Applicatiespecialist Epic MCL

Yacht


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Contract type: Aannemer
Yacht
Bedrijfsomschrijving


Applicatie Management is onderdeel van de afdeling ‘Digitalisering’. Het team bestaat uit ongeveer 50 applicatiespecialisten, twee teamcoördinatoren en een manager. Collega’s kenmerken ons team als betrokken en met hart voor eindgebruikers en patiënten.


Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een topklinisch ziekenhuis, waar wij elke dag klaar staan voor een groot aantal patiënten. Door kennis te delen zorgen wij er samen voor dat we de best mogelijke zorg kunnen bieden. Ons elektronisch patiëntendossier EPIC draagt bij aan het delen van informatie.Functieomschrijving


Op een gemiddelde werkdag bekijk je ’s ochtends of er mails of nieuwe tickets zijn die jouw aandacht nodig hebben. Je belt bijvoorbeeld met een eindgebruiker en legt uit hoe hij het probleem zelf kan verhelpen. Daarna werk je een uurtje aan de weergave van een bloedonderzoek, zodat artsen sneller kunnen zien wanneer er afwijkende waarden zijn.


Na de lunch heb je een overleg met jouw applicatieteam over problemen waar je tegenaan loopt. Via Zoom bespreek je de knelpunten met jullie Technical Support in de VS. Na het overleg kun je weer verder bouwen aan je bloedonderzoek.


Aan het eind van de middag overleg je met twee eindgebruikers over een project waarbij je hun werkproces optimaliseert. Je laat zien wat je hebt gebouwd, verifieert of dat voldoet en haalt informatie op waar je morgen weer mee verder kunt.Als applicatiespecialist ben jij dé expert op het gebied van EPIC. Hierdoor draag je direct bij aan de continuïteit en kwaliteit van de patiëntenzorg. Samen met je collega’s ondersteun je zorgprofessionals zodat zij optimaal kunnen werken met EPIC. Jouw werk bestaat uit een combinatie van beheer en projecten.


Voor de inrichting van de applicatie toets je gebruikerswensen aan de functionaliteiten van de applicatie. Daarbij draag je zorg voor een adequate bewaking van de samenhang tussen de verschillende werkprocessen en applicaties. Je signaleert problemen binnen de applicatie en draagt bij aan het oplossen hiervan. Je ondersteunt de eindgebruikers door het opstellen van handleidingen en werkinstructies.


Het is eventueel in overleg mogelijk om na jouw inwerkperiode 1 tot 2 dagen thuis te werken.

Functie-eisen

Dit ben jij


Wij zijn op zoek naar een energieke en gedreven collega met een achtergrond in applicatiebeheer, het liefst binnen de zorg.

Jij hebt hbo werk- en denkniveau en bent analytisch sterk.

Je kunt je goed verplaatsen in gebruikers en vraagt kritisch door.

Je bijt je graag vast in technische problemen en zoekt door tot je de oplossing gevonden hebt. Bij veranderingen in systemen en werkprocessen houd jij het overzicht.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een proactieve werkhouding en een klant- en servicegerichte instelling.Aan de slag als applicatiespecialist:

Als applicatiespecialist loop je eerst een paar weken met collega’s mee en maak je kennis met het ziekenhuis en de applicaties waar we mee werken. Ondertussen volg je een aantal trainingen, deels in Den Bosch of online én een aantal dagen in Amerika. Na je examen mag je zelf bouwen in het elektronisch patiëntendossier. Eerst samen met ervaren collega’s, en daarna steeds vaker zelfstandig.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Pizza Bakker - Leeuwarden

New York Pizza, Leeuwarden, Friesland
4 dagen geleden
Inleiding Ben jij een keukenprins(es) met vlugge vingers? Ben jij ook nog eens enthousiast, flexibel en op zoek naar een leuke bijbaan? Start dan als pizzabakker bij New York Pizza! Wij zijn op zoek naar een pizzabakker die ervoor zorgt dat onze vers gemaakte pizza’s, burgers en bijgerechten op de juiste manier worden bereid, gesneden en verpakt. Jij zorgt voor...
New York Pizza

Parttime Koerier DHL Express

Consolid, Leeuwarden, Friesland
2 weken geleden
Zoek jij een leuke baan als Koerier? Kom dan werken bij DHL Express in Leeuwarden!Wat bieden wij?Een brutosalaris van €14,46 per uur & €16,11 inclusief vakantiegeld;Uitbetaling per week of per 4 weken;Liever parttime aan de slag? Dit is mogelijk!Reiskostenvergoeding; Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid;Uitzicht op een vast contract bij DHL na 1040 gewerkte uren;Mogelijkheid om via de Consolid Academy...
Consolid

Nieuwe baan als operator in Friesland?

Manpower, Leeuwarden, Friesland
€ 14 - € 21 per uur
3 weken geleden
Dit ga je doenBen jij op zoek naar een nieuwe functie als operator? Wij hebben verschillende bedrijven die wachten op jouw komst! Jij kan aan de slag bij diverse bedrijven in Friesland. In ruil voor jouw inzet verdien je een bruto uurloon tot wel € 21,- (inclusief ploegentoeslag) en je maakt kans op een direct contract bij goed functioneren! Heeft...
Manpower