Proces Coördinator

RAAS BV


Datum: 5 dagen geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 2.872 - € 4.685 per maand
Contract type: Voltijd
RAAS BV
Wat jij gaat doen


Klinken termen als multitasken en stakeholdermanagement je als muziek in de oren? Hou jij je daarnaast graag bezig met procesoptimalisatie? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou!

Als Proces Coördinator op de operationele afdeling ben je de schakel tussen de business en IT. Aan jou de belangrijke taak om onze systemen voortdurend te optimaliseren, zodat deze gedurende de gehele levenscyclus de gewenste waarde oplevert voor de business. Je bent het eerste aanspreekpunt voor stakeholders, signaleert kansen en vormt de brug tussen het operationele proces en de verbeterkansen die er zijn. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ontwikkelt een heldere visie over het product en creëert de roadmap. Daarnaast sta je dicht bij de teams BIM en DevOps. Je communiceert de wensen en eisen, denkt na over de volgorde van de te ontwikkelen zaken, prioriteert en houdt overzicht als eigenaar van de projecten.


Waar je terecht komt


Wij zijn Nedasco, 100% dochter van a.s.r. Nedasco is een serviceprovider voor tussenpersonen. Wij geven financieel adviseurs op eenvoudige wijze toegang tot de verzekeringsmarkt en willen samen met adviseurs ondernemen. Onze dienstverlening is erop gericht om de bedrijfsvoering van onze klant efficiënter en winstgevender te maken. Dit begint bij onze medewerkers. Wij zorgen goed voor jou en jij zorgt goed voor onze klanten. Samen met jou willen we het verschil maken en onze doelstellingen bereiken.


Wie jij bent


Jij neemt een gezonde dosis doorzettingsvermogen mee en focust op resultaat. Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een graag gezien persoon binnen de organisatie. Je scherpzinnige blik op bestaande processen combineer je met je oplossingsgerichtheid. Dit om voortdurend een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van het proces. Ook ben je niet bang je mening te geven en beslissingen te nemen. Je sociale karakter en open uitstraling komen hierbij goed tot zijn recht. Je hebt duidelijke affiniteit met de inhoudelijke kant van verzekeringen en gebruiksvriendelijkheid van het systeem is voor jou doorslaggevend. Daarnaast:

 • Beschik je over ruime ervaring in soortgelijke functies en ben je in staat stakeholdermanagement op hoog niveau toe te passen;
 • Weet je als geen ander de verbinding te leggen tussen de business en IT;
 • Beschik je over HBO- werk en denkniveau, en heb je 2 jaar relevante werkervaring.
 • Ben je minimaal 32 uren per week beschikbaar en krijg je energie van het behalen van de gezamenlijke doelstellingen.

Wat wij bieden


Bij Nedasco kijken we volop naar jouw ontwikkeling en bieden we de mogelijkheid om door te groeien. Daarnaast kan je dagelijks een gratis lunch van ons verwachten.

Verder bieden wij:

 • Een salaris tussen €2872 - €4685 o.b.v. 40 uur.
 • Een 13e maand.
 • 27 vakantiedagen.
 • De mogelijkheid om 32 - 40 uur te werken.
 • Hybride werken.
 • Korting op verzekeringsproducten.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Kilometervergoeding of een NS Businesscard.
 • Een internetvergoeding.


Interesse in de rol van Proces Coördinator? Stuur dan je CV naar [email protected] of [email protected]. Wil je liever eerst wat meer weten? Neem dan contact op met Regina Jackson, contactpersoon voor deze vacature, via 06-16057607.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistant Store Manager- Tommy Hilfiger - Amersfoort

PVH, Amersfoort, Utrecht
1 week geleden
Tommy Hilfiger is one of the world’s leading designer lifestyle brands, internationally recognised for celebrating the essence of “classic American cool” style. Founded in 1985, Tommy Hilfiger delivers premium styling, quality and value to consumers worldwide with a breadth of collections including Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, men’s, women’s and kids’ sportswear, Tommy Hilfiger Denim, accessories, and footwear. In addition,...
PVH

Domain Architect IT4OT

FrieslandCampina, Amersfoort, Utrecht
2 weken geleden
IT is extending in OT due to the demand for insights enabled by smart devices, remote site connectivity and Cybersecurity threats – increasing the need for well-coordinated OT-IT collaboration. In other words the IT/OT convergence. As Domain Architect IT4OT, you are positioned as a hands-on thought leader for your subject area. This is a new global role in IT and...
FrieslandCampina

Service coördinator | Mutatieonderhoud

YER, Amersfoort, Utrecht
€ 2.700 - € 3.850 per maand
2 weken geleden
Samenvatting Amersfoort Bouw Mbo Detachering via YER Geplaatst in: Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Over deze vacature Passie voor planning en organiseren? Word dé schakel in mutatieonderhoud bij onze toonaangevende aannemer! De functie Wij zijn op zoek naar een Service coördinator mutatieonderhoud bij woningcoöperaties. Als Service coördinator ben jij de schakel tussen woningcoöperaties en de (eigen) vakmensen en onderaannemers. Jij...
YER