Document Controller

Bilfinger


Datum: 4 dagen geleden
Stad: Groningen, Groningen
Contract type: Voltijd
Bilfinger

Document Controller

Groningen


Een rijke geschiedenis in toekomst creëren

Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie.


Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat voorop loopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, project management, inkoop en constructie management services, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!


Loop jij ook voorop in jouw vakgebied? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!


Wat houdt deze functie in?

Ben jij klaar voor de uitdaging van je carrière? Heb je een onstuitbare passie voor documentbeheer en een grenzeloze ambitie om een nieuw systeem te implementeren dat de norm zal bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen? Als Document Controller bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in de transformatie van ons documentbeheer. Je zult niet alleen documenten beheren, maar ook een drijvende kracht zijn achter de implementatie van ons gloednieuwe systeem.

Ter uitbreiding van de afdeling Project Services zoeken we een ervaren (Lead) Document Controller. Recentelijk hebben we binnen Tebodin een geautomatiseerd document managementsysteem (DMS) geïntroduceerd waarbij we gebruik maken van Pro Arc. Aan de hand van jouw specifieke kennis en ervaring binnen document control help je de projectteams met de introductie van dit DMS-systeem.


 • Als Document Controller/ Project Administrator komt je werken binnen de afdeling Project Services.
 • Je bent de spin in het web als het gaat om het in de juiste banen te leiden van de verschillende documenten stromen.
 • Je bent tevens de kar trekker in de uitrol van het nieuwe DMS systeem Pro-Arc.
 • Ook ben je een echte team player en werk je dedicated binnen multidisciplinaire projectteams, waar jij meewerkt om projecten succesvol uit te voeren.
 • Aan de hand van wat er in het project nodig is zet je eerst de diverse systemen op. Gedurende de uitvoering van het project zorg je vervolgens voor de registratie, ordening, en het beheer en distributie van de verschillende documenten.
 • Dit betreft zowel de interne documentenstromen alsook de externe documentenstromen van en naar de verschillende leveranciers, aannemers en van en naar de klant.
 • Je maakt daarbij gebruik van de werkmethodes en kwaliteitssystemen zoals wij die binnen Bilfinger Tebodin kennen.


Je toekomstige collega’s kozen voor Bilfinger Tebodin om de grote mate van vrijheid in de functie, de diversiteit aan projecten en disciplines, maar ook om de goede sfeer op de vloer.


Wat heb jij te bieden?

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, en je hebt de nodige jaren ervaring als (lead) document controller in een technische omgeving.
 • Tevens ben je zowel technisch administratief alsook communicatief sterk.
 • Je bent bekend met document managementsystemen (DMS), bij voorkeur Pro Arc, en weet deze systemen succesvol toe te passen in project omgevingen.
 • Vanuit jouw ervaring met DMS-systemen, zie je het als een mooie uitdaging om Pro Arc binnen onze projecten verder te introduceren en tot een succes te maken.
 • Naast jouw enthousiasme weet je ook anderen te stimuleren en mee te krijgen in een veranderproces.
 • Je bent niet bang om zelfstandig zaken uit te gaan zoeken en op te gaan pakken. Je bent een vlotte en open persoonlijkheid die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.
 • Je bent integer, stressbestendig, proactief en je kunt goed functioneren onder tijdsdruk en blijft daarin klantgericht.
 • Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.Wat bieden wij jou?
Flexibiliteit en de mogelijkheid tot thuis werken? Dat kan bij ons!
Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop, middels het Personal Empowerment Plan (PEP).
Opleidingen en trainingen, naast persoonlijke en vaktechnische coaching on the job, kan jij je op alle vlakken ontwikkelen.
Gezond leven is een speerpunt binnen Bilfinger Tebodin, we hebben een vitaliteitsprogramma, een fietsregeling en een fitnessregeling. Ook hebben we tijdelijke acties zoals gratis sportkleding en deelname aan de Ommetje app.
Actieve personeelsvereniging voor leuke en inspirerende activiteiten naast het werk.


Een selectie van arbeidsvoorwaarden uit ons eigen arbeidsvoorwaardenconvenant:

 • Continuïteit is voor ons van groot belang, daarom bieden wij graag een lange termijn verbintenis.
 • Uitstekend salaris. Voor meer inzicht in onze arbeidsvoorwaarden gaan we graag het gesprek met jou aan. Uiteraard houden wij bij de inschaling binnen onze salarisschalen rekening met jouw (studie)achtergrond, kennis en werkervaring.
 • Een bonusregeling afhankelijk van jouw eigen ontwikkeling en de bedrijfsresultaten.
 • Een pensioenregeling met veel ruimte voor je eigen wensen en behoeften.
 • 29 verlofdagen en de optie tot het kopen of verkopen van verlofdagen.
 • De mogelijkheid tot gebruik van onze collectieve ziektekostenverzekering.
 • Mobiliteitsbudget, mobiele telefoon en laptop.


Contact

Voor vragen kan je contact opnemen met Annemarie Rossingh, Corporate Recruiter op telefoonnummer +31 6 55 37 13 41 of via email: [email protected].

Reageer direct via de "solliciteer nu" button!

Deze positie is niet beschikbaar voor freelancers, interim professionals of kandidaten via bureaus!
Diversiteit en inclusiviteit behoren tot onze kernwaardes.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Begeleider

Randstad Nederland, Groningen, Groningen
€ 19,23 per uur
20 uur geleden
Hoe zorg jij voor rust en regelmaat op een groep? Is deze aanpak bij jongeren hetzelfde als bij ouderen? Kun jij de persoon achter de handicap zien?Als begeleider kan je aan de slag op verschillende locaties. Hierdoor leer je de gehandicaptenzorg nog beter kennen. Op alle locaties is een ding van groot belang. Het behoudt van zelfstandigheid van de bewoners....
Randstad Nederland

Filiaalleider - Groningen

New York Pizza, Groningen, Groningen
3 dagen geleden
Inleiding Wij zoeken iemand die met zijn inzet de toko naar een hooger niveau kan brengen Contactpersoon willem Hagting [email protected] 0613071111 Benodigdheden Minimaal MBO, zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband kunnen presteren. Vestiging New York Pizza Groningen Zonnelaan Groningen 0613071111 Wat bieden wij? Goed salaris met bonusregeling
New York Pizza

Bijrijder Rijbewijs B

Coolblue, Groningen, Groningen
6 dagen geleden
Als bijrijder ga je heel veel klanten blij maken. Samen met jouw collega bezorger ga je wasmachines en koelkasten tillen, op de juiste plek zetten en aansluiten. Je doet alles voor een glimlach en gaat pas weg als alles werkt.Goed betaalde bezorgbaan. Met de leukste collega's.Urengarantie. Jouw contracturen altijd uitbetaald krijgen.Een betaalde workout. Lekker je spieren trainen tijdens het tillen.DoenAls...
Coolblue