Conciërge Parttime / Fulltime Rotterdam

Montessori Mavo Rotterdam


Datum: 5 dagen geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Montessori Mavo Rotterdam

Functie Omschrijving
De jonge, innoverende Montessori Mavo Rotterdam zoekt versterking.
Ben jij een ondernemend type, kun je omgaan met pubers en vind je het leuk om een rol te spelen in het hart van onze school? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij zoeken wegens ziektevervanging, een concierge met pedagogisch inzicht, die niet schrikt van lichte administratieve taken en handig is in het onderhouden van het gebouw.
Je bent een onderdeel van een klein team ondersteunend personeel waarmee je de taken verdeelt. Jouw kerntaak zal oa zijn om zorg te dragen voor het gebouw en de omgeving. Daarnaast heb je een pedagogische taak richting de leerlingen en ondersteun je de docenten. Voorbeelden van administratieve taken zijn het opnemen van de telefoon en absenties invoeren.
De Montessori Mavo Rotterdam is een kleine school en samen zorgen wij ervoor dat de leerlingen een prettige schooltijd hebben. Hier hebben wij mensen zoals jij hard voor nodig.


Functie-eisen
Ervaering met de doelgroep is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie informatie
Ben je geinteresseerd in deze baan? Reager dan via meesterbaan.


Over de school
De Montessori Mavo Rotterdam is een jonge, pionierende school in het hartje van Rotterdam. Naast het geven van het eigen vak of taak is er ook een belangrijke opdracht om de school verder op te zetten en uit te bouwen vanuit de basis die inmiddels is gelegd.
Vakdocenten geven op de MMR ook keuzewerktijd en het vak project. Tijdens de projecturen werken leerlingen aan vakoverstijgende opdrachten en leren hier onderzoek doen. In keuzewerktijd kan de docent meer gericht aandacht geven aan leerlingen. Omarm je onderwijsvernieuwing in combinatie met het gedachtengoed van Montessori, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vanaf 1 september 2022 is de school ook gestart met Agora-onderwijs. Dit onderwijs is een aparte afdeling binnen de school.

Bekijk onze school op onze website: www.montessorimavorotterdam.nl. Veel filmpjes geven een goede indruk van wie wij zijn. En volg ons op facebook en instagram voor de laatste nieuwtjes.

De Montessori Mavo Rotterdam is onderdeel van LMC Voortgezet Onderwijs Rotterdam. Hieronder vallen 23 scholen die bijna allemaal een bijzonder profiel hebben. Kleinschalig, persoonlijk en veelzijdig: dat maakt de LMC-scholen uniek. LMC-VO stimuleert de scholen constant te innoveren en heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden. Kijk op https://www.lmc-vo.nl/personeel/werken-bij-lmc-voortgezet-onderwijs voor meer informatie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Data Traineeship (september)

EIFFEL, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.800 per maand
3 uur geleden
Data signaleren en analyseren binnen process optimalisatie is waar we in deze hedendaagse tijd niet meer onderuit kunnen. EIFFEL biedt om die reden een op maat gemaakt traineeship waarbij je direct aan de slag gaat met Power BI bij grote toonaangevende klanten. DIT GA JE DOEN Organisaties helpen de stap te maken van data naar inzicht, en van inzicht naar...
EIFFEL

Activiteitenbegeleider intensieve begeleiding (Schipper/Zeilen)

ASVZ, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.685 - € 3.749 per maand
1 dag geleden
Wij zijn voor Zeilschip Res Nova in Rotterdam op zoek naar een gepassioneerd zeiler/Activiteitenbegeleider intensieve begeleiding. Jouw werkzaamheden Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van onze cliënten tijdens de uitvoering van dagactiviteiten. Deze begeleiding is gericht op cliënten met een intensieve begeleidingsvraag in een complexe situatie. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Hierbij stel je dag-, ontwikkelings- en/of trainingsprogramma’s...
ASVZ

Bouwkundig Inspecteur Gemeente Rotterdam

Nivel, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.500 - € 5.500 per maand
3 dagen geleden
Ben jij een ervaren en doortastende Bouwkundige Inspecteur die op zoek is naar een uitdagende tijdelijke opdracht? De Gemeente Rotterdam is op zoek naar een Bouwkundig Inspecteur die zelfstandig offertes kan vergelijken en beoordelen, het vastgoed kan controleren en inspecteren en de bouwkundige staat van gebouwen beoordelen. Het betreft een opdracht van 6-8 maanden voor 36 uur per week. Als...
Nivel