Verzorgende 3 IG

Zorgwerk


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Lelystad, Flevoland
Contract type: Voltijd
Zorgwerk

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Lelystad en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en verpleging? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in bij Zorgwerk.

Organisatieprofiel

Diverse leuke organisaties, o.a. op het gebied van V&V-huizen in Lelystad (en regio Flevoland, Flevoland) waar je via Zorgwerk flexibel kan werken als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er).

Functieomschrijving

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Lelystad en regio Flevoland. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Verpleging.
Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke diensten en opdrachten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.
Mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van zorgverlening. Elke werkdag ga je om met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm. Het is daarom van enorm belang dat jij oprechte aandacht toont voor de mensen die je verzorgt.
Kun je goed luisteren en hou je ervan om een praatje te maken? Dan kun je met jouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken voor een ieder die je hulp nodig heeft. Spreekt dat je aan? Dan is dit de baan voor jou!
Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleert zo nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen. Je moet daarnaast in staat zijn om duidelijk met andere hulpverleners te communiceren over de status en het behandelplan van een cliënt. Naast je nauwe opletten en alertheid is het dus enorm belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt.
Om je functie als Verzorgende IG goed te kunnen vervullen, verwachten we van je dat je in staat bent om reguliere verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Het is daarbij van groot belang dat je zelfverzekerd overkomt op degenen die je helpt.
Wanneer je in een V&V- of ziekenhuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s. Kies je (daarnaast) bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door je eigen regio.
Ben je enthousiast geworden om als Verzorgende 3 IG aan het werk te gaan in Lelystad e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen? Welkom! Schrijf jezelf veilig online in.

Functie-eisen

» Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of vergelijkbaar.
» Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).
» Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
» Je bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan.
» Je bent communicatief vaardig.
» Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. » Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.
» Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
» Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen.
» Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.
» Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag.
» Je hebt affiniteit met V&V-huizen en verpleging.

Arbeidsvoorwaarden

» Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.
» Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.
» Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief.
» Afwisseling: werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.
» Alle vrijheid: jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.
» Geweldige community: vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.
» Innovatieve organisatie: je regelt alles met de app die wél werkt.

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan onze functie-eisen? Dan maken wij graag kennis met je!
Start de online inschrijving door op de sollicitatieknop te tikken. Het gebruiksvriendelijke inschrijfformulier rond je binnen 8 minuten af.
Bekijk het helpcenter voor meer informatie en alle antwoorden op je vragen: https://goo.gl/n7Q8eY

Over ons

Werken in de zorg en welzijn via Zorgwerk: een goede keuze!
Bij Zorgwerk bepaal je écht zelf waar je werkt, hoe vaak je werkt en wanneer je werkt.
De overzichtelijke app die werk, geeft jou de flexibiliteit en vrijheid die je zoekt. Je plant jezelf snel en eenvoudig in op diensten en opdrachten (detachering of zzp) bij de leukste opdrachtgevers in jouw regio.
Bij Zorgwerk heb je geen gedoe, beloofd! Je kan werken in loondienst (wekelijks wordt je salaris gestort) of werken als zzp'er (je bepaalt je eigen uurtarief).

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Low Code Developer | Medior

Experis, Lelystad, Flevoland
€ 3.000 - € 4.200 per maand
4 dagen geleden
Dit ga je doenLow-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties;Samenwerken in een team van 10 collega's;Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen.Hier ga je werkenAls ontwikkelaar kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten...
Experis

Trekker chauffeur / Teeltmedewerker Tulpenbollen

Agriwerker B.V., Lelystad, Flevoland
6 dagen geleden
Word jij blij van werken met de modernste landbouwtechniek? Wil jij werken bij een echt goede werkgever? Pak dan deze kans !Over bedrijf:Zeer mooie en moderne Noordhollandse bloembollenkwekerij met meer dan 100 ha tulpen in Flevoland. Ze werken met nieuw en modern materiaal dat goed onderhouden wordt. Al het landwerk gebeurd in eigen beheer en dit betekent dat er genoeg...
Agriwerker B.V.

Medewerker Binnendienst - Klantgericht en commercieel talent gezocht!

Werkis, Lelystad, Flevoland
6 dagen geleden
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Medewerker Binnendienst waarbij je verantwoordelijk bent voor het adviseren en ontzorgen van klanten? Ben jij commercieel ingesteld, heb je een cijfermatig inzicht en ben je graag een waardevolle schakel tussen diverse afdelingen binnen een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als Medewerker Binnendienst bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor...
Werkis