Aflevermonteur

Renova


Datum: 5 dagen geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Renova

Jij bent die enthousiaste collega met een passie voor auto’s waar wij naar op zoek zijn! Als BMW & MINI liefhebber kun je niet wachten om in een hypermoderne werkplaats, samen met je collega’s de verwachtingen van de klant te overtreffen. Jij staat klaar voor de volgende pitstop als:

Aflevermonteur (fulltime) Renova Breda

Als aflevermonteur bij Renova heb je altijd afwisselende werkzaamheden. Zo zal jouw toekomstige werkdag er o.a. uitzien:

 • Je voert nul-beurten/afleverbeurten uit;
 • Je verzorgt software updates;
 • Je bent verantwoordelijk voor het inbouwen van accessoires en (alarm)systemen;
 • Je werkt volgens werkorders, vult de arbeidstijdenklok en checklist in, daarbij omschrijf je de extra uitgevoerde werkzaamheden;
 • Je neemt deel aan technische trainingsprogramma’s vanuit BMW AG;
 • Je draagt zorg voor de orde en netheid in de werkplaats en onderhoudt het gereedschap.

Wie ben jij?

Je hebt brede kennis van en ervaring met autotechniek en je hebt minimaal de opleiding MBO Autotechnicus afgerond (niv. 2). Daarnaast ben je een gedreven en vakkundige techneut die graag werkt met de laatste technische ontwikkelingen uit de auto-industrie, waar onze merken bekend om staan. Daarnaast:

 • Je bent flexibel en collegiaal;
 • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B;
 • Woonachtig in omgeving van Breda.

Wat mag je van ons verwachten?

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in Breda. Hier word je welkom geheten door een enthousiast en gemotiveerd team van collega’s. Daarnaast biedt Renova jou het volgende:

 • Passend salaris afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring;
 • Opleidingsmogelijkheden bij BMW Nederland training Academy
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Informele en ontspannen werksfeer.

Jouw nieuwe uitdaging bevindt zich in een sterk groeiende en inspirerende organisatie die continu streeft naar verbetering van service en kwaliteit. Ben jij de ontbrekende schakel in de pitcrew waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct.

Over Renova

Werken bij de Renova Group betekent deel uitmaken van groep van inmiddels bijna 250 super gemotiveerde mensen, die er elke dag weer 100% voor gaan om de klantverwachting te overtreffen. Als officieel BMW en MINI dealer met 5 vestigingen in Brabant en Zeeland zijn we een begrip in Zuid Nederland. In onze organisatie is altijd ruimte voor mensen die zich willen ontwikkelen en wordt initiatief nemen beloond.

Kijk voor meer informatie op www.renova.nl

Enthousiast?

Jij herkent jezelf in deze eigenschappen: vol passie, gemotiveerd, leergierig, positief, doorzetter, betrouwbaar, loyaal, ambitieus en een tikkeltje eigenwijs? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Recruiter

Aditech, Breda, Noord-Brabant
€ 2.600 per maand
4 dagen geleden
Wat krijg je? 2600,- bruto p/m Leuke vrijdagmiddagborrels €0,23 kilometervergoeding Wat is vereist? MBO niv 4 Rijbewijs B(E) Waarom werken bij Aditech? In dienst bij Aditech Werk bij jou in de buurt Gereedschap, kleding en scholing Werken als Recruiter Wat ga je doen? Zelfstandig zoeken naar, screenen van en intakegesprekken doen met uitvoerende vakmensen in de techniek en zodoende kandidaten...
Aditech

Installateur Beveiligingstechniek

Aditech, Breda, Noord-Brabant
€ 3.300 per maand
5 dagen geleden
Wat krijg je? 3300,- bruto p/m Leuke vrijdagmiddagborrels €0,23 kilometervergoeding Wat is vereist? MBO niv 2 Rijbewijs B(E) Waarom werken bij Aditech? In dienst bij Aditech 600 collega's in de techniek Werk bij jou in de buurt Werken als Installateur Beveiligingstechniek Wat ga je doen? Als installateur beveiligingstechniek installeer jij inbraakbeveiliging, aanwezigheidsdetectie, toegangssystemen, meldkamer- en camerasystemen ter vervanging van oude...
Aditech

Teamleider Goederenverwerking

Jumbo Supermarkten, Breda, Noord-Brabant
2 weken geleden
De geleverde vracht zo snel en efficiënt mogelijk in de schappen krijgen. Appeltje-eitje, toch? Wel als het aan jou ligt, Teamleider Goederenverwerking. Je plant en verdeelt de werkzaamheden, stuurt de vulploeg aan en zorgt dat de winkel in Breda er altijd top uitziet. Zo kan de klant zorgeloos boodschappen doen. Het team van onze winkel wacht op je. Je motiveert...
Jumbo Supermarkten