Full Stack Software Developer

Experis


Datum: 5 dagen geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 3.400 - € 5.300 per maand
Contract type: Voltijd
Experis

Dit ga je doen

• Ontwikkelen en implementeren van front-end en back-end oplossingen;
• Analyseren van functionele specificaties en deze vertalen naar technische ontwerpen;
• Verouderde applicaties omzetten naar moderne, toekomstbestendige oplossingen;
• Inrichten en beheren van de Cloud omgeving.

Hier ga je werken

De organisatie is een innovatief technologiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen in de transportsector. Met hun passie voor nieuwe technologieën en hun sterke betrokkenheid bij duurzame ontwikkeling, streeft de organisatie ernaar om de wereld van transport te veranderen. Als Full-stack Software Developer zul je deel uitmaken van een dynamisch en getalenteerd team.

De IT-afdeling van de organisatie is opgedeeld in vier multidisciplinaire teams, elk met een specifiek doel. Als nieuw teamlid ga je deel uitmaken van het 'Solutions'-team. Samen met je collega’s werk je aan de transformatie van het IT-landschap. Het gezamenlijke doel is het ontwikkelen van moderne, toekomstbestendige IT-oplossingen en services die geïntegreerd worden met de productieomgeving van de organisatie. In tegenstelling tot een traditioneel softwareteam, heeft dit IT-team een specifieke focus op de productieomgeving.

Je wordt betrokken bij uitdagende en complexe projecten. Door samen te werken met getalenteerde professionals uit verschillende disciplines krijg je de kans om van elkaar te leren en te groeien. Binnen de organisatie heerst een positieve werksfeer waarin teamwork, open communicatie en een gezonde balans tussen werk en privéleven worden gestimuleerd.

Leuk aan de functie is dat je zelfstandig projecten op kunt pakken. Je bent betrokken bij elke fase van een project, van concept tot implementatie. Je krijgt de vrijheid om je creativiteit en technische vaardigheden te benutten om innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Klaar om de sprong te wagen na het lezen van deze vacature? Werk je graag zelfstandig en wil je betrokken zijn bij diverse projecten? Solliciteer dan snel of neem voor meer informatie contact op met Eva Pelle van Experis via 06-38685915 of [email protected].

Dit neem je mee

• Bachelor- of masterdiploma in Computer Science, Software Engineering of een vergelijkbare technische discipline;
• Bewezen ervaring als Full-stack Software Developer, bij voorkeur binnen een complexe omgeving;
• Ervaring met frameworks zoals .NET of Angular;
• Kennis van programmeertalen zoals C# of TypeScript;
• Sterke probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken;
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

100% thuiswerk klantenservice

Olympia, Zwolle, Overijssel
€ 1.906 per maand
20 uur geleden
BedrijfsomschrijvingVia Olympia kom je te werken bij Teleperformance. Teleperformance is een wereldwijd opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in customer experience management en customer service outsourcing. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten op het gebied van klantenservice, technische ondersteuning, verkoopondersteuning, marketing, en andere diensten die gericht zijn op het verbeteren van de klantbeleving voor zijn opdrachtgevers. Voor welk bedrijf...
Olympia

Internationaal Planner

TGN | Fritom B.V., Zwolle, Overijssel
20 uur geleden
Internationaal PlannerTGN | Fritom B.V., Zwolle Je baan: Binnen onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een Internationaal PlannerDeze functie is ter uitbreiding van onze internationale afdeling.Jij houdt je bezig met het plannen van de dagelijkse opdrachten volgens de eisen van de klant op een voor TGN|Fritom efficiënte wijze. Tevens behoren de invoer / planning in ons geautomatiseerde systeem...
TGN | Fritom B.V.

Productiemedewerker

Pro industry, Zwolle, Overijssel
€ 2.000 - € 2.400 per maand
3 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een energieke en toegewijde productiemedewerker. Als productiemedewerker ga je een team in de kunststofindustrie versterken. Als een vooraanstaand bedrijf in onze sector, streven ze naar excellentie in productie, kwaliteit en innovatie. Onze ultramoderne faciliteiten draaien in een 3-ploegendienst. Lees snel verder om er achter te komen of deze functie iets voor jou is! Functieomschrijving: Als...
Pro industry