Elektricien

Aditech


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 3.020 per maand
Contract type: Voltijd
Aditech

Wat krijg je?

  Leuke vrijdagmiddagborrels 3020,- bruto p/m €0,23 kilometervergoeding

Wat is vereist?

  MBO niv 3 Rijbewijs B(E)

Waarom werken bij Aditech?

  In dienst bij Aditech

  Gereedschap, kleding en scholing

  600 collega's in de techniek

Werken als Elektricien

Wat ga je doen?

Het installeren van elektrotechnische voorzieningen is jouw ding. Van stroomvoorziening en leidingwerk tot afmontage en schakelmateriaal: jij bent er goed in. Dus is deze baan als elektricien een mooie kans voor je in Rotterdam en omstreken.

Als elektricien werk je vooral met sterkstroom en doe je het meeste van je werk in de utiliteit en af en toe in de woningbouw. Je hebt ervaring en een brede kennis van elektra. Je bent vertrouwd met het installeren, repareren en onderhouden van onder andere: bekabeling, schakel- en/of meterkasten, stroomvoorziening, omvormers en verlichtingsinstallaties. Ook kun je lassen maken als dat nodig is. Kortom, afwisselende werkzaamheden welke jij zelfstandig en veilig kunt uitvoeren.

Wij zijn Aditech. Al bijna 30 jaar lang bezig om technische vakmensen, zoals elektriciens, bij mooie installatiebedrijven of op technische banen te plaatsen. Werk in vast dienstverband in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Wat heb je nodig?

 • Ervaring als elektricien (of elektromonteur)
 • Werkervaring in de utiliteit en woningbouw
 • Kennis van sterkstroominstallatie en montage
 • Kennis van zwakstroominstallaties is een voordeel
 • Opleiding MBO 3 of 4 elektrotechniek of vergelijkbaar (bv. MTS-E, MSI, EMSI)
 • VCA-certificaat of deze willen behalen via Aditech
 • Bekend met NEN-1010 en/of -3140
 • Rijbewijs B(E)

Check hier je eerste werkdag

Wat krijg je van ons?

 • Baan als elektricien in de regio Rotterdam
 • Goed salaris tot €3.020,- bruto per maand
 • Pensioenregeling en €0,23 kilometervergoeding
 • Cursussen en/of opleidingen volgen via Aditech
 • Tot 25 vrije dagen
 • Topgereedschap van Milwaukee
 • Goede werkkleding en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Aditech-collega die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Over Aditech

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals elektriciens, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar lang in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en goede werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech-collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Supermarktmanager bij Dirk

Rotterdam_Pinkstraat, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 6.059,73 per maand
1 dag geleden
Wat ga je doen Jouw baan als supermarktmanager Het stuurwiel in handen van een bedrijf waar meer dan 100 medewerkers werken. Hoge omzet, lage derving. Miljoenenomzet en wisselgeld. Slow movers en hardlopers. Kleine voorraden, grote resultaten. Kortom, de wereld van een supermarktmanager is er een van tegenstellingen en is dus een wereld vol afwisseling! Jij bent verantwoordelijk voor de commerciële-,...
Rotterdam_Pinkstraat

Calamiteiten Coördinator

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.128 - € 4.544 per maand
2 dagen geleden
Stuur een app Regio Rotterdam-Rijnmond 3.128 tot 4.544 36 HBO Heb jij voldoende overtuigingskracht en ben je besluitvaardig genoeg om multidisciplinaire calamiteiten in goede banen te leiden? Kan jij het overzicht behouden in een hectische omgeving en tijdens stressvolle situaties onder druk blijven presteren? Zie jij het als een uitdaging om de verbindende factor te zijn voor het Multi Intelligence...
Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Medewerker personeels- en salarisadministratie

Jefferson Wells, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.251 - € 3.588 per maand
2 dagen geleden
Referentienummer: 202673 Geplaatst: 18 september 2023 Soort dienstverband: Vast Salaris: € 2251 - € 3588 Per maand Opleiding: MBO Industrie: Onderwijs Ervaring: 3-5 jaar Full-time/Part-time: Fulltime Specialisatie: Salarisadministratie Functieomschrijving Als Medewerker maak je deel uit van het toegewijde team, bestaande uit 6 teamleden, werkzaam vanuit de locatie in Rotterdam Noord. Iedere medewerker beheert zijn/haar eigen account met scholen en jij...
Jefferson Wells