Content medewerker

Feadship - Royal Dutch Shipyards


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Hoofddorp, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Feadship - Royal Dutch Shipyards

Vacature in het kort

Ga jij als Content medewerker met jouw expertise onze webshop uitbreiden, optimaliseren en succesvol maken? Lees dan snel verder.

Over de functie

De afdeling Refit & Services is verantwoordelijk uitvoering van service-, ombouw- en onderhoudsprojecten aan de uitgebreide Feadship vloot. Het team houdt zich onder andere bezig met relatiebeheer van alle opgeleverde jachten. Het doel is om de eigenaren, kapiteins, bemanning en andere vertegenwoordigers van de eigenaren van de jachten zo goed als mogelijk te ondersteunen bij het onderhouden, repareren en verbouwen van het luxe jacht. Feadship staat voor zeer hoge kwaliteit, wij spelen iedere dag Champions League!


Hoofdtaken van de afdeling zijn het verkopen, organiseren, coördineren en uitvoeren van Refit en Services, het leveren van spare parts en het coördineren van garantiewerkzaamheden. Hierbij hoort tevens het verlenen van gerelateerde diensten zoals het organiseren van crew trainingen, logistieke dienstverlening en het ontwikkelen en uitvoeren van onderhoudsplannen en/of service level agreements. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en loyaliteit en hiervoor is MyFeadshipAssistant ontwikkeld. Om dit platform verder te ontwikkelen en vorm te geven zijn wij op zoek naar een Content medewerker


MyFeadshipAssistant

MyFeadshipAssistant is een recent gelanceerd online platform. Het platform heeft als doel om, nu en in de toekomst, de crews van de Feadship vloot de best mogelijke service te kunnen verlenen, zoals ze dat van ons gewend zijn. De superjachten bevinden zich op zee of in havens verspreid over de hele wereld. Het platform biedt de crews de mogelijkheid om altijd in contact te staan met Feadship Refit & Services. Zo kunnen zij te allen tijde service aanvragen of (technische)onderdelen bestellen en geleverd krijgen wanneer en zoals zij dat graag willen.


Het assortiment van producten en diensten gaan wij verder uitbreiden, voor jou als Content medewerker de kans om met jouw expertise hier een succes van te maken.


Wat ga je doen?

Als Content medewerker ben jij verantwoordelijk voor de uitbreiding van ons assortiment en het verder optimaliseren van de webshop binnen MyFeadshipAssistant. Dit doe je onder andere door:

 • Toevoegen van nieuwe producten en het schrijven en/of optimaliseren van productinformatie.
 • Instellen van de juiste gerelateerde producten en up-sell mogelijkheden.
 • Aanmaken en beheren van contentpagina’s.
 • Monitoren van webshop prestaties met behulp van analyse tools.
 • Analyseren van trends vanuit de klantvragen.
 • Samenwerken met andere disciplines binnen Refit & Services om zo producten en diensten naadloos aan te laten sluiten op het merk Feadship en de strategische doelstellingen.


Wij vragen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Creativiteit en oog voor detail om de webshop te optimaliseren.
 • Uitstekende en creatieve communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels
 • Analytisch vermogen om prestaties te meten en te analyseren.

Wij bieden

Een fulltime baan (bij ons is dit 40 uur per week) in een informele organisatie. Je krijgt bij ons de kans om mee te bouwen aan een prachtig product in de unieke wereld van de luxe jachten. Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten.


 • Salaris is volgens cao Metalektro ingeschaald.
 • 40 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband (27 vakantiedagen plus 13 ATV);
 • Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per kilometer.
 • Leuke en gezellige collega's.
 • Veel variatie en vrijheid tijdens je werkzaamheden.

Elke Feadship is custom built en kan niet bestaan zonder jouw bijdrage. Er zit dus altijd een stukje van jezelf in. Dat geeft een gevoel van verantwoordelijkheid. Maar ook zeker een gevoel van trots. En dat is misschien nog wel het belangrijkste dat we je kunnen bieden.

Extra informatie

Solliciteren?

Ben jij op zoek bent naar een uitdagende functie waarin je de kans krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van ons platform? Reageer dan via onderstaande button. Voor meer informatie kun je contact opnemen Taco Holkema (Recruiter) via 06-26 54 15 67

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan met jouw cv en motivatiebrief.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

ABM Intimate Wellness Activation BNL

Reckitt, Hoofddorp, Noord-Holland
2 dagen geleden
Supporting a Senior Brand Manager on part of our Health portfolio (usually you’ll contribute to the overall management of the brand on the Belgian and Dutch markets in terms of brand activation, market performance and financial performance.) Responsibilities Monitor and analyze market performance of the brand (incl. Nielsen databases) Contribute to the definition and execution of the 4P strategy and...
Reckitt

Opleidingsmanager Steward/Stewardess

ROC van Amsterdam / Flevoland, Hoofddorp, Noord-Holland
€ 6.299 per maand
1 week geleden
Dit en meer ga je doen Het team Luchtvaartdienstverlening (Steward/Stewardess) is marktleider in het opleiden van toekomstige luchtvaartdienstverleners op mbo-niveau 4. Wij verzorgen de opleiding steward(ess) voor ruim 1100 studenten. Ons doel is onze studenten voor te bereiden op de toekomst van de Luchtvaart en ons onderwijsaanbod daar passend op te maken. Dit doen we door intensief samen te werken...
ROC van Amsterdam / Flevoland

Financieel Medewerker DPG Media Thuiswerk

Yource, Hoofddorp, Noord-Holland
1 week geleden
Wat ga jij doen?Je kent het vast wel: je bent een rekening vergeten te betalen en een paar weken later word je plotseling hieraan herinnerd. Meestal schrik je je dan een hoedje, omdat je natuurlijk niet wil dat er straks allerlei maatregelen worden genomen. Gelukkig kun je dan na een kort telefoontje alsnog alles netjes betalen en regelen zonder verdere...
Yource