Technicus Hoogspanning

SPIE


Datum: 1 week geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
SPIE

Kom jij als Technicus Hoogspanning zelfstandig als vakkundig persoon aan de hoogspanningsstations van onze klanten in de energiebranche werken?.

Een boeiende en uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is!”


 • Pieter de Kam –

(Business Unit Manager)

Niet ´gewoon een bedrijf´

Bij SPIE Energies, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op de energiemarkt, een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is. Je bent dus een belangrijke schakel in de huidige energietransitie van Nederland.
Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich op de engineering, realisatie, service en onderhoud van en aan (nieuwe) hoogspanningsstations en hoogspanningslijnen boven de 110.000 Volt.

Met ruim 250 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Energies een hechte club waar er altijd oprecht aandacht is voor iedereen. Er heerst een goede sfeer en de communicatielijnen zijn kort. Met regelmaat worden en uitjes gepland en jaarlijks word je uitgenodigd voor de BBQ en Roadshow.

Je kom te werken in een enthousiast team en wordt goed ingewerkt. Je kan rekenen op mooie werkzaamheden en nog mooiere projecten en een lange loopbaan bij SPIE Energies. Ook krijg je de kans om je verder te scholen en motiveren wij kandidaten om intern door te stromen indien mogelijk en daarvoor een gepast scholingstraject te volgen. De interne SPIE-Academy bied je deze mogelijkheid.

Niet ´gewoon een baan´

Ben jij een persoon die genoegen neemt met dagelijks de dezelfde werkzaamheden uitvoeren, dan is deze baan niet voor je weggelegd. Deze baan bij SPIE Energies is er namelijk een voor een Technicus Hoogspanning, die als meewerkend voorman op locatie graag goed werk aflevert alleen of samen met zijn team monteurs.

Jij bent die Technicus Hoogspanning die zelf over voldoende vakkennis beschikt en hierdoor de monteurs aan je zijde weet te houden. Hierdoor hou je een goed overzicht op de werklocatie. Je kan zowel alleen als in teamverband goed werken en wil vakwerk afleveren met je team en hebt hier alles voor over. Dit lukt je doordat je als Technicus Hoogspanning:


 • Verantwoordelijk bent voor het coördineren van, en leidinggeven aan de dagelijkse uitvoering van kleine en grote projecten. De werkzaamheden zijn met name gericht op nieuwbouw, ombouw en renovatieprojecten aan hoogspanningsstations, onderstations en sub-stations in de Midden -en Hoogspanning vanaf 110.000 Volt.
 • Bereid bent collega’s te instrueren of te begeleiden met een maximum van 4 personen.
 • Toezicht houdt op de risico’s en het gedrag van medewerkers en de voortgang van het werk. Tevens neem je zelfstandig beslissingen met betrekking tot de uitvoering.

Niet ´gewoon een medewerker´

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Technicus Hoogspanning Installaties. Om het verschil te kunnen maken zul je stevig in je schoenen moeten staan en goed moeten communiceren met je collegae. Daarbovenop heb je:


 • heb je minimaal MBO 4 niveau Elektro/Energie techniek verkregen door opleiding of werkervaring. Aangevuld met kennis of opleiding op het gebied van Hoogspanning.
 • een certificaat vakbekwaam persoon hoogspanning conform NEN-3840, bij voorkeur STIPEL VP hoogspanning of BEI LV/HV/WV.
 • heb je goede contactuele eigenschappen, een flexibele werkhouding en een klantgerichte instelling. Daarnaast ben je leergierig, zelfstandig en denk je probleemoplossend.

Niet ´gewoon een set arbeidsvoorwaarden´

Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

 • Om te starten een jaarcontract met de intentie om deze te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • Een gebalanceerd en goed arbeidsvoorwaardelijk pakket, afgestemd op jouw opleiding/ervaring;
 • Reisuren- en kostenvergoeding of de mogelijkheid om een bedrijfsbus van de zaak te rijden.
 • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE ruim 70% betaalt. Voor later;
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Dat tikt lekker aan. Daarnaast de keuze om vakantie- en/of adv-dagen te kunnen inkopen of verkopen;
 • Een jaarlijkse winstuitkering, flexibel arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om SPIE aandelen te kopen tegen gunstige voorwaarden;
 • Een mobiele telefoon (met keuzemogelijkheid tot veel opties) en een laptop. Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé, met de mogelijkheid tot flexibele werktijden en thuiswerken;
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen meer neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor Technicus Hoogspanning voor onze vestiging SPIE Breda. Je werkzaamheden zullen tussen Amsterdam en Limburg zijn. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met je woonplaats.

.

Heb je vragen? Schakel met Angelique Timmers, Corporate Recruiter Energies en Smart City, via WhatsApp 06-22669667 of via mailadres [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Machinebouwer

Aditech, Breda, Noord-Brabant
€ 3.100 per maand
1 week geleden
Wat krijg je? 3100,- bruto p/m Leuke vrijdagmiddagborrels €0,23 kilometervergoeding Wat is vereist? MBO niv 3 Rijbewijs B(E) Waarom werken bij Aditech? In dienst bij Aditech Gereedschap, kleding en scholing Werk bij jou in de buurt Werken als Machinebouwer Wat ga je doen? Als monteur machinebouw of machinebouwer werk je aan het compleet monteren, afstellen, testen en in gebruik nemen...
Aditech

WMO Consulent

DPA Professionals, Breda, Noord-Brabant
€ 2.700 - € 4.300 per maand
2 weken geleden
Wat je gaat doen: In jouw rol als WMO Consulent ben je de schakel tussen de burger met een hulpvraag en de juiste hulpvoorziening. Vanuit jouw ervaring in bijvoorbeeld Maatschappelijk Werk of Sociaal Pedagogische Hulpverlening breng je de ondersteuningsbehoefte in kaart en bespreek je de mogelijkheden. Je hebt veel contact met het wijkteam en diverse zorgverleners en -aanbieders. Een WMO-aanvraag...
DPA Professionals

Service coördinator | Dagelijks onderhoud (DO)

YER, Breda, Noord-Brabant
€ 2.650 - € 3.650 per maand
3 weken geleden
Samenvatting Breda Bouw Mbo Detachering via YER, Detavast Geplaatst in: Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Over deze vacature Passie voor planning en de bouw? Word dé schakel in dagelijks onderhoud bij onze toonaangevende aannemer! De functie Als werkvoorbereider ben jij de belangrijke schakel tussen opdrachtgevers, vaklieden en bewoners. Met jouw sterke communicatievaardigheden en talent voor organisatie zorg je ervoor dat...
YER