Accountmanager

Xstate


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Salaris: € 2.500 - € 6.050 per maand
Contract type: Voltijd
Xstate

De publieke sector verjongen en verduurzamen, daar zijn wij elke dag mee bezig. Met onze vakinhoudelijke traineeships ‘Duurzame Ontwikkeling’ en ‘VTH’ helpen we jonge talenten met de eerste stap naar hun droombaan. Hoe gaaf is het dat Xstate de brug slaat tussen het helpen van jong talent én een maatschappelijke bijdrage levert aan de toekomst!

We groeien hard en daarom zoeken we voor de regio Oost-Nederland een nieuwe accountmanager. Ben jij commercieel gedreven, kan jij tegen een stootje en ben jij een winnaar? Beschik jij over een grote dosis lef, humor en doorzettingsvermogen om anders te durven denken en doen? En wil jij graag een bijdrage leveren aan de groei en het succes van Xstate? Dan zoeken wij jou!

Harald Riewald – Accountmanager DO, Noord-Holland & Utrecht; “Na mijn eerdere werkzaamheden binnen de arbeidsbemiddeling wilde ik heel graag opnieuw met inspirerende en leuke collega’s werken en zocht ik ruimte om als “ondernemer” te kunnen functioneren in loondienst, dankzij Xstate heb ik nu beide! We werken met een ontzettend leuk team kneiterhard om onze doelstellingen te behalen en niet zonder succes! En successen, die moet je vieren! Met enige regelmaat hebben we leuke activiteiten en/of uitjes. Ben jij ondernemend, enthousiast, leergierig en bovenal een hele fijne collega die waarde hecht aan leuke mensen om zich heen? Kom dan bij Xstate! Werken bij Xstate is een feestje, letterlijk en figuurlijk!”

Wat ga jij als accountmanager doen?

Als accountmanager ben jij het vaste aanspreekpunt van onze opdrachtgevers. We zijn actief in de publieke sector en je komt onze collega’s veel tegen bij gemeenten, provincies en andere overheden. Met veel enthousiasme ga je aan de slag om je netwerk op te zetten en uit te breiden. Je ziet het als een uitdaging om hun behoeftes goed boven water te krijgen en de juiste talenten hieraan te koppelen. Jij bent als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe mogelijkheden ontstaan binnen de organisatie en bent iemand die graag de touwtjes in handen heeft en hier creatief in meedenkt. Je staat stevig in je schoenen, kan goed communiceren op verschillende niveaus en je kan goed luisteren. Kleine tegenslagen zet jij direct om in nieuwe kansen.

Sonja van der Veen – Accountmanager DO, Overijssel & Gelderland. “Wat ik belangrijk vind, is dat niet alleen het werk zelf bij mij past, maar ik ook mezelf kan zijn binnen een organisatie. Ik ben nuchter, hou van gezelligheid en (samen) ergens voor strijden. Dit is precies wat ik bij Xstate terugvind: een gezellige club, met oog voor elkaar en mooie ambities. Wat ons onderscheid, is de persoonlijke aandacht en betrokkenheid richting opdrachtgevers, trainees en interne collega’s.”

Wat krijg jij van ons?

 • MacBook, Iphone en een auto met Europese tankpas
 • Uiteraard kun je van ons een pakket met goede arbeidsvoorwaarden verwachten die past bij jouw functie
 • Zeer interessante bonusregeling
 • 30 vakantiedagen
 • Pensioen (Wellicht denk jij hier nog niet aan, wij wel!)
 • Elke dag een door Xstate verzorgde lunch op kantoor en aan het einde van de week de Vrijmibo
 • Sportvergoeding
 • Mogelijkheid om hybride te werken
 • Jonge, frisse organisatie met een uniek concept en een enorme groeiambitie

Amin Aabis – Recruiter; “Het leuke aan werken bij Xstate is dat het een jong en groeiend bedrijf is. Je kan zelf nog veel ideeën aandragen waar ook echt naar geluisterd wordt. Het is nog niet allemaal in kaders gegoten zoals bij andere werkgevers. Je krijgt veel vertrouwen en de kans om je te ontplooien tot een volwaardige medewerker. Xstate geeft je de handvaten en als je deze aanpakt, is the sky the limit.”

Wat vragen wij van jou als accountmanager?

 • Aantoonbare en relevante saleservaring in de arbeidsbemiddeling is een pré
 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Commercieel gedreven, communicatief sterk en creatief
 • 32 – 40 uur per week beschikbaar
 • Een vrijdagmiddagborrel niet afslaan

Over Xstate

Wij verbinden jonge talenten en professionals die net zo zijn als wij. Bevlogen, vol van passie en energie, maar bovenal professioneel. Mensen die weten hoe ze projecten tot een succes moeten maken. Wij faciliteren een compleet ontwikkeltraject met daarin een erkende opleiding, persoonlijke ontwikkeling en uitdagende opdrachten. Op deze manier werken we aan een nieuwe generatie overheidsprofessionals die met passie voor maatschappelijke opgaven, door hun persoonlijke en vakinhoudelijke bijdrage, een boost geven aan een duurzame leefomgeving.

Xstate heeft een hecht, jong, ambitieus en energiek team met jarenlange werkervaring in de arbeidsbemiddeling. Onze locaties vind je in Leeuwarden, Utrecht en Eindhoven. Je komt terecht in een team van Accountmanagers, Recruiters, Fieldmanagers & Marketingmedewerkers dat allemaal met elkaar samenwerkt aan hetzelfde doel; Nieuwe collega’s laten aansluiten bij onze organisatie en deze verbinden aan de tofste projecten.

Wij zijn een organisatie waar trots, vertrouwen en gedrevenheid de basis vormen voor onze cultuur. Altijd dat stapje harder willen lopen, jezelf willen verbeteren, uitdagen en inspireren. Dat zijn wij!

Daphne Terpstra – Marketing & Communicatie; “Je wordt bij Xstate gelijk opgenomen in het team. De werksfeer is open en informeel, er wordt hard gewerkt aan een gezamenlijk doel en successen worden daarom ook samen gevierd. Ik voelde me heel welkom en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.”

Interesse in de functie van accountmanager?

Ben jij de accountmanager die onze talenten op de kaart gaat zetten in Oost-Nederland? Solliciteer of neem gelijk contact op met Ron Tilroe via 06 3000 4989.


Locatie: Apeldoorn Niveau: HBO, WO Uur: 32-40 Salaris: €2500 - €6050

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Wijkverpleegkundige

Achmea, Apeldoorn, Gelderland
€ 3.555 - € 4.947 per maand
2 dagen geleden
Over deze vacature Heb jij een passie voor verpleegkunde en wil je jouw expertise inzetten om mensen die wijkverpleging nodig hebben optimaal te ondersteunen? Als dat een glimlach op je gezicht tovert, dan ben jij degene die we zoeken! In deze rol beoordeel je de zorgplannen die bij Zilveren Kruis worden ingediend voor wijkverpleging. Met jouw verpleegkundige kennis ben je...
Achmea

Bid / Tender Manager

Asito, Apeldoorn, Gelderland
€ 4.200 - € 5.500 per maand
2 weken geleden
Bij ons centrale organisatieonderdeel Commercie ademen we ambitie en gedrevenheid. Jij, als onze toekomstige Bid Manager, bent de kapitein van een tenderteam. Met jouw scherpzinnigheid, daadkracht, positieve energie en humor – ja, lachen is een must – stuur je ons naar overwinningen. En weet je, die overwinningen, die zijn groot. Ze betekenen het binnenslepen van die cruciale, winnende offertes. Een...
Asito

HR Adviseur

Trioworld, Apeldoorn, Gelderland
€ 3.300 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
Trioworld Apeldoorn R adviseur 20-24 uur per week Wil jij jouw ambitie op het gebied van duurzaamheid combineren met HR kennis? Dan biedt Trioworld Apeldoorn de perfecte baan voor jou! Wat maakt werken bij Trioworld zo leuk? Werken bij Trioworld betekent dat je onderdeel wordt van een beweging. Je bent maatschappelijk verantwoord bezig, en maken we samen elke dag de...
Trioworld