Klantadviseur Woonstad Rotterdam (hybride)

Yource


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Yource

Wat ga jij doen?

Sta jij stevig in je schoenen en heb jij klantenservice ervaring? Dan is dit wellicht wel jouw nieuwe baan! Ga aan de slag als Klantadviseur bij Woonstad Rotterdam voor € 18,15 bruto per uur en krijg daarbij ook de mogelijkheid voor thuiswerken.

Als Klantadviseur bij Woonstad Rotterdam sta jij klanten van Woonstad telefonisch en per mail te woord. Doordat veel van de vragen online te vinden zijn, komen de echt complexe vragen bij jou terecht. Denk bijvoorbeeld aan reparatieverzoeken. Als Klantadviseur sta jij deze mensen te woord en zorg jij dat er een passende oplossing gevonden wordt. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een andere afdeling in te schakelen. Aan het einde van de dag pak je met het hele team de inkomende vragen per mail op en zorg je dat ook deze klanten geholpen zijn. Omdat alle inkomende vragen over de eerste levensbehoefte van de klant gaan, kan dit met verschillende emoties gepaard gaan. Jij moet de klant dus gerust kunnen stellen en zorgen dat er een oplossing gevonden wordt.

Om goed van start te kunnen gaan start je met een training van twee weken. In de eerste week krijg jij in groepsverband de algemene informatie over de systemen en vragen die je kan krijgen. Na deze week krijg jij een toets om jouw kennis te testen. Als je deze toets haalt, kan je verder met de rest van de training. Hierna ga jij in de praktijk aan de slag. Zo ga je gesprekken meeluisteren en kan jij ook al zelf de lijn in! Na ongeveer vier maanden ben jij in staat om zelfstandig aan de slag te gaan en kan het thuiswerken worden besproken.

Jij bent van maandag tot en met vrijdag beschikbaar tussen 08:30-17:00 uur. Ongeveer drie weken van tevoren ontvang jij jouw rooster en weet je op welke dagen jij aan de slag gaat.

Voor welk bedrijf werk je?

Je gaat aan de slag voor Woonstad Rotterdam. Woonstad is echt een begrip in Rotterdam en omstreken. Voor het grootste deel focussen zij zich op de sociale huur in de stad. Ben jij gek op de stad Rotterdam en wil jij wat voor jouw medemens betekenen? Dan is dit bedrijf wellicht de perfecte match!

Wat bieden wij?

Als Klantadviseur bij Woonstad Rotterdam kan jij het volgende verwachten:

  • Een bruto uurloon van € 18,15;
  • Reiskostenvergoeding voor OV of eigen vervoer;
  • Mogelijkheid om na het inwerken deels thuis te werken;
  • Thuiswerkvergoeding;
  • Thuiswerkset;
  • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen het klantcontactcentrum van Woonstad Rotterdam.

Wat vragen wij?

Dit verwachten wij van jou:

  • Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 diploma;
  • Je hebt ervaring in de klantenservice;
  • Jij bent beschikbaar voor een (betaalde) training van twee weken op locatie van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur;
  • Communicatief en schriftelijk vaardig in de Nederlandse taal.

Hoe kun je solliciteren?

Haal jij energie uit het helpen van klanten en zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als Klantadviseur bij Woonstad in Rotterdam voor €18,15 bruto per uur? Solliciteer dan nu en dan nemen wij snel contact met je op.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek Administratief Medewerker

Walters People, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.300 - € 3.000 per maand
2 dagen geleden
Ga jij graag aan de slag als Logistiek Administratief Medewerker in een snelgroeiende en dynamische handelsorganisatie in Rotterdam? Weet je van aanpakken en ben je op zoek naar een fijne, informele werksfeer? Hou je van een uitdaging en wil je graag doorgroeien binnen de logistiek? Lees dan snel verder! Als Logistiek Administratief Medewerker in Rotterdam kom je te werken in...
Walters People

Debiteuren Medewerker

Walters People, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.500 - € 3.000 per maand
2 dagen geleden
Ben jij een gemotiveerde Debiteurenmedewerker met ambitie in de financiële administratie? Heb je enige ervaring opgedaan als Medewerker Debiteurenbeheer en hoop je dit uit te breiden? Of sta je juist aan het begin van een mooie carrière en kijk je uit naar je eerste functie als Debiteurenmedewerker in het professionele bedrijfsleven? Ben je cijfermatig en communicatief sterk, dan ben jij...
Walters People

Onderwijsassistent Parttime / Fulltime Rotterdam

Het Praktijkcollege Charlois, Rotterdam, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Functie Omschrijving Deze vacature is voor 0,6- 0,8 FTE op 3 tot 4 dagen van 08.00-16.00 uur. Wij zoeken iemand die veel zin heeft om met leerlingen van het praktijkonderwijs aan de slag te gaan. In de vacature werk je in onze aulakeuken met leerlingen aan het voorbereiden van de verkoop in de pauze. Daar maak je oa broodjes samen...
Het Praktijkcollege Charlois