Schoonmaker

Jumbo Supermarkten


Datum: 1 week geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Jumbo Supermarkten

Onze Jumbo winkel in Amsterdam ziet er piekfijn uit. Zowel binnen als buiten. Van blinkende kassa’s tot glimmende vloeren. Het is zo schoon dat je bijna onze verse producten van de grond kan eten. Oké, niet letterlijk. Wat wél 100% klopt, is het plezier dat je haalt uit het schoonhouden van onze winkel. Met jouw werk als Schoonmaker zorg jij ervoor dat iedere klant bij ons de leukste boodschappen kan blijven doen. Want daar ga jij voor. Elke dag weer.

Maak van klanten fans als Schoonmaker

De ene keer ben je buiten bezig en zorg je dat de ingang van de winkel keurig is. Even later word je gevraagd om binnen een schoonmaakklus te doen. Jouw werkzaamheden verschillen echt elk moment van de dag. Dat maakt het ook zo aansprekend om bij ons te werken. Letterlijk, omdat je veel contact hebt met de klant, want je werkt gewoon wanneer de winkel open is. Dan is het aan jou om een gesprekje te hebben, direct te helpen of een collega om hulp te vragen. Als Schoonmaker bij Jumbo is jouw werk dus afwisselend en verder houdt het in dat je:

  • schappen, toonbank of kassa schoonmaakt, ook zorg je voor schone winkelruiten.
  • zorgt dat de kantine, toiletten en keuken schoon en netjes zijn.
  • buiten ook zo je schoonmaaktaken hebt en zorgt dat het netjes blijft (vuilniszakken verwisselen, wegbrengen en rommel rond de winkel opruimen).

Jumbo, daar gebeurt het!

Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Amsterdam. Als supermarkt staan we midden in de samenleving. Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht. We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

Samen, ondernemen en winnen

, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Schoonmaker nog een schepje bovenop. Hoe? Op aanwijzing van je leidinggevende, lever jij goed werk. We vinden het belangrijk dat je zelf ook ziet waar en wanneer er schoongemaakt moet worden. Daarnaast heb je het in je om de klant heel vriendelijk te woord te staan en goed te helpen. Door jou ziet onze winkelomgeving en de supermarkt er weer top uit. Hoe mooi is dat? Die glansrol pak jij helemaal als je ook nog:

tijdens de openingstijden van de supermarkt kunt werken.

Inspelen op jouw wensen

Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s. Als Schoonmaker mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je:

  • Een salaris waar je blij van wordt.
  • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering. 24 vakantiedagen, wekelijks 3 uur Atv en vakantiegeld (op basis van een 40-urige werkweek).
  • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app.

De leukste boodschap begint bij jou

Dus Schoonmaker, durf je het Jumbo avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Manager Projectbeheersing (Medior)

EIFFEL, Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.200 - € 5.000 per maand
9 uur geleden
Ben jij een Manager Projectbeheersing met ervaring in het fysieke ruimtelijke domein? Wil je graag jouw vaardigheden toepassen in zowel publieke als commerciële organisaties? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Als Manager Projectbeheersing stuur je een projectbeheersingsteam aan binnen een IPM-projectorganisatie. Dat team kan bestaan uit meerdere specialisten voor de diverse expertises binnen projectbeheersing, maar soms neem je...
EIFFEL

SAP Order to Cash Business Process Expert

corbion, Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
At Corbion, we exist to champion preservation in all its forms, preserving food and food production, health, and our planet. Would you like to join our global greenfield SAP S/4HANA implementation program? Optimise our business processes and connect hundreds of colleagues all over the world with the latest SAP technology Your role at Corbion Standardise global processes with SAP S/4HANA...
corbion

Horecamedewerker STACH B. Building

Vermaat, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
Hey STACH talent! Lekker werken naast je studie? Kom ons jonge en enthousiaste team versterken op de locatie in Amsterdam tussen 08:00 en 17:30 uur op kantoordagen. Jij zorgt ervoor dat onze gasten met een glimlach de deur uit lopen. En heb je barista skills? +1 voor jou! Jouw team Dagelijks bedienen wij onze gasten met een gemixt team van...
Vermaat