Liftmonteur Elektrotechniek

Aditech


Datum: 1 week geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 3.250 per maand
Contract type: Voltijd
Aditech

Wat krijg je?

  3250,- bruto p/m Leuke vrijdagmiddagborrels €0,23 kilometervergoeding

Wat is vereist?

  MBO niv 3 Rijbewijs B(E)

Waarom werken bij Aditech?

  Gereedschap, kleding en scholing

  In dienst bij Aditech

  600 collega's in de techniek

Werken als Liftmonteur Elektrotechniek

Wat ga je doen?

Als liftmonteur elektrotechniek ben jij een specialist die elektrotechniek en mechatronica kan combineren voor het feilloos laten werken van allerlei liften, zoals personen-, goederen-, container-, pallet- en kleingoederenliften. Van nieuwbouw liften en periodiek onderhoud tot storing en service. Wat jij graag doet hebben we voor je in Rotterdam en omgeving.

Als liftmonteur elektrotechniek werk je op afwisselende locaties, je bent lekker onderweg en komt bij eindgebruikers over de vloer. Het meeste werk is in de utiliteit. Je hebt goede kennis van alles wat met lifttechniek te maken heeft. CVE, besturingskasten, actuatoren, inductieve en optische sensoren, nood- en eindschakelaars, liftkooi aandrijving, axiale motoren, rembekabeling, aandrijfschema’s en dergelijke is bekend terrein voor je. Net als werken in een liftschacht waarin veiligheid van groot belang is.

Wij zijn Aditech. Al bijna 30 jaar bezig om technische vakmensen, zoals liftmonteurs, bij mooie installatiebedrijven en liftbedrijven te plaatsen. Werk in vast dienstverband in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Wat heb je nodig?

 • Opleiding MBO 3 of 4 elektrotechniek of mechatronica (bv. MTS-E, MSI, EMSI)
 • Affiniteit met hydrauliek en mechaniek
 • Relevante werkervaring in nieuwbouw of onderhoud van liften
 • Kennis van sterkstroominstallaties
 • VCA-certificaat of deze willen behalen via de Aditech
 • Geen hoogtevrees
 • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal
 • Bekend met NEN-1010 en/of -3140
 • Rijbewijs B

Check hier je eerste werkdag

Wat krijg je van ons?

 • Baan als liftmonteur elektrotechniek in de utiliteit in de regio Rotterdam
 • Werk bij jou in de buurt
 • Goed salaris tot €3.250,- bruto per maand
 • Pensioenregeling en €0,23 kilometervergoeding
 • Cursussen en/of opleidingen te volgen via Aditech
 • Tot 25 vrije dagen
 • Topgereedschap
 • Goede werkkleding en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Aditech-contactpersoon die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Over Aditech

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals liftmonteurs in de utiliteit, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en goede werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech-collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Communicatiemedewerker

Erasmus MC, Rotterdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Communicatiemedewerker Ben jij klaar voor een baan waar creativiteit en bijdragen aan de zorg centraal staan? Lees dan snel verder! Reageer t/m 09-10-2023 39.15.23.TDA 24 uur HBO Marketing en Communicatie Solliciteer Reageer t/m 09-10-2023 39.15.23.TDA Functie inhoud Functie inhoud In deze functie vorm je samen met de communicatieadviseur het team Communicatie van de Poliklinische Apotheek en Travel Clinic Erasmus MC....
Erasmus MC

Bijbaan als Kassamedewerker

D-Pers B.V., Rotterdam, Zuid-Holland
€ 9,86 - € 19 per uur
3 dagen geleden
Wist je dat je… … als kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je hobby’s!...
D-Pers B.V.

Weekendbaan - Bijbaan

Flink, Rotterdam, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Flink is op zoek naar riders om ons team in jouw stad te versterken! Wil jij deel uitmaken van de boodschappen revolutie?Onze hubs bevinden zich in de binnenstad en we bezorgen alle boodschappen met elektrische fietsen. We zijn een snel groeiend bedrijf en aanwezig in alle grote steden van Nederland. Wil jij je bij ons aansluiten en een flink fijn...
Flink