Regiomanager

Randstad Nederland


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Groningen, Groningen
Contract type: Voltijd
Randstad Nederland

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en ervaren regiomanager die het team komt versterken. Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en de groei van 5-10 filialen. Ben jij iemand die gedreven is, resultaatgericht en iemand die het maximale uit een filiaal wil halen? Dan is deze vacature passend voor jou!

wat bieden wij jou
 • Goed salaris gebaseerd op werkervaring
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Verschillende filialen in Groningen
 • Fulltime contract, met 30 vakantiedagen
 • Lease auto en pensioenregeling
 • Gezellig bedrijf met leuke evenementen!
wie ben jij

Als regiomanager ben jij iemand die goed kan leidinggeven en de beste kwaliteit nastreeft. Jij hebt de juiste drive om doelen te behalen. Jij bent een echte aanpakker en een mensenmens. Jij zorgt ervoor dat iedereen in zijn kracht staat en bent toegankelijk naar anderen. Met jouw enthousiasme als regiomanager weet jij een kritische blik te hebben op omzetcijfers en heb je een commerciële instelling.

 • Afgeronde HBO-opleiding richting bedrijfskunde of retail;
 • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen;
 • Goede beheersing van Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift.
wat ga je doen

Jij als regiomanager bent verantwoordelijk voor 5 tot 10 filialen. Allemaal in omstreken van Groningen. Jij creëert in elk filiaal het juiste klimaat om succesvol te zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de klantbeleving, het winkelbeeld, tevreden klanten, omzet en de medewerkers. Het is een dynamische rol waarbij je meerdere ballen in de lucht moet houden. Als regiomanager ben je er verantwoordelijk voor dat de filialen er top uitzien en iedereen tevreden is. Jij zorgt ervoor dat het proces goed nageleefd wordt, zodat je het maximale uit het filiaal haalt.

 • Flexibel zijn, af en toe een weekend werken is vereist;
 • Rapporteren van de prestaties van de vestigingen aan het managementteam;
 • Jij wordt in één jaar 'on the job' opgeleid, zodat jij carrière kan maken in de retail.
waar ga je werken

Dit bedrijf is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het hen om gaat. Dit bedrijf zet zich in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

De filialen krijgen een nieuwe uitstraling en de focus komt meer te liggen op het geven van de optimale winkelbeleving aan de klant.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Online verkoopmedewerker keukens

IKEA, Groningen, Groningen
1 week geleden
Je vindt het belangrijk om een positieve impact te creëren in de wereld. Je begrijpt dat succesvol zijn vraagt om anders denken. Een inclusieve en tolerante werkomgeving is belangrijk voor jou. Een baan bij IKEA is zoveel meer dan woninginrichting. Samen werken we aan een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen. Als jij wilt bijdragen, groeien en delen, vormen...
IKEA

woonbegeleider Groningen

Randstad Nederland, Groningen, Groningen
€ 16 per uur
2 weken geleden
Als begeleider bij Randstad Zorg heb je een uitdagende functie met flexibele werktijden. Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en je hebt hier ervaring in opgedaan. Je zorgt voor een goed verloop van de dag van je cliënten en je doet dit op de momenten wanneer het jou het best uitkomt!Je kan bij verschillende organisaties en locaties aan de slag...
Randstad Nederland

Studenten Bijbaan

Flink, Groningen, Groningen
2 weken geleden
Flink is op zoek naar riders om ons team in jouw stad te versterken! Wil jij deel uitmaken van de boodschappen revolutie?Onze hubs bevinden zich in de binnenstad en we bezorgen alle boodschappen met elektrische fietsen. We zijn een snel groeiend bedrijf en aanwezig in alle grote steden van Nederland. Wil jij je bij ons aansluiten en een flink fijn...
Flink