Vastgoedmedewerker onderhoud

Renova


Datum: 5 dagen geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Renova

Als ‘Handyman’ ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van alle panden waarin Renova gevestigd is. Je hebt een breed scala aan service- en onderhoudswerkzaamheden die je op dagelijkse basis uitvoert. In deze rol werk je in een omgeving die voortdurend verandert, waar vernieuwing, onderhoud en verbetering centraal staan, als:

Vastgoed en onderhoudsmedewerker (Parttime)

Jij ziet als geen ander het belang in het behouden van kwaliteit van het vastgoed voor de Premium ervaring die wij als BMW en MINI dealer aan de klant bieden. Daarnaast ziet jouw werkdag er als volgt uit:

 • Je voert dagelijks onderhoudswerkzaamheden uit aan het vastgoed, waaronder de gebouwen en terreinen;
 • Je voert reparaties uit die geen specialistische hand nodig hebben;
 • Je doet inspecties en maakt inventarisaties voor het benodigde onderhoud bij de vestigingen;
 • Je bent het aanspreekpunt voor collega’s als zij een onderhoudsvraag hebben;
 • Je draagt zorg voor de groenvoorziening op de terreinen rondom de panden;
 • Je reageert snel op noodsituaties zoals lekkages en stroomstoringen.

Wat wij van je vragen

Je hebt goede communicatievaardigheden en ziet altijd verbetering. Daarnaast beschik je over het volgende:

 • Je bent een echte allrounder;
 • Je communiceert duidelijk;
 • Je bent in het bezit van een geldig B rijbewijs;
 • Je bent flexibel, servicegericht en fit;
 • Je werkt netjes en georganiseerd.

Dit bieden wij je

Je nieuwe werkplek bevindt zich in een sterk groeiende organisatie die continu streeft naar verbetering van service een kwaliteit. Jouw functie is een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving, waar ook nog eens jouw ontwikkeling voorop staat. Daarnaast biedt Renova jou het volgende:

 • Parttime dienstverband (24-36 uur) met veel uitdaging;
 • Passend salaris afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Een ontspannen en informele werksfeer.

Over Renova

Werken bij de Renova Group betekent deel uitmaken van groep van inmiddels bijna 250 super gemotiveerde mensen, die er elke dag weer 100% voor gaan om de klantverwachting te overtreffen. Als officieel BMW en MINI dealer met 5 vestigingen in Brabant en Zeeland zijn we een begrip in Zuid Nederland. In onze organisatie is altijd ruimte voor mensen die zich willen ontwikkelen en wordt initiatief nemen beloond.

Kijk voor meer informatie op www.renova.nl

Enthousiast?

Jij herkent jezelf in deze eigenschappen: vol passie, gemotiveerd, leergierig, positief, doorzetter, betrouwbaar, loyaal, ambitieus en een tikkeltje eigenwijs? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vastgoedmedewerker onderhoud

Renova, Breda, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Als ‘Handyman’ ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van alle panden waarin Renova gevestigd is. Je hebt een breed scala aan service- en onderhoudswerkzaamheden die je op dagelijkse basis uitvoert. In deze rol werk je in een omgeving die voortdurend verandert, waar vernieuwing, onderhoud en verbetering centraal staan, als: Vastgoed en onderhoudsmedewerker (Parttime) Jij ziet als geen ander het belang...
Renova

Aflevermonteur

Renova, Breda, Noord-Brabant
5 dagen geleden
Jij bent die enthousiaste collega met een passie voor auto’s waar wij naar op zoek zijn! Als BMW & MINI liefhebber kun je niet wachten om in een hypermoderne werkplaats, samen met je collega’s de verwachtingen van de klant te overtreffen. Jij staat klaar voor de volgende pitstop als: Aflevermonteur (fulltime) Renova Breda Als aflevermonteur bij Renova heb je altijd...
Renova

Medewerker Proces

Jumbo Supermarkten, Breda, Noord-Brabant
2 weken geleden
Volle en schone schappen gevuld met verse producten in onze Jumbo winkel. Daar ga je 100% van stralen. Zeker als je onze klanten zorgeloos boodschappen ziet doen bij onze vestiging in Breda. Dat maakt je trots als medewerker proces. Maak van klanten fans als Medewerker Proces Je kent elk winkelproces tot in de kleinste details. Want er ontgaat jou niks....
Jumbo Supermarkten