Machinebouwer

Aditech


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Salaris: € 3.100 per maand
Contract type: Voltijd
Aditech

Wat krijg je?

  3100,- bruto p/m Leuke vrijdagmiddagborrels €0,23 kilometervergoeding

Wat is vereist?

  MBO niv 3 Rijbewijs B(E)

Waarom werken bij Aditech?

  In dienst bij Aditech

  Gereedschap, kleding en scholing

  Werk bij jou in de buurt

Werken als Machinebouwer

Wat ga je doen?

Als monteur machinebouw of machinebouwer werk je aan het compleet monteren, afstellen, testen en in gebruik nemen van diverse machines. Je bent een echte sleutelaar. Bouwen, installeren en het onderhouden van machines en machineparken is wat jij graag doet bij jou in de buurt, in de regio Breda. Jouw kennis en vakmanschap levert werkende machines op, zorgt voor minimale stilstand en regelt preventief onderhoud.

Als monteur machinebouw ben je een allround vakman met kennis van mechatronica, machinebouw, pneumatische techniek, assemblage en het afstellen van machines. Je hebt ervaring met het lezen, interpreteren en werken vanuit constructietekeningen. Machinebouw is afwisselend werk in de techniek. Want machinetechniek vernieuwd zich constant. Je gaat werken in de industrie, aan productielijnen, assemblagelijnen, verpakkingsmachines en bijvoorbeeld bij energieparken.

Wij zijn Aditech. Al bijna 30 jaar lang zijn wij bezig om vakmensen, zoals monteurs machinebouw, op de juiste werkplekken in de techniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Wat heb je nodig?

 • Ervaring in werken met en onderhouden van machines
 • Minimaal MBO 3 richting mechatronica, WTB, installatietechniek (of vergelijkbaar)
 • Handigheid, je bent een ‘sleutelaar’ van nature
 • VCA of willen halen via Aditech

Check hier je eerste werkdag

Wat krijg je van ons?

 • Uitdagende baan als monteur machinebouw in de regio Breda
 • Werk bij jou in de buurt
 • Uitzicht op een vaste baan
 • Goed salaris tot €3.100,- bruto per maand
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding (€0,23/km)
 • 25 vrije dagen
 • Mogelijkheid om cursussen en/of opleidingen te volgen
 • Aandacht voor jouw ontwikkelingsmogelijkheden
 • Vast contactpersoon bij Aditech die het voor je regelt

Over Aditech

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de metaaltechniek, zoals monteurs machinebouw, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs en metaal werkers bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vastgoedmedewerker onderhoud

Renova, Breda, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Als ‘Handyman’ ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van alle panden waarin Renova gevestigd is. Je hebt een breed scala aan service- en onderhoudswerkzaamheden die je op dagelijkse basis uitvoert. In deze rol werk je in een omgeving die voortdurend verandert, waar vernieuwing, onderhoud en verbetering centraal staan, als: Vastgoed en onderhoudsmedewerker (Parttime) Jij ziet als geen ander het belang...
Renova

Aflevermonteur

Renova, Breda, Noord-Brabant
1 week geleden
Jij bent die enthousiaste collega met een passie voor auto’s waar wij naar op zoek zijn! Als BMW & MINI liefhebber kun je niet wachten om in een hypermoderne werkplaats, samen met je collega’s de verwachtingen van de klant te overtreffen. Jij staat klaar voor de volgende pitstop als: Aflevermonteur (fulltime) Renova Breda Als aflevermonteur bij Renova heb je altijd...
Renova

Sales Medewerker Breda

Manpower, Breda, Noord-Brabant
€ 17 per uur
1 week geleden
Dit ga je doenHé daar, wat fantastisch dat je geïnteresseerd bent in deze geweldige kans! Samen streven we naar een rookvrije toekomst, en jij kunt een cruciale rol spelen in deze transformatie. Samen met een diverse en dynamische groep salesmedewerkers ga jij volwassen rokers voorzien van waardevolle informatie over een rookvrij alternatief voor traditionele sigaretten. In deze uitdagende rol krijg...
Manpower