Liftmonteur Elektrotechniek

Aditech


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 3.250 per maand
Contract type: Voltijd
Aditech

Wat krijg je?

  3250,- bruto p/m Leuke vrijdagmiddagborrels €0,23 kilometervergoeding

Wat is vereist?

  MBO niv 3 Rijbewijs B(E)

Waarom werken bij Aditech?

  Werk bij jou in de buurt

  In dienst bij Aditech

  600 collega's in de techniek

Werken als Liftmonteur Elektrotechniek

Wat ga je doen?

Als liftmonteur elektrotechniek ben jij een specialist die elektrotechniek en mechatronica kan combineren voor het feilloos laten werken van allerlei liften, zoals personen-, goederen-, container-, pallet- en kleingoederenliften. Van nieuwbouw liften en periodiek onderhoud tot storing en service. Wat jij graag doet hebben we voor je in Den Bosch en omgeving.

Als liftmonteur elektrotechniek werk je op afwisselende locaties, je bent lekker onderweg en komt bij eindgebruikers over de vloer. Het meeste werk is in de utiliteit. Je hebt goede kennis van alles wat met lifttechniek te maken heeft. CVE, besturingskasten, actuatoren, inductieve en optische sensoren, nood- en eindschakelaars, liftkooi aandrijving, axiale motoren, rembekabeling, aandrijfschema’s en dergelijke is bekend terrein voor je. Net als werken in een liftschacht waarin veiligheid van groot belang is.

Wij zijn Aditech. Al bijna 30 jaar bezig om technische vakmensen, zoals liftmonteurs, bij mooie installatiebedrijven en liftbedrijven te plaatsen. Werk in vast dienstverband in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Wat heb je nodig?

 • Opleiding MBO 3 of 4 elektrotechniek of mechatronica (bv. MTS-E, MSI, EMSI)
 • Affiniteit met hydrauliek en mechaniek
 • Relevante werkervaring in nieuwbouw of onderhoud van liften
 • Kennis van sterkstroominstallaties
 • VCA-certificaat of deze willen behalen via de Aditech
 • Geen hoogtevrees
 • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal
 • Bekend met NEN-1010 en/of -3140
 • Rijbewijs B

Check hier je eerste werkdag

Wat krijg je van ons?

 • Baan als liftmonteur elektrotechniek in de utiliteit in de regio Den Bosch
 • Werk bij jou in de buurt
 • Goed salaris tot €3.250,- bruto per maand
 • Pensioenregeling en €0,23 kilometervergoeding
 • Cursussen en/of opleidingen te volgen via Aditech
 • Tot 25 vrije dagen
 • Topgereedschap
 • Goede werkkleding en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Aditech-contactpersoon die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Over Aditech

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals liftmonteurs in de utiliteit, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en goede werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech-collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider

Action, Den Bosch, Noord-Brabant
2 dagen geleden
(12 – 24 uur per week) Als Teamleider bij Action aan de slag, gewoon bij jou in de buurt? En daarnaast ook de kans krijgen om door te groeien in een zeer succesvolle internationale organisatie? Dan is de rol van Teamleider bij Action jouw baan! Work where the Action is! Als Teamleider ondersteun je de (assistent-) bedrijfsleider in jouw filiaal....
Action

Chauffeur Kipperwagen

Logistic Force, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 13,94 - € 17,64 per uur
1 week geleden
Ben jij, of wil je graag worden, de chauffeur die met een kipauto los gestorte bouwmaterialen t.b.v. Grond Weg Waterbouw zoals zand en asfalt door heel rond rijdt? En zoek je een werkgever die deze kwaliteiten op waarde schat? Logistic Force zoekt een Kipper Chauffeur in Den Bosch die never omkippert! WAT GA JE DOEN? Je gaat aan de slag...
Logistic Force

BOL Stagiaire

Action, Den Bosch, Noord-Brabant
1 week geleden
Dienstverband (Parttime, uren per week afhankelijk van de stage-wensen) “Als stagiair zorg jij samen met je collega´s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen.” Wat ga je dagelijks doen Je hebt een afwisselende stage met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je...
Action