Klant adviseur

FBD


Datum: 5 dagen geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 2.500 - € 3.200 per maand
Contract type: Voltijd
FBD

Locatie: Amersfoort
Salaris: € 2.500,- tot € 3.200.-
Aantal uur: 32-36 uur per week
Startdatum: In overleg

Als klant adviseur sta jij de klant telefonisch, per chat of e-mail te woord. Jij bezorgt de klant een fijne ervaring en positief beeld van de organisatie. Hiervoor staat de nieuwste apparatuur voor je klaar. Jij weet de klant op de juiste manier en via het juiste kanaal te helpen.

Je wordt vanuit FBD gedetacheerd naar een financiële instelling. De focus ligt op hypotheken. Binnen de afdeling wordt er service verleend op dag verwerking. Van jou wordt verwacht dat jij deze verantwoordelijkheid neemt naar de klant. Samen met je team zorg je ervoor dat de klant een optimale klantbeleving ervaart.

Jouw koers Je staat aan het begin van je carrière en wilt graag ervaring opdoen binnen een financiële instelling. Jouw dag is goed als je veel klanten hebt kunnen ondersteunen. In deze functie is het belangrijk dat je communicatief zeer vaardig bent. Je bent energiek, kunt snel schakelen en ziet werk liggen en pakt dit op. Ook ben je enthousiast en krijg je energie van klantcontact. Je stelt je flexibel op en wilt graag leren naast je baan. Je standplaats is Amersfoort. Gedurende het opleidingstraject werk je geregeld vanuit deze standplaats. Er wordt hybride gewerkt In hoofdlijnen zien je werkzaamheden er als volg uit:
 • Je staat klanten met een vraag over hypotheken zowel telefonisch, per chat of mail te woord
 • Hiervoor volg je een intensief trainingstraject waarin je naast je werk veel gaat studeren
 • Je werkt klantgericht zowel in een team als individueel
 • Hiermee draag je bij aan het verhogen van de klanttevredenheid

Werken bij FBD

Als professional in dienst van FBD ben je gemotiveerd, enthousiast en wil je jezelf graag blijven ontwikkelen.. Samen met je Accountspecialist bepaal je je groeipad. Waar nodig volg je verschillende opleidingen en trainingen via onze eigen FBD academy.

Wij zijn al 20 jaar actief in de wereld van detachering. Hierbij werken we actief samen met verschillende financiële instellingen. In de afgelopen jaren hebben we een groot landelijk netwerk opgebouwd in de specialismen; zakelijk financieren, verzekeringen en compliance. We werken zowel op basis van detachering als deta-vast en werving & selectie.

Door maatwerk, coaching on the job en begeleiding leggen we verbindingen op een persoonlijke en betrokken manier. Daarnaast komen we geregeld met andere FBD’ers samen om naast kennis uit te wisselen ook verbonden te blijven.

Jouw kracht Klantcontact is hetgeen waar jij blij van wordt. Je schakelt snel en makkelijk tussen verschillende kanalen en verschillende klanttypes Je start met een intensief opleidingstraject van 2 weken. Daarna krijg je een buddy die je begeleidt en fungeert als vraagbaak. Ook behaal je o.a. binnen 2 maanden WFT Hypothecair en daarnaast binnen 4 maanden MIFID, informeren en Beleggen. Het totale opleidingstraject duurt 6 maanden en de opdracht 12 maanden. Naast enthousiast & leergierig wil jij jezelf ook graag ontwikkelen. Studie naast het werk hoort hier ook bij. Dit zal ook met regelmaat in de avonduren zijn. Je stelt je flexibel. De opleiding helpt jou de dienstverlening van de bank nog meer te optimaliseren Om in aanmerking te komen voor deze functie neem je alvast het volgende mee;
 • MBO+ werk en denkniveau
 • Aangevuld met WFT basis. WFT hypothecair behaal je binnen 2 maanden na de start
 • WFT Vermogen is een pre
 • Flexibel inzetbaar, gemiddeld 1 avonddienst per week
 • Blind typen en goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden zijn een must
 • Ervaring met (telefonisch) klantcontact is een pré;
 • Daarnaast ben je communicatief sterk, gedreven en stelt de klant voorop;


Jouw keuze

Uiteraard mag jij voor jouw werkzaamheden als Klant Adviseur ook veel terugverwachten.

De volgende arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing;


 • Een tijdelijk contract voor de duur van het project met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris tussen de €2.500 – €3.200 o.b.v. fulltime dienstverband
 • Aangevuld met reiskostenvergoeding of evt. een lease auto/OV business card;
 • Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een pensioenregeling via Stipp;
 • Ook ontvang je een budget voor het inrichten van je thuiswerkplek van eenmalig €250
 • De FBD-Experience bon t.w.v. €500 ontvang je zodra je 6 maanden bij ons in dienst bent en je dienstverband doorloopt


Pak het moment

Ben je enthousiast geworden wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op! We vertellen je graag nog veel meer over deze opdrachtgever en functie.

Ellen Roolvink 06 309 485 03 [email protected]


Is dit niet helemaal de functie die je zoekt maar wil je wel werken binnen Finance? Ook dan komen we graag met je in contact! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen we graag wat je wensen zijn!

In het kort
Branche: Bancair zakelijk Niveau: Starter Aantal Uren: 36
Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

Binnendienstmedewerker Verzekeren

Adviseur Bedrijvendesk

Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Intern Accountmanager MKB

Adviseur Particuliere Verzekeringen

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Administrateur

High Quality, Amersfoort, Utrecht
€ 3.750 - € 4.500 per maand
6 dagen geleden
Voor Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financieel adviseurs en gevestigd in Amersfoort, zijn wij op zoek naar Allround Administrateur voor 28 - 40 uur per week. Dit is de ideale functie voor iemand die zelfstandige verantwoordelijk wil zijn op finance, zich wil ontwikkelen en samen met het MT wil doorbouwen aan de organisatie. Over de organisatie Adfiz is de branchevereniging...
High Quality

Assistent Manager (diploma Autotechnicus vereist)

KwikFit, Amersfoort, Utrecht
2 weken geleden
Goed om te weten! De meest afwisselende baan in het filiaal + jouw ambities + onze doorgroeikansen = de eerste stap naar de functie van Filiaalmanager! Wat ga je doen? Als Supervisor ben je, bij afwezigheid van de Manager, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het filiaal. Daarnaast wordt je ook nog ingezet op de werkplaats. Jouw werkzaamheden...
KwikFit

Facilitair medewerker

YoungCapital, Amersfoort, Utrecht
€ 2.280 - € 2.626 per maand
2 weken geleden
Je bent een allround medewerker, verantwoordelijk voor zowel facilitaire taken als ontvangst van gasten in Amersfoort. Een toffe job voor €15 p.u. Wat ga je doen? Ben jij op zoek naar een tijdelijke job waar jij lekker de handen uit de mouwen kan steken en actief werk kan combineren met administratieve taken? Dan hebben wij een toffe baan voor jou!...
YoungCapital