Werkvoorbereider Elektrotechniek - Vast

Aditech B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Salaris: € 3.800 per maand
Contract type: Aannemer
Aditech B.V.
Bedrijfsomschrijving

De beste banen regelen voor echte vakmensen binnen de techniek, zoals werkvoorbereiders elektrotechniek, dat is bij Aditech al bijna 30 jaar ons specialisme.

Aditech collega’s houden door het hele land nauw contact met de installatiebranche, vakmensen, installateurs en hebben een groot netwerk aan techniek bedrijven. Zo kunnen wij vakmensen en werkgevers in de techniek aan elkaar koppelen. Op maat en goed gematcht. En daar regelen we alles voor.

Wil je meer weten over deze baan en de installateur, reageer dan direct. We bespreken dan graag jouw mogelijkheden.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider elektrotechniek (E) ben je als spin in het web verantwoordelijk voor het begeleiden, plannen en een goede uitvoer van onderhoudsprojecten, renovatie en installeren van innovatieve installaties in de elektrotechniek. In deze baan ga je werken bij een erkende elektrotechnische installateur met gevarieerde projecten in de gebouwde omgeving in de regio Deventer.

Alles goed regelen en plannen, daar krijg jij energie van. Je schakelt makkelijk tussen meerdere projecten. Je werkt graag in projectteams. Het ene moment werk je aan het vernieuwen van lichtinstallaties in een kantoorpand; het andere moment een seriematige installatie van PV tot WCD in de woningbouw. Je kunt technische tekeningen en schema’s beoordelen en omzetten naar een planning voor materialen, inkoop, monteurs planning, werkroosters, werkinstructies en budgetten. Uitvoeren van calculaties en revisie tekenwerk horen, net als werkplekinspecties, bij je werk.

Je technische kennis van elektrotechniek is prima. Dat je goed communiceert naar de projectleider, de vakmensen en onderaannemers spreekt voor zich. Jouw administratie is op orde en meer-minderwerk zijn zelden een verrassing. Kortom, een duizendpoot waar de elektrotechniek niet zonder kan.

Ben jij goed voorbereid op voorgaande? Dan biedt onze opdrachtgever jou een gave baan met afwisselende projecten en ruimte voor verdere groei.

Functie-eisen

 • Ervaring als werkvoorbereider elektrotechniek
 • Opleiding MBO 4 elektrotechniek of vergelijkbaar
 • Kennis van regelgeving en materialen
 • Rekenen en budgetbewaking beheers je
 • Kunt schakelen tussen mensen
 • Communiceert helder
 • Georganiseerd in je werk
 • Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

 • Baan als Werkvoorbereider Elektrotechniek in Deventer en omgeving
 • In dienst bij de opdrachtgever met uitzicht op een vast contract
 • Goed salaris tot €3.800,- bruto per maand
 • Compleet en aantrekkelijk pakket secundaire voorwaarden
 • €0,23 kilometervergoeding
 • Opleidingen en cursussen voor jouw ontwikkelingsmogelijkheden
 • Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden
 • Aditech contactpersoon die alles voor deze baan voor je regelt

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Monteur technische dienst, vaste baan

Randstad Nederland, Deventer, Overijssel
€ 3.400 per maand
1 week geleden
Wil jij bij een dynamisch bedrijf in de chemie werken? Zie jij onderhoud aan een groot machinepark / procesinstallaties als een uitdaging? Help jij mee processen te optimaliseren? Houd jij van een gezellige kantine en leuke bedrijfsfeesten? Dan zoeken wij jou als monteur technische dienst in Deventer. Wij hebben plek voor een starter op de arbeidsmarkt en voor een ervaren...
Randstad Nederland

Teamleider

Action, Deventer, Overijssel
4 weken geleden
Teamleider (12 – 24 uur per week) Als Teamleider bij Action aan de slag, gewoon bij jou in de buurt? En daarnaast ook de kans krijgen om door te groeien in een zeer succesvolle internationale organisatie? Dan is de rol van Teamleider bij Action jouw baan! Work where the Action is! Als Teamleider ondersteun je de (assistent-) bedrijfsleider in jouw...
Action

Directieondersteuner

Gemeente Deventer, Deventer, Overijssel
€ 3.167 - € 4.537 per maand
4 weken geleden
hbo-werk- en -denkniveau 28 - 30 uur € 3167 - € 4537 (schaal 9) Directieondersteuner hbo-werk- en -denkniveau 28 - 30 uur € 3167 - € 4537 (schaal 9) Jij ondersteunt en ontzorgt de directie van de gemeente Deventer. Dit doe je samen met 2 andere directieondersteuners. Jij bewaakt en verbetert de werkorganisatie van de directie. Zodat zij tot goede...
Gemeente Deventer