BSO/KDV Pedagogisch Medewerker

Zorgwerk


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Groningen, Groningen
Contract type: Voltijd
Zorgwerk

Je zoekt flexibel werk als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker (in loondienst of als zzp'er) in Groningen en omstreken en je hebt affiniteit met Kinderopvang en dreumesen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in bij Zorgwerk.

Organisatieprofiel

Wij hebben alvast de leukste kinderopvangorganisaties voor je geselecteerd.
Wanneer je bent ingeschreven bij Zorgwerk als pedagogisch medewerker, kan je via onze app zelf kiezen bij welke kinderdagverblijven, peuterspeelzalen of buitenschoolse opvang je aan de slag gaat. In de app kan je meer informatie vinden over deze kinderopvangorganisaties.
Jij bepaalt helemaal zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt!

Functieomschrijving

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker in Groningen en regio Groningen. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Kinderopvang en Dreumesen.
Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke diensten en opdrachten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.
Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal.
Je zorgt als pedagogisch medewerker voor een huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, dus het is belangrijk om oplettend en alert te zijn. Als er problemen zijn, overleg je dat met je collega’s, de ouders of een deskundige. Ook als ouders vragen hebben kunnen ze bij jou terecht.
Je organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit. Deze activiteiten leveren een bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd. Op deze manier begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling.
Ook draag je zorg voor de inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten, waarbij je lichte huishoudelijke taken verricht.
Ben je enthousiast geworden om als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker aan het werk te gaan in Groningen e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen? Welkom! Schrijf jezelf veilig online in.

Functie-eisen

» Je hebt een diploma dat je kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker voor dagopvang of BSO/NSO volgens de CAO Kinderopvang, zoals SPW 3/4 (MBO), HBO Pedagogiek of PABO.
» Je hebt ervaring in de dagopvang of op de buitenschoolse opvang.
» Je bezit goede communicatieve vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in een team functioneren.
» Je staat ingeschreven in het Personenregister Kinderopvang of je bent bereid je in te schrijven. Hiervoor dien je een VOG aan te vragen (de VOG vergoeden wij na je eerst gewerkte dienst).
» VVE-certificaat en kwalificatie taaleis 3F voor voorschoolse educatie is een pré.
» Je bent enthousiast om via Zorgwerk aan het werk te gaan.
» Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
» Zeer betrouwbaar, de opdrachtgever kan op jou rekenen.
» Je komt representatief over voor de kinderopvang, qua kledingkeuze en gedrag.
» Je hebt affiniteit met Kinderopvang en dreumesen.

Arbeidsvoorwaarden

» Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.
» Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.
» Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief.
» Afwisseling: werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.
» Alle vrijheid: jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.
» Geweldige community: vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan onze functie-eisen? Dan maken wij graag kennis met je!
Start de online inschrijving door op de sollicitatieknop te tikken. Het gebruiksvriendelijke inschrijfformulier rond je binnen 8 minuten af.
Bekijk het helpcenter voor meer informatie en alle antwoorden op je vragen: https://goo.gl/n7Q8eY

Over ons

Werken in de kinderopvang via Zorgwerk: een goede keuze!
Bij Zorgwerk bepaal je écht zelf waar je werkt, hoe vaak je werkt en wanneer je werkt.
De overzichtelijke app die werk, geeft jou de flexibiliteit en vrijheid die je zoekt. Je plant jezelf snel en eenvoudig in op diensten en opdrachten (detachering of zzp) bij de leukste opdrachtgevers in jouw regio.
Bij Zorgwerk heb je geen gedoe, beloofd! Je kan werken in loondienst (wekelijks wordt je salaris gestort) of werken als zzp'er (je bepaalt je eigen uurtarief).

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Begeleider

Randstad Nederland, Groningen, Groningen
€ 19,23 per uur
19 uur geleden
Hoe zorg jij voor rust en regelmaat op een groep? Is deze aanpak bij jongeren hetzelfde als bij ouderen? Kun jij de persoon achter de handicap zien?Als begeleider kan je aan de slag op verschillende locaties. Hierdoor leer je de gehandicaptenzorg nog beter kennen. Op alle locaties is een ding van groot belang. Het behoudt van zelfstandigheid van de bewoners....
Randstad Nederland

Bijrijder Rijbewijs B

Coolblue, Groningen, Groningen
6 dagen geleden
Als bijrijder ga je heel veel klanten blij maken. Samen met jouw collega bezorger ga je wasmachines en koelkasten tillen, op de juiste plek zetten en aansluiten. Je doet alles voor een glimlach en gaat pas weg als alles werkt.Goed betaalde bezorgbaan. Met de leukste collega's.Urengarantie. Jouw contracturen altijd uitbetaald krijgen.Een betaalde workout. Lekker je spieren trainen tijdens het tillen.DoenAls...
Coolblue

Psycholoog

Matchpartner, Groningen, Groningen
1 week geleden
Functie omschrijvingVoor een zeer maatschappelijk betrokken organisatie zoeken wij een psycholoog die voor minimaal 16 uur in dienst wil treden van onze opdrachtgever. Een psycholoog met werkervaring is zeer welkom maar wat vooral passend is; affiniteit hebben met een doelgroep die een auditieve beperking heeft. En dat kan ontstaan zijn in diverse levensfasen van een client. Vanaf de geboorte, als...
Matchpartner