Loodgieter / CV Monteur

Cottus


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Contract type: Voltijd
Cottus

Wat jij doet

Bij Cottus als loodgieter / cv monteur aan de slag? Dan word je ingezet op verschillende projecten, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten in de woningbouw en utiliteit sector. Je krijgt dus te maken met veel afwisseling, zo ook qua locaties. De werkzaamheden hebben alles te maken met installatietechniek, zowel de werkzaamheden als loodgieter als die van cv monteur (dikwandig en/of dunwandig). Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van: leidingwerk, afvoersystemen, sanitair en cv installaties.

Ben jij het?

Cottus zoekt naar geschikte sollicitanten als het gaat om de functie loodgieter / cv monteur. Hierbij kijken we naar de volgende kenmerken:

 • Je hebt een opleiding Installatietechniek MBO niveau 2 gevolgd en/of afgerond;
 • Je bent bereid een VCA diploma te behalen of hebt deze al behaald;
 • Bij voorkeur heb je eerder werkervaring opgedaan in de functie van (assistant) loodgieter / cv monteur;
 • Zelfontwikkeling is voor jou van belang en hierdoor sta jij open voor het volgen van nieuwe cursussen of opleidingen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt bij voorkeur over eigen vervoer;
 • Je hebt een flexibele houding en bent betrouwbaar;
Cottus is geïnteresseerd in meer dan opleiding of de kwaliteiten op je CV. Voor ons is het van belang dat jij op je plek zit binnen het bedrijf. Wil je weten of wij de juiste werkgever zijn? Bekijk dan de volgende kenmerken die voor ons van belang zijn:
 • Je hebt passie voor je vak en affiniteit met techniek;
 • Je wilt jezelf ontwikkelen en staat open voor nieuwe kennis;
 • Je hebt een duidelijke toekomstvisie;
 • Kwalitatief werk afleveren is van belang bij jouw werkzaamheden;
 • Je bent op zoek naar een werkplek waar een goede sfeer heerst en waar je werkt met leuke collega's;
 • Je bent een enthousiaste, gemotiveerde werknemer;
 • Je bezit een flexibele instelling;
 • Je bent een echte expert (in de dop)!

Wat wij bieden

Binnen Cottus heerst een fijne informele bedrijfscultuur waar met veel enthousiasme wordt gewerkt in een hecht team. Als loodgieter / cv monteur kun je daarom rekenen op een uitdagende, prettige baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed salaris en tal van opleidingsmogelijkheden. Ook bieden wij de meest optimale scholingsmogelijkheden vanuit onze eigen Vakscholen.

Waar jij werkt

Cottus heeft een passie voor mens en techniek. Wij zijn dé technisch detacheerder die meewerkt aan de dromen, ambities en doelen van onze opdrachtgevers én medewerkers. Wij vinden de droombaan voor onze technische vakkrachten of leiden ze daarvoor op. We helpen onze medewerkers (door)ontwikkelen en zijn er ook voor de mens achter de vakkracht.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Dikwandig Cv Monteur

Cottus, Enschede, Overijssel
6 dagen geleden
Wat jij doetAls dikwandig cv monteur is het jouw verantwoordelijkheid om alle werkzaamheden aan koeling en cv installaties netjes en correct uit te voeren. Denk aan werkzaamheden zoals het installeren en aanleggen van leidingwerk of het monteren van radiotoren. Ben jij het?Ben jij klaar om te beginnen bij Cottus? Controleer het onderstaande functieprofiel om te zien of jij voldoet aan...
Cottus

Business Consultant

OGD ICT-diensten, Enschede, Overijssel
1 week geleden
Wat krijg je van ons?een salaris dat op kan lopen tot 6100,- euro per maand (afhankelijk van je kennis en ervaring), inclusief lease- en telefoonregeling; alle perks die horen bij populairste ict-werkgever van 2023 (aldus Computable); een jaarcontract met de intentie om dit na een jaar te verlengen voor onbepaalde tijd;de kans om aan de gaafste en uitdagendste projecten bij...
OGD ICT-diensten

Accountmanager Enschede

Attract Uitzendbureau, Enschede, Overijssel
€ 3.000 - € 3.800 per maand
2 weken geleden
Kansen zien en kansen benutten. Laat dat maar aan jou over! Als accountmanager ben jij graag onder de mensen. Jij geniet van het staan op beurzen, het uitbouwen van jouw netwerk en klantenkring. Men kan van jou op aan. Jij maakt heldere en duidelijke afspraken. Wat ga je doen? Als accountmanager ben jij sterk in relatie opbouw. Jij bent verantwoordelijk...
Attract Uitzendbureau