Procesbeschrijver

Driessen


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Groningen, Groningen
Contract type: Voltijd
Driessen

In samenwerking met Rijksinspectie Digitale Infrastructuur zijn wij op zoek naar een ervaren procesbeschrijver voor het in kaart brengen van processen en het schrijven van werkinstructies. Als procesbeschrijver ondersteun je de Directie Apparatuur.

De opdracht is voor 36 uur per week en duurt ongeveer zes maanden, met een optie tot verlenging van drie maanden.

Wat ga je doen?

Je gaat procesbeschrijvingen en waar nodig werkinstructies opstellen van de processen binnen de Directie Apparatuur. Daarbij beschrijf je bestaande en/of nieuw in te richten processen. Dit doe je op basis van input vanuit de lijnorganisatie. De afgeronde procesbeschrijvingen verwerk je in de tool voor procesondersteuning: ProcesWeb.

Het is nodig dat de huidige processen en werkwijze die onderdeel zijn van de Directie Apparatuur, in kaart worden gebracht in procesbeschrijvingen en waar nodig werkinstructies. Deze procesbeschrijvingen en werkinstructies worden opgenomen in de RDI tool ProcesWeb. Het gaat hier bijvoorbeeld over de processen binnen het werkveld Metrologie. Binnen de directie wordt in ketens gewerkt, wat betekent dat verschillende teams / afdelingen bij de uitvoering van het werk zijn betrokken. De processen worden o.a. ingericht op basis van het zaakgericht werken binnen RDI.

Wat beloven wij jou?
 • Een afwisselende baan bij een Rijksoverheidsorganisatie;
 • Je wordt beloond met een marktconform salaris van € 3.608,64 - € 5.503,57 in schaal 11, conform cao Rijk;
 • Je bouwt naar rato 25 dagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris;
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1;
 • Een eindejaarsuitkering;

Als medewerker via Driessen kun je daarnaast rekenen op mooie extra’s zoals collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg)verzekeringen, een fiscaal voordelige uitruilregeling en €10 korting op je sportabonnement bij een van de 3550 sportscholen. Ook kun je bij ons gratis deelnemen aan verschillende opleidingen en workshops.

Wat vragen we van jou?
 • Je hebt een minimaal een hbo-diploma;
 • Je hebt bij voorkeur ten minste vijf jaar ervaring als procesbeschrijver;
 • Je hebt kennis van en ervaring met automatiseringssystemen, zoals Microsoft Office;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent een aantal dagen per week op locatie en daarnaast kun je deels thuiswerken.
Je competenties en talenten:
 • Je bent een doener, die processen snel kan doorgronden;
 • Je kunt goed luisteren en legt makkelijk contacten.
Wat verder goed is om te weten

Over Rijksinspectie Digitale Infrastructuur
Radio, televisie, mobiele telefoons; allemaal maken ze gebruik van radiogolven die zich verplaatsen binnen de ether, de zogenaamde frequenties. Er zijn tegenwoordig steeds meer diensten die gebruik maken van de ether. De bruikbare ruimte is schaars en moet dan ook goed bewaakt worden. Elektronische communicatie is van groot economisch en maatschappelijk belang, het is een levensbehoefte geworden. De maatschappij is in toenemende mate afhankelijk van een goed functionerende ICT en er is sprake van een groeiende (tele)kwetsbaarheid.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

HR-manager

Randstad Nederland, Groningen, Groningen
€ 7.500 per maand
1 week geleden
Ben jij een ervaren HR-manager binnen een internationale omgeving? Wil je je expertise inzetten bij een toonaangevende werkgever waar je impact kunt maken? Bij dit bedrijf kom je direct in dienst en kan je salaris oplopen tot €7500,- per maand. Ontdek meer over deze vacature en lees dus snel verder!wat bieden wij jouGoed salaris gebaseerd op werkervaringDirect in dienst bij...
Randstad Nederland

Verhuismedewerker

Consolid, Groningen, Groningen
1 week geleden
Heb jij inzicht en ben je fysiek sterk? Word dan verhuismedewerker in Groningen! Hopelijk spreken wij je snel.Wat bieden wij?Leuke werkgever;Goede arbeidsvoorwaarden;Pensioenopbouw;Vakantiegeld;Doorgroeimogelijkheden;Gezellige werksfeer;Salaris conform CAO;Uitdagende baan;Goed inwerktraject.Functieomschrijving VerhuismedewerkerElke dag brengt nieuwe avonturen als verhuizer! Zodra je de drempel van het kantoor overstapt, staat je collega al klaar met onze stoere bedrijfswagen om samen op weg te gaan naar de volgende...
Consolid

Gedragswetenschapper

YER, Groningen, Groningen
2 weken geleden
Samenvatting Groningen / Drenthe / Friesland Overheid Wo Bachelor Interim/Zzp, Detachering via YER Geplaatst in: Sociaal Domein Overheid Over deze vacature (16 - 36 uur per week) Ben jij een gedragswetenschapper met coachende en adviserende vaardigheden? Lees dan snel verder! De functie In de rol van coachende gedragswetenschapper zet je voornamelijk je vaardigheden in om de medewerkers op jouw afdeling...
YER