Individueel begeleider zeer intensief

Middin


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 2.537 - € 3.432 per maand
Contract type: Voltijd
Middin

Zie je het als een uitdaging om de onderliggende behoefte te achterhalen van een kwetsbaar persoon met een intensieve zorgvraag? Kijk je niet alleen naar het gedrag, maar ook naar de persoon? Wil je een bijdrage leveren aan het stabiliseren en toewerken naar een passende veilige woonplek? Kom werken bij Middin als begeleider op onze nieuwe stabilisatie locatie in Kijkduin en ga voor midden in het leven.

Dit ga je doen

Op de locatie help je als begeleider (begeleider 3 of 4 zeer intensief) mensen eerst bij het vinden van rust, regelmaat en structuur. Je leert hen goed kennen zodat je hen vanuit die stabielere basis kunt helpen bij de dingen die goed en belangrijk voor hen zijn. Je kijkt goed naar hun gedrag, omdat zij met woorden niet of lastig duidelijk kunnen maken wat ze ergens van vinden of wat ze willen. Verder ga je:

 • Vanuit 1-op-1 begeleiding bieden in of buiten huis. Voor een fijn en veilig thuis en zinvolle dagbesteding.
 • Waar nodig helpen met algemene dagelijkse levensverrichtingen (adl), zoals eten, aankleden en wassen.
 • Verantwoordelijkheid nemen, helpen met (zorg)plannen maken en het waarmaken ervan stimuleren.
 • Werken met het Middin Kompas en volgens de methodiek Triple C.

Hier ga je werken

Op onze woonlocatie werk je midden in het leven van Den Haag. Je gaat aan de slag op een mooie plek op loopafstand van het strand en de boulevard van Kijkduin. Je gaat aan de slag op een plek waar mensen een half jaar tot één jaar worden opgevangen om te kunnen stabiliseren. Na die periode verhuizen ze naar een andere Middin-plek. De mensen die hier worden opgevangen hebben een zeer intensieve zorgvraag. Dit zorgt voor de nodige uitdaging en soms onvoorspelbare situaties. Je werkt hier:

 • Op een nieuwe unieke locatie, waarin we samen bouwen aan successen.
 • Binnen een nieuw team in opbouw waarin je ruimte krijgt jouw kennis en ervaring in te zetten.
 • Op loopafstand van het openbaar vervoer en waar je gratis kan parkeren.

Op de locatie werk je wisselende diensten van 7.00 uur tot 15.00 uur of van 14.30 uur tot 22.30 uur. Slaapdiensten beginnen om 14.30 uur en eindigen om 8.00 uur.

Dit is belangrijk

Je kijkt met een open blik naar de wereld, ziet kansen en wil anderen op weg helpen. Je weet structuur en veiligheid te geven aan mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Bij onrust sta je stevig in je schoenen en bewaar je het overzicht, en probeer je te begrijpen wat er schuil gaat achter iemands gedrag. Je bent in staat om binnen een veilige omgeving van je team met elkaar het gesprek aan te gaan, en kritisch te kijken in het belang van de bewoner.

Verder heb je:

 • Met succes minimaal een mbo-3-opleiding in zorg en welzijn afgerond.
 • Inzicht in je eigen gedrag, houding en lichaamstaal en de invloed die je hiermee hebt op mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Ervaring in het werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Het liefst ervaring in het werken met de methodiek Triple C.

Dit levert het op

Als Individueel begeleider zeer intensief krijg je bij Middin volop ruimte, kansen en support om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. Net als:

 • Bij de functie van begeleider niveau 3: Een salaris van €2.537 tot €3.432 bruto per maand (op basis van 36 uur per week, fwg 40 cao ghz, door de intensieve begeleiding een schaal hoger dan gebruikelijk). Plus een onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avond, nacht, het weekend en op feestdagen.
 • Bij de functie van begeleider niveau 4: Een salaris van € 2.381 tot € 3.452 bruto per maand (op basis van 36 uur per week, fwg 45 cao ghz, door de intensieve begeleiding een schaal hoger dan gebruikelijk). Plus een onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avond, het weekend en op feestdagen.
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week.
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Ruimte om een deel van je salaris of vrije dagen te ruilen voor iets anders, zoals extra pensioen of een nieuwe fiets of e-bike.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

DTP’er

BNO, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
12.09.2023 - 10.10.2023 Fulltime / Parttime Den Haag Delta3 is een grafisch ontwerpbureau in Den Haag. Samen met andere branche-gerelateerde bedrijven zijn wij gevestigd in de creatieve hotspot LabS55. Onze studio zet zich dagelijks in voor haar opdrachtgevers: onderwijsinstanties en overheden zoals ministeries, provincies, gemeenten en uitvoeringsorganisaties. Wij zijn op zoek naar een DTP’er met ruime ervaring met het opmaken...
BNO

Accountmanager Buitenlandse Relaties

Ministerie van Defensie, Den Haag, Zuid-Holland
€ 4.762 per maand
1 week geleden
Wat ga je doen? 1. Zorgt voor het onderhouden van de contacten met buitenlandse partners, door: het frequent voeren van overleg met de buitenlandse partners over huidige en toekomstige samenwerking; het leveren van een bijdrage aan het opstellen, beheren en bewaken van een integrale bilat-kalender; het, ten behoeve van de dienstleiding en de medewerkers van de MIVD, voeren van correspondentie...
Ministerie van Defensie

Sales Advisor 26h per Week in The Hague

& Other Stories, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Company Description &Other Stories is a fashion brand offering customers a wide range of shoes, bags, accessories, jewelry, beauty products and ready-to-wear to help create their own style or story. Our creative ateliers in Paris, Los Angeles and Stockholm design diversified fashion collectives with great attention to detail and quality at an affordable price. & Other Stories is an inclusive...
& Other Stories