Medisch adviseur

BKV


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 3.000 - € 5.300 per maand
Contract type: Voltijd
BKV

Spreekt dit jou aan?

Ben je gepassioneerd over dossierwerk en heb je een empathische benadering? Ga dan aan de slag als medisch adviseur letselshcade.

Jouw nieuwe baan

Vanuit diverse opdrachtgevers komen medische dossiers die nader onderzoek vereisen. Jouw verantwoordelijkheid is om deze dossiers zelfstandig te analyseren en medische adviezen op te stellen. Af en toe verwelkomen je ook letselschadeslachtoffers op het spreekuur, waar jij gerichte fysieke onderzoeken uitvoert.

Het is van belang dat je kritisch meedenkt en proactief advies geeft over het herstelproces van de slachtoffers. Letselschadespecialisten kunnen diverse vragen hebben met betrekking tot de medische aspecten van letselschade. Het is jouw verantwoordelijkheid om stevig in je schoenen te staan en adequaat antwoorden en advies te verstrekken.

Jouw nieuwe werkplek

Jij gaat werken in een team van medisch adviseurs. Op welke locatie jij aan de slag gaat, is aan jou. BKV heeft in diverse regio’s in Nederland vacatures uitstaan. Dus maak jouw wensen kenbaar bij Jaimy van BKV.

Wat breng je mee?

Minimaal ben jij BIG-geregistreerd als basisarts. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed. Slechtnieuws gesprekken weet jij bijvoorbeeld op de juiste manier te brengen. Als een cliënt de spreekkamer bij jou uitloopt hoeft diegene het niet met je eens te zijn, maar begrijpt wel jouw beslissing. Heb jij ervaring in bijvoorbeeld de bedrijfs- of verzekertingsgeneeskunde, dan is dat een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt tussen de 24 en 40 uur in de week. Hoeveel precies: dat bespreken wij samen. Zo blijft jouw werk en privé mooi in balans. Het loon voor de functie medisch adviseur letselschade is afhankelijk van opleiding, ervaring en werkgever. Elke organisatie valt onder een eigen cao of arbeidsvoorwaardenregeling. De gemiddelde salarissen liggen tussen de € 3.000 en € 5.300 bruto per maand (op fulltime basis).

Verdere informatie

E-learning
Op Medic Academy heb je toegang tot een grote online bibliotheek met geaccrediteerde modules. Met meer dan 200 verschillende onderwerpen zit er vast iets voor je tussen waarmee jij al je accreditatiepunten zo bij elkaar hebt verzameld. Weer een zorg minder!

Job alert
Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Front Office Medewerker

Tempo-Team, Zwolle, Overijssel
€ 21,67 per uur
1 dag geleden
Jawel, een nieuwe Waterschap vacature, en wat voor een! Zij zijn van begin oktober tot eind april op zoek naar een klantgerichte Front Office Medewerker. Ligt klantencontact jou goed en voel jij je thuis in een ondersteunende, dienstverlenende rol? Dan is deze functie zeker wat voor jou!Wat bieden wij jouVan € 16,71 tot € 21,67 per uur o.b.v. ervaringTijdelijk tot...
Tempo-Team

Kwaliteitsmedewerker

Werkis, Zwolle, Overijssel
6 dagen geleden
Zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid en wil jij uitzicht op een vast contract? Heb jij ook nog een oog voor detail? Lees dan snel verder!Als operator kwaliteit zorg jij er voor dat de kwaliteit van de producten gewaarborgd wordt. Dit doe jij door onder andere de volgende werkzaamheden uit te voeren:Het ondersteunen van de productie op het gebied...
Werkis

Teamleider Inburgering, Participatie en Arbeid (IPA)

Gemeente Zwolle, Zwolle, Overijssel
€ 6.470 per maand
2 weken geleden
Vacature kenmerken Dienstverband / uren per week Vooralsnog tot 1 januari 2025/ 36 uur per week Werk- en denkniveau HBO/Academisch Salaris Maximaal € 6.470,- (maximum schaal 12) Afdeling Inkomensondersteuning Vacaturehouder Hennie Duteweert Sluitingsdatum 17 september 2023 De afdeling De afdeling Inkomensondersteuning werkt aan de ontwikkeling en (financiële) ondersteuning van de doelgroepen van de Participatiewet, minimaregelingen, Schulddienstverlening en Inburgeringswet. De afdeling...
Gemeente Zwolle