Traineeship KYC

DPA Professionals


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Salaris: € 2.750 per maand
Contract type: Voltijd
DPA Professionals
Wat je gaat doen:

Wij bieden jou een uniek traineeprogramma van één jaar dat periodiek van start gaat. Je start samen met een groep andere talenten bij één van onze opdrachtgevers en volgt, naast je werk, een uitgebreid ontwikkelprogramma om je op te leiden tot een volwaardig KYC-analist.

Naast het Career Launch program krijg je de keuze om gebruik te maken van een coach en vakinhoudelijk trainingen op het gebied van onder andere WFT, KYC, Rechtsvormen en belastingontwijking. Ook krijg je toegang tot Studytube, ons platform met daarin opleidingen om je verder te ontwikkelen.

Bij DPA geloven we dat snel groeien en veel leren, hand in hand gaat met veel plezier hebben. Daarom organiseren we regelmatig bijeenkomsten voor intervisie, een inspiratiesessie of een borrel.

Kortom; veel ontwikkeling, en vooral fun!

Na één jaar ben je er natuurlijk nog niet. Maar je hebt wel kunnen ontdekken en leren waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Waar je impact maakt. Vanaf het tweede jaar gaan we samen een maatwerkplan opstellen naar de rol of functie van jouw dromen. Kortom je vervolgt jouw pad bij ons van trainee naar een futureproof consultant!

Het Career Launch Program
Onderdeel van het Traineeship is het Career Launch Program: Dé kickstart van jouw carrière. Het is een uitgebreid opleidingsprogramma waarin wij de focus leggen op het ontwikkelen van jouw competenties. Denk aan trainingen als persoonlijk leiderschap, projectmatig werken, conflicthantering en situationeel leiderschap. Alles om het verschil te gaan maken bij de klant. Wat past bij jou en welke skills wil jij extra ontwikkelen? Jij hebt de regie. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Jij start samen met 20 tot 25 andere trainees, een hechte groep waar je trainingen mee volgt, maar elkaar ook opzoekt voor kennisdeling.

Talent staat centraal binnen DPA. Je wordt gecoacht door jouw persoonlijke Talentmanager. Naast talentontwikkeling staat ook vitaliteit hoog op de agenda. Tijdens het Career Launch Program zijn er verschillende sessies met topsporters, bijvoorbeeld over work-life balance. Allemaal gericht om jou te helpen alles uit jezelf te halen. Hoe gaaf is dat! Kortom: het Career Launch Program is dé kickstart van jouw carrière.
Wat we vragen:
 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo opleiding en je wilt ontdekken of het KYC vak bij je past;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.Wat we bieden:
 • Een startsalaris van € 2.750,- bruto op basis van 40 uur per week;
 • Een (mogelijkheid tot een) vast contract;
 • Een goede mobiliteitsregeling: de keuze voor een leaseauto met internationale tankpas of een NS-Business Card;
 • Deelname aan het CareerLaunch Program en daarnaast veel mogelijkheden tot vakinhoudelijke trainingen
 • Een Talentmanager die jou stimuleert op je carrièrepad;
 • De mogelijkheid tot hybride werken;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • En dat alles zonder studieovereenkomst. Wij geloven in jou!Je werkomgeving:

Wil je graag je netwerk uitbreiden? Dan zit je goed bij DPA. Je sluit aan bij maar liefst 350 bankingprofessionals: een enorme pool aan vakgenoten! Niet alleen werk je samen met veel collega’s, ook ga je aan de slag voor een groot aantal opdrachtgevers.

Bij DPA leggen we de nadruk op talent en regie. We luisteren goed naar wat jij wilt en helpen je bij het plannen van je carrière. De onboarding en de persoonlijke begeleiding van je talentmanager dragen hieraan bij.

Extra leuk: bij DPA combineren we vakkennis en fun. Denk aan bingo-avonden, uitjes, barbecues en zomerfeesten. Maar ook aan kennisevents, waarop je kennis en ervaring uitwisselt met collega’s. Onze cultuur is transparant en we werken op basis van vertrouwen. Daarin is alle ruimte voor jou: fouten maken mág.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker financiële administratie

De Belastingdienst, Apeldoorn, Gelderland
€ 2.557 - € 3.190 per maand
2 dagen geleden
De Shared Service Organisatie Financieel en Managementinformatie (SSO F&MI) zorgt voor betrouwbaar en ordelijk administratief beheer van financiën, personeel, autorisaties en managementinformatie. Dit doen we door verbeteringen te realiseren in kwaliteit, efficiency, transparantie en eenheid in de uitvoering. Dit doe je bij de Belastingdienst Binnen de afdeling Administraties en Verantwoording verwerkt de Financiële administratie verschillende werkpakketten om het proces van...
De Belastingdienst

Assistent Bedrijfsleider - Apeldoorn

New York Pizza, Apeldoorn, Gelderland
5 dagen geleden
Inleiding Ben jij de Luigi van onze Mario? Heb jij overzicht, mensenkennis en neem je graag het voortouw als rechterhand van onze bedrijfsleider? Start dan als assistent bedrijfsleider bij New York Pizza! Wij zijn op zoek naar een assistent bedrijfsleider die als rechterhand van de bedrijfsleider functioneert en medeverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging. Jij bent de meewerkend...
New York Pizza

Supervisor Slacht

Veluwe Portaal, Apeldoorn, Gelderland
€ 3.700 per maand
1 week geleden
Wat ga jij bij ESA doen? Als Supervisor Slacht draag jij zorg voor het proces van kalveren tot karkassen. Jij zorgt ervoor dat jouw team in de stal, het slachtproces of bij het verwijderen van delen van het karkas optimaal kan presteren. Jouw taken bestaan uit: het aansturen en meewerken in de productie; het sturen op een zo hoog mogelijke...
Veluwe Portaal