Wet Open Overheid beoordelaar bij Provincie Overijssel

Driessen


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Contract type: Voltijd
Driessen

Ben jij op zoek naar een boeiende functie waarbij je een cruciale rol speelt in de transparantie en openheid van de overheid? Voor de Provincie Overijssel zijn we op zoek naar een gemotiveerde Beoordelaar van Wet Open Overheid (WOO) verzoeken.

Wat ga je doen?

Tijdens je werkdag ga jij je bezighouden met een aantal taken waarin het werken met de computer leidend is. Je houdt je voornamelijk bezig met het bekijken van documenten via ZylabOne om te zien of er gevoelige informatie in staat die moet worden verwijderd volgens de wet. Daarnaast houdt je je ook bezig met een aantal andere taken. Denk hierbij aan:

 • Beoordelen van documenten ten behoeve van Wet Open Overheid verzoeken;
 • ondersteunen bij het corrigeren van gelakte documenten;
 • algemene ondersteuning bieden in het bedienen van Zylab.
Wat beloven wij jou?
 • Een afwisselende baan bij de Provincie Overijssel;
 • Je wordt beloond met een marktconform salaris van maximaal €2854,12 o.b.v. 36 uur per week, schaal 4 cao Provincies;
 • Je bouwt naar rato 25 vakantiedagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris;
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1;
 • Een thuiswerkvergoeding en een eindejaarsuitkering;
 • Doorbemiddeling bij einde opdracht of einde dienstverband.

Als medewerker via Driessen kun je daarnaast rekenen op mooie extra’s zoals collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg)verzekeringen, een fiscaal voordelige uitruilregeling en €10 korting op je sportabonnement bij een van de 3550 sportscholen. Ook kun je bij ons gratis deelnemen aan verschillende opleidingen en workshops.

Wat vragen we van jou?
 • Afgeronde mbo opleiding in administratieve richting;
 • of je bent bezig met je hbo opleiding;
 • minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • daarnaast is het kunnen werken met computer en muis cruciaal.
Je competenties en talenten:
 • Leergierig;
 • Zelfstandig;
 • Vragen durven stellen.
Wat verder goed is om te weten

Bij Bestuurs- en Concernzaken team bestuur (BCB) is er een collegiale werksfeer waar naast het werk gezelligheid ook hoog in het vaandel staat; een kop koffie drinken met zijn allen kan altijd. In totaal is het een team van 3 WOO behandelaren die worden aangestuurd door een teammanager.

De duur van deze opdracht is in eerste instantie voor twee tot drie maanden, maar kan daarna verlengd worden bij goed functioneren.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Servicemonteur Airconditioning

Aditech B.V., Zwolle, Overijssel
€ 3.200 per maand
6 dagen geleden
BedrijfsomschrijvingDe beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst.We werken met veel installatie- en klimaattechniekbedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct.FunctieomschrijvingOnderhoud aan...
Aditech B.V.

Verkoopmedewerker Zwolle

Triangle intérim, Zwolle, Overijssel
€ 2.130 - € 2.693 per maand
2 weken geleden
Jij staat nooit met je mond vol tanden. Je weet precies wanneer je wat moet zeggen om toch nog die extra sale binnen te krijgen. Als verkoopmedewerker in een fietsenwinkel in Utrecht ga jij aan de slag om Nederland extra fit te krijgen, door de juiste fiets aan de juiste persoon te verkopen! Ben je benieuwd naar je nieuwe werkplek?...
Triangle intérim

Teamleider Inburgering, Participatie en Arbeid (IPA)

Gemeente Zwolle, Zwolle, Overijssel
€ 6.470 per maand
2 weken geleden
Vacature kenmerken Dienstverband / uren per week Vooralsnog tot 1 januari 2025/ 36 uur per week Werk- en denkniveau HBO/Academisch Salaris Maximaal € 6.470,- (maximum schaal 12) Afdeling Inkomensondersteuning Vacaturehouder Hennie Duteweert Sluitingsdatum 17 september 2023 De afdeling De afdeling Inkomensondersteuning werkt aan de ontwikkeling en (financiële) ondersteuning van de doelgroepen van de Participatiewet, minimaregelingen, Schulddienstverlening en Inburgeringswet. De afdeling...
Gemeente Zwolle