Adviseur Bedrijvendesk

FBD


Datum: 5 dagen geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Salaris: € 2.400 - € 3.000 per maand
Contract type: Voltijd
FBD

Locatie: Tilburg & Nijmegen
Salaris: € 2.400,- tot € 3.000.-
Aantal uur: 36 uur per week
Startdatum: In overleg

Heb jij ervaring in de zakelijke dienstverlening en bij een grootbank? Help jij ondernemers graag digitaal op weg? En ben je graag in gesprek met ondernemers? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

We zijn op zoek naar een Adviseur Bedrijvendesk in Tilburg & Nijmegen. Lees snel verder!

Jouw koers:

Als Adviseur bij de Bedrijvendesk heb je veel klantcontact. Het gaat hierbij om MKB ondernemers met vragen over dagelijkse bankzaken, financieringsvragen en vragen over het online bankieren. Je komt te werken in een team met 20 collega’s. Samen zet jij je er iedere dag voor in de MKB ondernemer zo goed mogelijk te helpen. Je beantwoord vragen, denkt mee en benut kansen die je ziet in de markt. Het is belangrijk dat je al ervaring hebt binnen de zakelijke dienstverlening.

Om jou je werk zo goed mogelijk te laten doen wordt er gestart met een training. Deze duurt in elk geval 3 weken. Afhankelijk van je ervaring word je daarna 4 weken begeleid door een buddy of mag je gelijk zelfstandig van start. We vragen een fulltime beschikbaarheid van je. Hiervan ben je 3 dagen op kantoor en mag je 2 dagen vanuit huis werken.

De werkzaamheden van een Adviseur Bedrijvendesk zijn als volgt;

 • Je bent het telefonisch eerste aanspreekpunt voor MKB ondernemers met vragen over dagelijkse bankzaken, financieringsvragen en digitaal bankieren
 • Commercieel outbound bellen is ook onderdeel van je takenpakket
 • Daarnaast signaleer je kansen en verzilver je leads
 • Samen met je collega’s behandel je de werkvoorraad conform werkprocessen
 • Uiteraard zorg je ook voor de juiste vastlegging in de systemen


Werken bij FBD:

Werken via FBD is werken aan je ontwikkeling. Je bent een gedreven professional en wilt het beste uit jezelf halen. Je draait je hand niet om voor het volgen van trainingen en opleidingen. Alles om jouw carrieredoel te behalen! Als gedetacheerde bij FBD vind je het interessant verschillende opdrachten te doen bij verschillende opdrachtgevers. Door ons grote netwerk hebben we hier ruime mogelijkheden voor.

Hierin word je ondersteund door je eigen Accountspecialist. Samen bepaal je jouw groeipad. Via de FBD academie kun je gedurende het jaar verschillende workshops volgen. Zowel online als offline. Dit is ook een mooie manier om andere FBD’ers te leren kennen.


Jouw kracht:

In contact staan met ondernemers, dat is hetgeen waar jij energie van krijgt. Zowel telefonisch als via digitale kanalen help je de klant zo goed mogelijk. Ook heb je al ervaring opgedaan bij een grootbank en ben je nu toe aan een nieuwe stap. In je rol als Adviseur Bedrijvendesk is geen dag hetzelfde en spreek je veel verschillende ondernemers. Snel kunnen schakelen is dan ook erg belangrijk. Ook weet jij je weg te vinden in de digitale wereld en banksystemen. Zo zorg je ervoor dat je de ondernemer zo goed mogelijk kunt helpen.

Om deze functie succesvol te kunnen vervullen verwachten we daarnaast het volgende van je;

 • Hbo werk en denkniveau
 • Aangevuld met ervaring binnen een grootbank
 • Zo heb je kennis van basisproducten binnen de bank en financieringskennis
 • Ook verwachten we een dienstverlenende mindset
 • Het is tot slot belangrijk dat je, zeker in de opleidingsweken, fulltime beschikbaar bent


Jouw keuze;

Is er een match? Dan krijg je een contract bij FBD. Bij een goede match spreken we de intentie uit voor een vast dienstverband. Vanuit ons word je vervolgens gedetacheerd naar deze grootbank. Zodra de opdracht afloopt kijken we samen naar een vervolgopdracht. De volgende arbeidsvoorwaarden mag je van ons verwachten;

 • Een salaris tussen de € 2.400,- en € 3.000,- bruto bij een fulltime dienstverband
 • Aangevuld met een pensioenregeling via Stipp, 25 vakantiedagen en vakantiegeld
 • Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding/ lease auto of OV kaart
 • Ook kun je trainingen volgen via onze eigen FBD academie
 • Netto Thuiswerkvergoeding van 2 euro per dag.
 • 250 euro netto om je thuiswerkplek in te richten.
 • Na 6 maanden een experience ter waarde van 500 euro (denk aan een weekend weg, een heerlijk diner of een culturele ervaring)
 • Tot slot heb je toegang tot het grote netwerk van FBD


Pak het moment:

Spreekt deze functie je aan? Bel dan vandaag nog! Ook aanvullende vragen beantwoorden we uiteraard graag. Irene de Jong is bereikbaar op 06 21 20 84 33. Mailen kan natuurlijk ook.


Wil je graag meer weten over FBD en onze professionals? Neem dan een kijkje op onze website.

Is deze rol niet helemaal wat je zoekt maar wil je wel binnen finance werken? Ook dan komen we graag met je in contact! We hebben een groot netwerk en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.


In het kort
Branche: Bancair zakelijk Niveau: Medior Aantal Uren: 36
Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze accountspecialist.

Video afspelen
Recente vacatures

financieel screener

Accountmanager Food & Agri

Klant Adviseur Bedrijven

Accountmanager Banking

Junior KYC Analist

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Driver

Flink, Tilburg, Noord-Brabant
2 weken geleden
Our delivery hubs are located in densely populated inner-city locations, and we deliver using electric bikes. Flink is a very fast growing company and we are present in all major cities in The Netherlands.We are now looking for riders to join our team in your city! Do you want to be a part of this grocery revolution?Responsibilities:Be the face of...
Flink

Monteur E

Techsharks, Tilburg, Noord-Brabant
2 weken geleden
De werkzaamheden zijn opgesplitst in mechanisch en elektrotechnisch, waarbij iedere monteur zijn discipline oppakt. De TD (technische dienst) is voortdurend bezig met het verbeteren van het machinepark en neemt uiteraard de productie hierin mee. Het is dus van belang dat je naast analytisch vermogen, ook communicatief vaardig bent.Als je dan ook nog eens een kick krijgt van het voorkomen i.p.v....
Techsharks

Service coördinator | Dagelijks onderhoud (DO)

YER, Tilburg, Noord-Brabant
€ 2.650 - € 3.650 per maand
2 weken geleden
Samenvatting Tilburg Bouw Mbo Detachering via YER, Detavast Geplaatst in: Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Over deze vacature Passie voor planning en de bouw? Word dé schakel in dagelijks onderhoud bij onze toonaangevende aannemer! De functie Als Service coördinator ben jij de belangrijke schakel tussen opdrachtgevers, vaklieden en bewoners. Met jouw sterke communicatievaardigheden en talent voor organisatie zorg je ervoor...
YER