Elektricien

Aditech


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Salaris: € 3.020 per maand
Contract type: Voltijd
Aditech

Wat krijg je?

  Leuke vrijdagmiddagborrels 3020,- bruto p/m €0,23 kilometervergoeding

Wat is vereist?

  MBO niv 3 Rijbewijs B(E)

Waarom werken bij Aditech?

  600 collega's in de techniek

  In dienst bij Aditech

  Gereedschap, kleding en scholing

Werken als Elektricien

Wat ga je doen?

Het installeren van elektrotechnische voorzieningen is jouw ding. Van stroomvoorziening en leidingwerk tot afmontage en schakelmateriaal: jij bent er goed in. Dus is deze baan als elektricien een mooie kans voor je in Breda en omstreken.

Als elektricien werk je vooral met sterkstroom en doe je het meeste van je werk in de utiliteit en af en toe in de woningbouw. Je hebt ervaring en een brede kennis van elektra. Je bent vertrouwd met het installeren, repareren en onderhouden van onder andere: bekabeling, schakel- en/of meterkasten, stroomvoorziening, omvormers en verlichtingsinstallaties. Ook kun je lassen maken als dat nodig is. Kortom, afwisselende werkzaamheden welke jij zelfstandig en veilig kunt uitvoeren.

Wij zijn Aditech. Al bijna 30 jaar lang bezig om technische vakmensen, zoals elektriciens, bij mooie installatiebedrijven of op technische banen te plaatsen. Werk in vast dienstverband in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Wat heb je nodig?

 • Ervaring als elektricien (of elektromonteur)
 • Werkervaring in de utiliteit en woningbouw
 • Kennis van sterkstroominstallatie en montage
 • Kennis van zwakstroominstallaties is een voordeel
 • Opleiding MBO 3 of 4 elektrotechniek of vergelijkbaar (bv. MTS-E, MSI, EMSI)
 • VCA-certificaat of deze willen behalen via Aditech
 • Bekend met NEN-1010 en/of -3140
 • Rijbewijs B(E)

Check hier je eerste werkdag

Wat krijg je van ons?

 • Baan als elektricien in de regio Breda
 • Goed salaris tot €3.020,- bruto per maand
 • Pensioenregeling en €0,23 kilometervergoeding
 • Cursussen en/of opleidingen volgen via Aditech
 • Tot 25 vrije dagen
 • Topgereedschap van Milwaukee
 • Goede werkkleding en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Aditech-collega die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Over Aditech

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals elektriciens, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar lang in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en goede werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech-collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent loodgieter

Maatt, Breda, Noord-Brabant
2 dagen geleden
Je nieuwe baanWat ga je allemaal doen?Onze opdrachtgever houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van water-, gas- en overige verwarmingsinstallaties, ventilaties en warmtepompen. Zij werken voor aannemers, woningbouwverenigingen en particulieren. En hebben voornamelijk opdrachten in Zuid-Nederland. Over het bedrijfEen korte introductieDe werkgever waar jij voor gaat werken zit in de omgeving van Breda. Zij werken voor...
Maatt

Aflevermonteur

Renova, Breda, Noord-Brabant
1 week geleden
Jij bent die enthousiaste collega met een passie voor auto’s waar wij naar op zoek zijn! Als BMW & MINI liefhebber kun je niet wachten om in een hypermoderne werkplaats, samen met je collega’s de verwachtingen van de klant te overtreffen. Jij staat klaar voor de volgende pitstop als: Aflevermonteur (fulltime) Renova Breda Als aflevermonteur bij Renova heb je altijd...
Renova

Accountmanager

Twinfloor, Breda, Noord-Brabant
2 weken geleden
Twinfloor helpt ondernemers met het optimaal benutten van hun bedrijfsruimte. Of het nu om een bestaande of een nieuwbouwruimte gaat, de specialisten van Twinfloor zorgen ervoor dat men efficiënt, veilig en prettig kan werken. Om dit doel te bereiken wordt o.a. gebruik gemaakt van hoogwaardige verdiepingsvloeren, magazijnstellingen en buitenopslagsystemen. Twinfloor combineert deze betaalbare ruimteoplossingen met een schat aan ervaring, kennis...
Twinfloor