Vastgoedmedewerker onderhoud

Renova


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Renova

Als ‘Handyman’ ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van alle panden waarin Renova gevestigd is. Je hebt een breed scala aan service- en onderhoudswerkzaamheden die je op dagelijkse basis uitvoert. In deze rol werk je in een omgeving die voortdurend verandert, waar vernieuwing, onderhoud en verbetering centraal staan, als:

Vastgoed en onderhoudsmedewerker (Parttime)

Jij ziet als geen ander het belang in het behouden van kwaliteit van het vastgoed voor de Premium ervaring die wij als BMW en MINI dealer aan de klant bieden. Daarnaast ziet jouw werkdag er als volgt uit:

 • Je voert dagelijks onderhoudswerkzaamheden uit aan het vastgoed, waaronder de gebouwen en terreinen;
 • Je voert reparaties uit die geen specialistische hand nodig hebben;
 • Je doet inspecties en maakt inventarisaties voor het benodigde onderhoud bij de vestigingen;
 • Je bent het aanspreekpunt voor collega’s als zij een onderhoudsvraag hebben;
 • Je draagt zorg voor de groenvoorziening op de terreinen rondom de panden;
 • Je reageert snel op noodsituaties zoals lekkages en stroomstoringen.

Wat wij van je vragen

Je hebt goede communicatievaardigheden en ziet altijd verbetering. Daarnaast beschik je over het volgende:

 • Je bent een echte allrounder;
 • Je communiceert duidelijk;
 • Je bent in het bezit van een geldig B rijbewijs;
 • Je bent flexibel, servicegericht en fit;
 • Je werkt netjes en georganiseerd.

Dit bieden wij je

Je nieuwe werkplek bevindt zich in een sterk groeiende organisatie die continu streeft naar verbetering van service een kwaliteit. Jouw functie is een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving, waar ook nog eens jouw ontwikkeling voorop staat. Daarnaast biedt Renova jou het volgende:

 • Parttime dienstverband (24-36 uur) met veel uitdaging;
 • Passend salaris afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Een ontspannen en informele werksfeer.

Over Renova

Werken bij de Renova Group betekent deel uitmaken van groep van inmiddels bijna 250 super gemotiveerde mensen, die er elke dag weer 100% voor gaan om de klantverwachting te overtreffen. Als officieel BMW en MINI dealer met 5 vestigingen in Brabant en Zeeland zijn we een begrip in Zuid Nederland. In onze organisatie is altijd ruimte voor mensen die zich willen ontwikkelen en wordt initiatief nemen beloond.

Kijk voor meer informatie op www.renova.nl

Enthousiast?

Jij herkent jezelf in deze eigenschappen: vol passie, gemotiveerd, leergierig, positief, doorzetter, betrouwbaar, loyaal, ambitieus en een tikkeltje eigenwijs? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Docent Frans 2023-2024

Matchpartner, Breda, Noord-Brabant
8 minuten geleden
Functie omschrijvingHeb jij een passie voor de Franse taal en krijg jij er energie van om scholieren wegwijs te maken in grammatica en spelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!Veel scholieren kiezen Franse als taal in het schoolpakket. Begrijpelijk, want het is natuurlijk een ontzettend mooie taal, ook wel bekend als de taal van de liefde. Als docent Frans...
Matchpartner

Aflevermonteur

Renova, Breda, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Jij bent die enthousiaste collega met een passie voor auto’s waar wij naar op zoek zijn! Als BMW & MINI liefhebber kun je niet wachten om in een hypermoderne werkplaats, samen met je collega’s de verwachtingen van de klant te overtreffen. Jij staat klaar voor de volgende pitstop als: Aflevermonteur (fulltime) Renova Breda Als aflevermonteur bij Renova heb je altijd...
Renova

Parts Adviseur

Renova, Breda, Noord-Brabant
3 weken geleden
Als autoliefhebber weet jij zowel monteurs en servicemedewerker als klanten deskundig te adviseren over BMW en MINI onderdelen. Je bent nauwkeurig en gestructureerd van aard en werkt graag samen met enthousiaste collega’s. Jij staat in de startblokken voor een nieuwe uitdaging bij een van onze dealervestigingen van Renova in Breda, als: Partsadviseur (fulltime) Samen met jouw directe collega’s houdt je...
Renova