Teamassistente planning en teamassistente cliëntenregistratie of combi

Zorg van de Zaak


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Zorg van de Zaak

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega’s die ons team komt versterken!

Wat ga je doen?

Het doel van de functie is het registreren van cliënten en opdrachtgevers in het Elektronisch Patiëntendossier. Het organisatorisch en secretarieel ondersteunen van zowel front- als backoffice.

De werkzaamheden van de teamassistent(e) Clientregistratie bestaat uit:

 • Het controleren en registreren van nieuwe aanmeldingen (cliënten en opdrachtgevers) in het Elektronische Patiëntendossier (EPD)
 • Zorgen voor een juiste doorstroom van informatie naar teamassistentes (twaalf verdeeld over acht regio’s)
 • Versturen en bewaken van offertes naar opdrachtgevers
 • Contact met cliënten, opdrachtgevers en bedrijfsartsen over aanmeldingen, offertes en verwijzingen
 • Meedenken in de ontwikkeling en verbetering van de processen

De werkzaamheden van de teamassistent(e) Planning bestaat uit:

 • Het organisatorisch en secretarieel ondersteunen van zowel front- als backoffice
 • Plannen van cliëntafspraken in het EPD
 • Contact met cliënten, opdrachtgevers en bedrijfsartsen en ook de communicatie vanuit het EPD
 • Nauw contact met teammanager in de regio en manager ondersteuning over capaciteitsplanning
 • Meedenken in de ontwikkeling en verbetering van de processen

Beide functies kunnen ook gecombineerd worden.

Je valt rechtstreeks onder de Teammanager Ondersteuning en je werkt nauw samen met de medewerkers van het bedrijfsbureau, onze behandelaren en uiteraard je collega teamassistentes.

Wat breng je mee?

Skils heeft een professionele, persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. De baan die wij vacant hebben is uitdagend, vraagt logisch meedenken en daagt je uit op de gebieden productiviteit en zorgvuldigheid. Iemand die van nature controle behoeftig is (je wilt zeker weten dat je het goed hebt gedaan) past goed in deze functie.

Met een proactieve, dienstverlenende en oplossingsgerichte instelling pas je heel goed bij Skils. Je hebt tenminste MBO werk- en denkniveau (administratieve/financiële opleiding). Je hebt aantoonbare ervaring met administratie en affiniteit met geautomatiseerde verwerking van (patiënt) registraties, plannen, beheersing van het Officepakket (met name Excel) en M365. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist.

Wat bieden wij?

De cultuur van Skils laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en hard werken. We opereren op het snijvlak van zorg en commercie, en dat vertaalt zich in de cultuur. De baan die wij vacant hebben is uitdagend, vraagt logisch meedenken en daagt je uit op de gebieden productiviteit en zorgvuldigheid. Iemand die van nature controle behoeftig is (je wilt zeker weten dat je het goed hebt gedaan) past goed in deze functie.

De beloning
Schaal 40 CAO GGZ; inschaling afhankelijk van kennis en ervaring.

Interesse?

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie dan je op de site kunt vinden?

Neem gerust contact op met Bianca Dekker (manager ondersteuning) op 06 – 549 233 11 of Liske Spit (Hoofd bedrijfsbureau) op 06 – 237 823 46. Zij zijn ook bereikbaar via telefoonnummer 088 – 800 85 55.

Sollicitatie

Heb je direct al het gevoel dat we bij elkaar passen? Solliciteer dan direct met jouw cv en overtuigende motivatie.

Over ons

Skils maakt deel uit van het Zorg van de Zaak Netwerk en biedt professionele zorg aan werkenden met uiteenlopende psychische klachten die het dagelijkse leven en het functioneren belemmeren. Onze betrokken en ervaren (GZ)-psychologen begeleiden en behandelen mensen zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast voeren wij verschillende psychodiagnostische onderzoeken uit die de krachten en mogelijkheden van een persoon naar voren brengen. Skils werkt vanuit het oplossingsgerichte gedragsmodel en betrekt de werkgever actief in de behandeling.

Soort dienstverband: Parttime
Parttime uren: 24-36 per week

Rooster:

 • ma-vr

Werklocatie: Hybride werken in 2492 JP Den Haag

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Beleidsmedewerker (jurist)

Ministerie van Justitie & Veiligheid, Den Haag, Zuid-Holland
2 dagen geleden
Binnen de Afdeling Juridische en Algemene Zaken van de Directie Migratiebeleid (DMB/JAZ) is er een vacature voor een Beleidsmedewerker (jurist) S11/12. Het betreft een tijdelijke functie voor 22 maanden. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. We zijn op zoek naar een jurist die het gehele migratierecht overziet en die in staat is gezaghebbend te adviseren over migratiebeleid,...
Ministerie van Justitie & Veiligheid

Junior HR adviseur

Nederlands-Duitse Handelskamer, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.500 - € 3.800 per maand
1 week geleden
Ben jij de enthousiaste HR medewerker die ons operationeel en administratief kan ondersteunen? Vind je het fijn om jouw collega's te ontzorgen? Je taak in ons team is ondersteuning bieden op een breed scala aan HR-onderwerpen: van het verwerken van medewerker mutaties tot aan het beantwoorden van vragen én het begeleiden van medewerkers. Je draagt in samenwerking met onze manager...
Nederlands-Duitse Handelskamer

HR Business Partner – Incluzio

Incluzio, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.226 - € 4.756 per maand
1 week geleden
Wil jij bijdragen aan een prettig werkklimaat en daarmee werken aan een betere samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als HR Businesspartner bij Incluzio ben je gekoppeld aan een van onze organisaties in het land. Hier ben je de schakel tussen de operatie en het management op HR gebied. Jij bent het aanspreekpunt voor de uitvoering en...
Incluzio