Administratief medewerker uitkeringen, UWV

UWV


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Aannemer
UWV
Deze vacature wordt vervuld in samenwerking met Randstad. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik dan op 'solliciteren op werkgever site'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar Randstad.nl.

Functieomschrijving

Is je administratie op orde? Ben je goed met cijfers? Past plannen, organiseren en beslissen bij je? Dan is deze baan voor jou! UWV Rotterdam zoekt uitkeringsdeskundigen AW (arbeidsongeschiktheidswetten) voor 32 tot 38 uur per week.

Startdatum: 6 november 2023. Duur van de opdracht: tot 3 mei 2024. Kans op verlenging en op den duur een contract bij het UWV!

wat bieden wij jou
 • salaris tussen €2600 en €3250 bruto p/m obv 38 uur
 • 32 tot 38 uur per week
 • kans op overname bij UWV
 • hybride werken
 • een betaalde opleiding! werken en leren tegelijk
 • maatschappelijk betrokken werkgever
wie ben jij

Als uitkeringsdeskundige AW heb je mbo4 werk- en denkniveau. Een financiële administratieve achtergrond is mooi meegenomen. Je gaat namelijk berekeningen maken. Je bent goed met (papieren) administratie en houdt van uitzoeken. UWV zoekt medewerkers die steeds willen leren en zichzelf willen verbeteren. Verder:

 • sterk met cijfers;
 • minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
 • kan je goed plannen en organiseren;
 • kan je met meerdere systemen tegelijk overweg;
 • je bent bereid om een assessment te maken, deze is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
wat ga je doen

Jij gaat werken als Uitkeringsdeskundige AW. AW staat voor de arbeidsongeschiktheidswetten. Om uitkeringsdeskundige te worden, volg je bij UWV - betaald - een opleiding van een half jaar. Je start samen met een aantal nieuwe collega’s. Tijdens deze opleiding word je ondersteund door een werkbegeleider en een mentor. Je hebt naast theorielessen en zelfstudie veel tijd om het vak in de praktijk te leren. Op deze manier voer je steeds meer taken zelfstandig uit. Na de opleiding kun je als uitkeringsdeskundige onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 • je vormt op basis van een veelheid aan gegevens een goed beeld van de aanvraag;
 • je beslist over recht, hoogte en duur van de AW-uitkering;
 • je zorgt voor de administratie, registratie en mutaties van de uitkering;
 • je betaalt de uitkeringen (op tijd) uit.
waar ga je werken

UWV bevordert het werken voor mensen en zorgt voor inkomen als werken onmogelijk is. De divisie Uitkeren zorgt voor dat inkomen. Er werken proactieve, klantgerichte, zelfstandige en professionele medewerkers.
De uitkeringsaanvraag van de klant wordt correct en snel verwerkt, volgens het motto "snel, eenvoudig en betrouwbaar". Waarden als respect, openheid, eigen verantwoordelijkheid, professionaliteit en integriteit staan daarbij hoog in het vaandel.

 • werk met zinhoud, veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • grote werkgever
 • goed bereikbaar met het OV.
sollicitatie

Ben je enthousiast over de baan? Reageer dan nu met een actueel cv en motivatiebrief! Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op. We gaan graag met je in gesprek.

Let op: een assessment is verplicht!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ekoplaza Nieuwe Binnenweg - Winkelmedewerker vers

Ekoplaza, Rotterdam, Zuid-Holland
6 uur geleden
Wil jij ons team komen versterken? Dé biologische vers winkel aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam, waar we met veel plezier een stap extra zetten voor onze klanten. Iedere dag is anders: van brood bakken en verpakken, het maken van een aantrekkelijke groenteafdeling tot bestellen en plannen voor de volgende dag en van klanten helpen tot het maken van een...
Ekoplaza

Coördinator Personeels- en salarisadministratie

STC Group, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.000 - € 4.440 per maand
1 dag geleden
Vacaturekenmerken Aantal fte 1,0 fte Contracttype Ervaringsniveau Medior Schaal Schaal 9 Uiterste soll. datum 12-10-2023 Locatie Lloydstraat 300 Type functie Werkniveau Hoger beroepsonderwijs Werkervaring 3-5 jaar Opleidingsniveau Hoger beroepsonderwijs Coördinator Personeels- en salarisadministratie bij STC Jij bent een coördinator personeels- en salarisadministratie die wil bouwen aan een sterk team om een moderne personeelsadministratie te realiseren, verbindend is op inhoud en...
STC Group

Waterklerk

Broekman Shipping, Rotterdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Werken als Waterklerk Als Waterklerk zoek je de afvaarschema’s op en informeer je alle betrokken partijen. Je zorgt ervoor dat de schepen zijn aangemeld in de diverse computerprogramma’s en zorg je ervoor dat de dossiers zijn opgemaakt en de daarbij benodigde administratieve werkzaamheden zijn uitgevoerd. Het is erg belangrijk dat je de communicatie verzorgt richting de betrokken partijen. De opdrachtgevers,...
Broekman Shipping