medewerker intake & service - Interceptiedesk

Politie


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.209 - € 3.468 per maand
Contract type: Voltijd
Politie

Wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan het opsporingsproces en met collega's uit de opsporingsteams optimaal resultaat in de opsporing behalen? Wil je jouw kennis van BOB-aanvragen graag breder inzetten of wil je je hier juist meer in verdiepen? Of vind je interceptie en de achterliggende systemen interessant? Dan is de Interceptiedesk Midden-Nederland op zoek naar jou!

Specificaties vacature

Locatie(s):

Utrecht

Organisatieonderdeel:

Eenheid Midden-Nederland

Vakgebied(en):

Service

Niveau:

MBO 3

Wat ga je doen?

De Interceptiedesk kent een aantal hoofdprocessen. Je zal al deze processen of een deel daarvan uitvoeren.

 • Behandelen en beoordelen van alle BOB aanvragen. Je voert een kwaliteitscontrole uit, je denkt actief mee en geeft uitleg over het toepassen van de juiste BOB middelen op het juiste moment.
 • Verwerken van de bevelen en vordering die retour komen van het OM.
 • CIOT proces om NAW-gegevens te kunnen verkrijgen van telefoonnummers, IP-adressen, postcodes, email adressen etc. Je beoordeelt de CIOT aanvraag, stelt vragen hierover en stuurt de uitkomsten terug naar de collega.
 • Zelfstandig uitvoeren van historische bevragingen in het systeem van de Automatische kentekenplaatherkenning, ANPR, en daarna het resultaat terug geven aan de aanvragende collega.
 • Op verzoek van het opsporingsteam plaatsen van een Stealth/stille sms.
 • Je beluistert geheimhoudersgesprekken (bv met advocaat of arts). Indien nodig laat je de gesprekken vernietigen en draag je bij aan het opmaken van een eindscan voor het procesdossier.
 • Interceptie: Je voegt collega's toe aan het tapsysteem en helpt collega's op weg met allerhande vragen over storingen op de tap. Daarnaast leer je de collega's hoe zij zo efficiënt mogelijk gebruik kunnen maken van het tapsysteem.

Voor al deze processen onderhoud je actief contact met collega's, ketenpartners, externe partijen en het Openbaar Ministerie.

Gevraagd en ongevraagd houd jij je bezig met de verbetering van aanvragen en verwerking van de verkregen informatie hoort bij alle genoemde hoofdprocessen.

Waar ga je werken?

De Interceptiedesk is een team binnen de Afdeling Specialistische Opsporing (Dienst Regionale Recherche). De interceptiedesk is het vakkenniscentrum op het gebied van BOB-aanvragen en interceptie. De Interceptiedesk is op dit werkterrein het 'single point of contact'. Het is een interessante job binnen een vakgebied dat volop in ontwikkeling is en waarin veel te leren is, in een gezellig en divers team.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste teamplayer met een klantvriendelijke houding die actief het contact met collega's, ketenpartner OM en andere externe partijen zoekt. Je bent dienstbaar en kunt goed luisteren; tegelijkertijd ben je ook mondig en weerbaar. Accuraat en nauwkeurig werken is je tweede natuur. Je verzamelt belangrijke informatie, vraagt door en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Uiteraard ben je begripvol en geef je aandacht en ruimte aan gesprekspartners. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Daarnaast beschik je over:

 • een mbo 3-diploma;
 • een diploma buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) of bereid deze binnen een half jaar te behalen.

Wat wij bieden

De standplaats is Utrecht (Kroonstraat). Er is ruimte voor 2,5 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. De werkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) , tussen 8.00 en 17.00 uur. Deeltijd werken behoort tot de mogelijkheden met een minimum van 24 uur bij een 8 uurs dienstverband en 27 uur bij een 9 uurs dienstverband.

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.209,- en maximaal € 3.468,- (schaal 6 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker intake en service.

Interesse?

Wil je meer weten over deze veelzijdige baan?

Op maandag 25 september 2023 om 15.00 uur zal er online via Teams een voorlichtingsbijeenkomst gehouden worden.

Je kunt je hiervoor aanmelden via: [email protected] t.a.v. G Kloof.

Mail met Georgette Kloof (operationeel expert Interceptiedesk, [email protected]) als je meer informatie wilt hebben.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Werving & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 2 oktober 2023 via de sollicitatiebutton.

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek Medewerker nachtdienst

Randstad Nederland, Utrecht, Utrecht
€ 13 per uur
2 dagen geleden
Dank voor je interesse om bij GLS in Utrecht te werken als logistiek medewerker. Ben jij op zoek naar een goed verdienende baan in de nacht? Bij dit toffe bedrijf in Utrecht ben je aan het juiste adres. Bekijk de video en maak jezelf klaar voor deze mooie baan!Als logistiek medewerker is het ook mogelijk om overdag te werken. Je...
Randstad Nederland

Medewerker invorderen

Unique Eindhoven, Utrecht, Utrecht
€ 2.142 - € 3.275 per maand
4 dagen geleden
Wat we bieden Een 38-urige werkweek, wat overeenkomt met een voltijdse positie. Het salaris voor deze functie varieert tussen €2.142 en €3.275, gebaseerd op ervaring en kwalificaties. We bieden de mogelijkheid tot hybride werken, waardoor je flexibiliteit hebt in je werklocatie. Je begint officieel op 11 december 2023, met een grondig intern trainingstraject van 13 weken om je voor te...
Unique Eindhoven

Mechanical Engineer

Faam, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Werken bij dit bedrijf betekent het vergroten van kennis, werken aan zelfontwikkeling en meebouwen aan uitdagende projecten. Kom jij het team versterken?Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Mechanical Engineer om het team te versterken. Deze organisatie is wereldmarktleider in het maken van bewerkingsmachines voor diverse industrieën. Met klanten over de hele wereld zijn de Engineers bij dit...
Faam