Servicemonteur Koeltechniek

Aditech


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 3.500 per maand
Contract type: Voltijd
Aditech

Wat krijg je?

  3500,- bruto p/m Leuke vrijdagmiddagborrels €0,23 kilometervergoeding

Wat is vereist?

  MBO niv 3 Rijbewijs B(E)

Waarom werken bij Aditech?

  In dienst bij Aditech

  600 collega's in de techniek

  Werk bij jou in de buurt

Werken als Servicemonteur Koeltechniek

Wat ga je doen?

Als servicemonteur koeltechniek voer je preventief onderhoud uit en los je storingen op aan vries- / koelinstallaties. Je werkt op locatie, denk aan werkplekken in de retail, horeca, tuinbouw en zorglocaties bij jou in de regio.

In deze baan als servicemonteur koeltechniek combineer je gepland onderhoud voor klanten met een onderhoudscontract met het oplossen van storingen die via meldingen binnenkomen. Je bent in staat om storingen en defecten op te sporen en zelfstandig op te lossen, voor zowel stekkerklare als split-koelsystemen. Ook ben je in staat om meetapparatuur en meetuitkomsten te gebruiken in het correct inregelen.

Service verlenen op een veilige manier spreekt voor zich. Je hebt je F-gassen certificaat en VCA. Ben je toe aan een nieuwe stap in de klimaattechniek? Dan is deze functie een mooie kans.

Wat heb je nodig?

 • Bekend met installatie- en/of koeltechniek
 • MBO niveau 3 opleiding richting techniek
 • F-gassen certificaat (STEK) of snel willen behalen
 • KT-A diploma is een pre
 • Klantgerichte werkhouding
 • Rijbewijs B(E)

Check hier je eerste werkdag

Wat krijg je van ons?

 • Baan als servicemonteur koeltechniek
 • Aan het werk bij een erkend installatiebedrijf
 • Goed salaris tot €3.500,- bruto per maand (op basis van kennis en ervaring)
 • Tot 25 vrije dagen
 • Goede aanvullende voorwaarden
 • Fijne baan bij jou in de buurt
 • Aditech collega die alles voor je regelt

Over Aditech

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst.

We werken met veel bedrijven in de installatie- en klimaattechniek samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Social worker Korsakovcentrum Slingedael

Lelie zorggroep, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.949,59 - € 4.061,27 per maand
2 dagen geleden
Je hebt een signalerende, observerende en anticiperende functie. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan onder andere artsen, psychologen, zorgmedewerkers en paramedici. Tevens neem je deel aan diverse (multidisciplinaire) overleggen. Je werkt voor extra- en intramurale cliënten. Dat houdt in dat je begeleiding en ondersteuning biedt aan cliënten met de diagnose Korsakov die...
Lelie zorggroep

Communicatiemedewerker

Erasmus MC, Rotterdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Communicatiemedewerker Ben jij klaar voor een baan waar creativiteit en bijdragen aan de zorg centraal staan? Lees dan snel verder! Reageer t/m 09-10-2023 39.15.23.TDA 24 uur HBO Marketing en Communicatie Solliciteer Reageer t/m 09-10-2023 39.15.23.TDA Functie inhoud Functie inhoud In deze functie vorm je samen met de communicatieadviseur het team Communicatie van de Poliklinische Apotheek en Travel Clinic Erasmus MC....
Erasmus MC

Migration Sales Manager

Sana Commerce, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Rotterdam Customer Success Migration Sales Manager Rotterdam Customer Success At Sana Commerce, we're committed to an inclusive environment and recognize that our diverse workforce is one of our greatest strengths. It all started in 2007, with a pizza and a plan. Sana Commerce is an e-commerce platform designed to help manufacturers, distributors, and wholesalers succeed by fostering lasting relationships with...
Sana Commerce