in vakmanschap.
 • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de afdeling Leren & Ontwikkelen als extern.
 • Voordelig sporten, korting op producten en dagjes weg.
 • Een telefoon en laptop van Kwintes.

Informatie en solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online via onze website en voor collega's sollicitanten via Joost. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie (dit is optioneel). Neem voor meer informatie contact op met Renee Krikke via [email protected] of 06-50084742. De vacature is tegelijkertijd in- en extern uitgezet. De procedure bestaat uit meerdere gesprekken, een kennismaking met de cliëntenraad en evt. een meeloopmoment. Het nagaan van een referentie is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chef Werkplaats / Meewerkend Voorman Autoschade

Rijnders Autogroep, Amersfoort, Utrecht
1 week geleden
Functie omschrijving Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Chef Werkplaats/ Meewerkend Voorman Autoschade (m/v). Werk jij al een aantal jaar in de autoschade en ben je toe aan nieuwe stap? Wil jij leiding geven aan een team fijne collega’s? Dan is deze functie wat voor jou! Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het schadeherstelteam...
Rijnders Autogroep

Binnendienst Medewerker

Extra Talent, Amersfoort, Utrecht
€ 2.400 - € 3.200 per maand
2 weken geleden
€ 2.400,- tot € 3.200,- Doorgroeien en ontwikkelen als Binnendienst Medewerker? Lees dan verder! Samen met het jonge en gedreven team ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten, en de onmisbare schakel tussen de andere afdelingen. Jij krijgt: Salaris tussen de € 2.400,- en € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week; 25 vakantiedagen en...
Extra Talent

Customer Service Medewerker

Extra Talent, Amersfoort, Utrecht
€ 2.700 - € 3.200 per maand
3 weken geleden
€ 2.700,- tot € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis. Zin om jouw ervaring in te zetten bij een nieuwe organisatie? Dan ben jij de Customer Service Medewerker die ik zoek! Schakelen tussen klanten en leveranciers op nationaal vlak. Benieuwd naar de rest? Lees snel verder. Ons aanbod Het salaris ligt tussen de € 2.700,- en de € 3.200,-...
Extra Talent