Installateur Beveiligingstechniek

Aditech


Datum: 5 dagen geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Salaris: € 3.300 per maand
Contract type: Voltijd
Aditech

Wat krijg je?

  3300,- bruto p/m Leuke vrijdagmiddagborrels €0,23 kilometervergoeding

Wat is vereist?

  MBO niv 2 Rijbewijs B(E)

Waarom werken bij Aditech?

  In dienst bij Aditech

  600 collega's in de techniek

  Werk bij jou in de buurt

Werken als Installateur Beveiligingstechniek

Wat ga je doen?

Als installateur beveiligingstechniek installeer jij inbraakbeveiliging, aanwezigheidsdetectie, toegangssystemen, meldkamer- en camerasystemen ter vervanging van oude beveiligingssystemen of als volledig nieuwe installatie. Je werkt in deze baan vooral in de utiliteit in Breda en omgeving.

Als installatiemonteur beveiligingstechniek werk je voornamelijk met zwakstroom, sterkstroom en data-aansluitingen. Als installateur beveiligingstechniek werk je op basis van tekeningen en schema’s, kent de specifieke tekeningsymbolen en je installeert volgens de geldende regels en normen. Je bent alert of tekeningen in praktijk goed uitpakken. Geen camera, sensor, lezer, signaalgever of detector hangt of staat verkeerd gericht. Als installateur in de beveiligingstechniek ben je een nette werker.

Wij zijn Aditech. Al bijna 30 jaar bezig om vakmensen, zoals installateurs in de beveiligingstechniek, op de juiste werkplekken en projecten in de techniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Wat heb je nodig?

 • Ervaring als beveiligingsmonteur of installateur beveiligingstechniek
 • Mbo-opleiding richting elektrotechniek
 • MBV-diploma (of mee bezig of willen halen via Aditech)
 • Tekeningen, installatieschema’s of werkinstructies netjes kunnen uitvoeren
 • Leergierigheid en interesse in (nieuwe) beveiligingstechniek
 • Net kunnen werken met een prettige manier van communiceren
 • VCA of je wilt deze halen via Aditech
 • Rijbewijs B

Check hier je eerste werkdag

Wat krijg je van ons?

 • Een baan als Installateur Beveiligingstechniek in de regio Breda
 • Goed salaris tot €3.300,- bruto per maand
 • Pensioenregeling
 • €0,23 kilometervergoeding
 • Mogelijkheid om cursussen en/of opleidingen te volgen via Aditech
 • 25 vrije dagen
 • Goedpassende werkkleding en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Aditech-collega die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Over Aditech

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de beveiligingstechniek, zoals Installateur Beveiligingstechniek, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech-collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Recruiter

Aditech, Breda, Noord-Brabant
€ 2.600 per maand
4 dagen geleden
Wat krijg je? 2600,- bruto p/m Leuke vrijdagmiddagborrels €0,23 kilometervergoeding Wat is vereist? MBO niv 4 Rijbewijs B(E) Waarom werken bij Aditech? In dienst bij Aditech Werk bij jou in de buurt Gereedschap, kleding en scholing Werken als Recruiter Wat ga je doen? Zelfstandig zoeken naar, screenen van en intakegesprekken doen met uitvoerende vakmensen in de techniek en zodoende kandidaten...
Aditech

Project Management Ondersteuner

SPIE, Breda, Noord-Brabant
1 week geleden
Ben jij graag de “spil in het web” iemand die secuur werkt en graag het aanspreekpunt is voor projectleiders, managers en opdrachtgevers? Wordt dan onze nieuwe collega in Breda. We zoeken iemand die al aantoonbare ervaring heeft met document control in een projectorganisatie en nu een volgende stap wil zetten naar deze leuke job als Project Management Ondersteuner - Martin...
SPIE

Teamleader Driver Desk

BMW Financial Services, Breda, Noord-Brabant
2 weken geleden
Put great ideas into motion Bij BMW Financial Services werkt een divers team van klantgerichte medewerkers aan het makkelijk maken van mobiliteit voor onze klanten. Mobiliteit en de eisen die klanten daaraan stellen zijn voortdurend in beweging. Medewerkers met uitzonderlijke interpersoonlijke vaardigheden en een can-do-instelling zijn nodig om een geweldige klantervaring te bieden. Mensen die het beste van zichzelf willen...
BMW Financial Services