Assistent manager voeding assemblage & logistiek | PI Haaglanden

Vitam


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Vitam

Deze unieke locatie als jouw werkplek

Je gaat werken als assistent-manager voeding assemblage & logistiek bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Haaglanden. De Penitentiaire Inrichting (PI) Haaglanden in Scheveningen is zonder meer een unieke (zorg) locatie te noemen.

PI Haaglanden biedt, als enige eenheid binnen DJI, lichamelijke zorg die niet in de inrichtingen van DJI geboden kan worden op het niveau van ‘low care’. Dit gebeurt in het Justitieel Centrum voor Somatische Zorg (JCvSZ). PI Haaglanden beschikt ook over een Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PPC). Daarnaast huisvest deze locatie capaciteit ten behoeve van de Internationale Tribunalen en het Internationaal Strafhof (ICC).

Je werkt in een gezellig team, dat bestaat uit: een manager, assistent-manager, medewerker voeding assemblage en gedetineerde! Met jouw werk-privébalans zit het wel goed bij Vitam: we zien je op maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 15:00 uur. In overleg verschillen je werkuren van 15 tot 32 uur per week. Het rouleert of je wel of net hoeft te werken in het weekend. Omdat je natuurlijk in een PI komt te werken, zal je een VOG nodig hebben. Deze zal door ons worden aangevraagd uiteindelijk.

Wat ga je doen als assistent-manager voeding assemblage & logistiek bij Vitam?

Als assistent-manager voeding assemblage & logistiek zal jij mede de zorg dragen voor het ontvangen van de goederen, het coördineren van (en meewerken met) het assembleren van de verse maaltijdenpakketten en het maken van bestellingen naar de verschillende leveranciers. Het is belangrijk dat je recht door zee bent en een ja is ja / nee is nee mentaliteit hebt. Verder zal je het aanspreekpunt zijn wanneer de manager afwezig is.

Hiermee maak jij het verschil!

  • Een recht door zee mentaliteit;
  • Ervaring in leidinggeven;
  • Empathisch vermogen;
  • Planning, structuur en coördineren liggen jou goed;
  • Een passie voor eten en drinken;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Zo proef je het verschil bij Vitam

Natuurlijk krijg je een fijn salaris conform Hospitality cao, met een collectieve zorgverzekering bij VGZ en een goede pensioenregeling. En geniet je elke werkdag van een heerlijke gezonde lunch. Maar zo maakt Vitam écht het verschil voor jou:

  • Jouw ontwikkeling en vitaliteit vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij een online leerplatform vol met inspirerende, interactieve trainingen en leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma. Zodat je blijft verbluffen, zowel de gasten als jezelf.
  • Ondernemerschap moedigen wij aan! Dus bij Vitam krijg je veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit. Zo blijft je werk leuk en afwisselend.
  • De fijne werksfeer is kenmerkend voor Vitam. Er wordt dus niet alleen hard gewerkt; er is ook veel aandacht is voor de mens en voor elkaar. Dat betekent dat er gezellige feestjes en uitjes zijn, maar ook dat we hulp bieden en meedenken in deze financieel moeilijke tijden.
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,19 netto per km (woon-werkverkeer), tot maximaal 40 km enkele reis. En woon je verder dan 11 km van je werk, dan vergoedt Vitam ook de eerste 10 km (ook al schrijft de cao dit niet voor).

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Studenten Bijbaan bij evenementen

The Local Heroes, Den Haag, Zuid-Holland
€ 11 - € 16 per uur
2 dagen geleden
Studenten Bijbaan bij evenementenWil jij werken wanneer jij zelf tijd hebt? Hou je ervan om samen met studiegenoten op de mooiste en tofste locaties aan het werk te kunnen? Met een goed salaris veel flexibiliteit en naast lekker doorwerken een hele hoop pret en gezelligheid? Krijg jij net als wij een kick van het gevoel om samen met jou collega’s...
The Local Heroes

Beleidsmedewerker gehandicaptenbeleid

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Den Haag, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Maak een verschil in het leven van mensen met een beperking als beleidsmedewerker gehandicaptenbeleid. Bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heb je een belangrijke rol in het ontwikkelen en doorvoeren van beleid dat gericht is op inclusie en toegankelijkheid. Als onderdeel van ons team draag je bij aan het realiseren van de ambities van de nationale strategie onbeperkt...
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Cateringmedewerker

Compass Group, Den Haag, Zuid-Holland
€ 11,75 - € 13,28 per uur
1 week geleden
Een lunch voorbereiden of de espressobar runnen, zolang jij met food en gasten bezig kan zijn ben je helemaal gelukkig. Als je op zoek bent naar een baan waarin gastvrijheid de hoofdrol spelen, dan heb je die nu gevonden! Heb jij interesse in een functie als catering medewerker bij het Ministerie Buitenlandse Zaken? Wij maken graag kennis met je! Wat...
Compass Group