Machinebouwer

Aditech


Datum: 3 dagen geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Salaris: € 3.100 per maand
Contract type: Voltijd
Aditech

Wat krijg je?

  3100,- bruto p/m Leuke vrijdagmiddagborrels €0,23 kilometervergoeding

Wat is vereist?

  MBO niv 3 Rijbewijs B(E)

Waarom werken bij Aditech?

  In dienst bij Aditech

  600 collega's in de techniek

  Werk bij jou in de buurt

Werken als Machinebouwer

Wat ga je doen?

Als monteur machinebouw of machinebouwer werk je aan het compleet monteren, afstellen, testen en in gebruik nemen van diverse machines. Je bent een echte sleutelaar. Bouwen, installeren en het onderhouden van machines en machineparken is wat jij graag doet bij jou in de buurt, in de regio Eindhoven. Jouw kennis en vakmanschap levert werkende machines op, zorgt voor minimale stilstand en regelt preventief onderhoud.

Als monteur machinebouw ben je een allround vakman met kennis van mechatronica, machinebouw, pneumatische techniek, assemblage en het afstellen van machines. Je hebt ervaring met het lezen, interpreteren en werken vanuit constructietekeningen. Machinebouw is afwisselend werk in de techniek. Want machinetechniek vernieuwd zich constant. Je gaat werken in de industrie, aan productielijnen, assemblagelijnen, verpakkingsmachines en bijvoorbeeld bij energieparken.

Wij zijn Aditech. Al bijna 30 jaar lang zijn wij bezig om vakmensen, zoals monteurs machinebouw, op de juiste werkplekken in de techniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Wat heb je nodig?

 • Ervaring in werken met en onderhouden van machines
 • Minimaal MBO 3 richting mechatronica, WTB, installatietechniek (of vergelijkbaar)
 • Handigheid, je bent een ‘sleutelaar’ van nature
 • VCA of willen halen via Aditech

Check hier je eerste werkdag

Wat krijg je van ons?

 • Uitdagende baan als monteur machinebouw in de regio Eindhoven
 • Werk bij jou in de buurt
 • Uitzicht op een vaste baan
 • Goed salaris tot €3.100,- bruto per maand
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding (€0,23/km)
 • 25 vrije dagen
 • Mogelijkheid om cursussen en/of opleidingen te volgen
 • Aandacht voor jouw ontwikkelingsmogelijkheden
 • Vast contactpersoon bij Aditech die het voor je regelt

Over Aditech

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de metaaltechniek, zoals monteurs machinebouw, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs en metaal werkers bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Elektromonteur appartementen en garagebouw

Maatt, Eindhoven, Noord-Brabant
2 dagen geleden
Je nieuwe baanWat ga je allemaal doen?Voor 3 bouwprojecten die naar verwachting op de korte termijn zullen gaan starten zijn we op zoek naar ervaren elektromonteurs & hulpmonteurs voor het aanbrengen van de elektrotechnische installaties en het afmonteren hier van. Het betreft een project in Helmond van 90+ appartementen, een project in Vorstenbosch van 90+ appartementen en de bouw van...
Maatt

Allround monteur

Faam, Eindhoven, Noord-Brabant
2 weken geleden
Waar je nog echt kunt sleutelen!Houd jij van een nette werkplaats waar alles goed geregeld is? Heb jij passie voor techniek en wil je dit toepassen op mooie projecten? Zoek jij een bedrijf waar je veel vrijheid krijgt in hoe je je werkzaamheden uitvoert?Als monteur buitendienst monteer je trappen, constructies, hekwerken en 'specials'. Vanaf de tekening lees je hoe een...
Faam

Traineeship Full Stack .NET Developer

Experis, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.500 - € 3.000 per maand
4 weken geleden
Dit ga je doenStart op 8 januari 2024 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten?Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde...
Experis