Medewerker Akkerbouw

Agriwerker B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Goes, Zeeland
Contract type: Voltijd
Agriwerker B.V.

Intro:

Ben jij een agrarische aanpakker en heb je enige tractorervaring en/of ervaring in de akkerbouw? Vind je het leuk als elke dag anders verloopt en denk je in oplossingen in plaats van problemen? Dan is de vacature medewerker akkerbouw een mooie vacature voor jou.

Over bedrijf:

Voor een akkerbouwbedrijf in de regio Midden-Zeeland zijn we op zoek naar een allround medewerker die op het land mee aan wil pakken. Dit bedrijf teelt, verwerkt en verhandeld akkerbouwproducten en bedient een brede markt.

Werkzaamheden:

Tractor- en machinewerk zoals basisgrondbewerkingen, beregening en transport van de producten. Loodswerkzaamheden: wassen, sorteren en in- en uitschuren van de producten. Alle voorkomende werkzaamheden op een akkerbouwbedrijf.

Wij vragen:

Je hebt (tractor)ervaring in een teeltomgeving (bij voorkeur akkerbouw). Je bent flexibel en je schakelt snel als zaken anders lopen dan gepland. Je hebt gevoel voor techniek en machines. Rijbewijs T-B en volledige beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden:

Een goed salaris conform CAO Open Teelten en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je gaat werken in een leuk team in een informele werkomgeving. Een baan met een enorme vrijheid van handelen en veel afwisseling. Ruimte voor opleidingen en ontwikkeling.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

intercedent

Randstad Corporate Recruitment, Goes, Zeeland
€ 2.500 - € 2.900 per jaar
1 week geleden
FunctieomschrijvingAls intercedent ben je een matchmaker pur sang. Netwerken, sales en acquisitie: hier word je enthousiast van. Je weet net zo makkelijk nieuwe klanten aan je te binden als nieuwe kandidaten. Elke dag heb je samen met je team impact op onze maatschappij, omdat je mensen helpt met het vinden van werk.wat bieden wij jouWij snappen dat je graag wil...
Randstad Corporate Recruitment

Operator

Pro Industry, Goes, Zeeland
€ 2.600 - € 3.000 per maand
2 weken geleden
Als operator kom jij te werken bij een internationaal bedrijf waar groentes verwerkt worden. Je werkt graag in een klein team waar collega's echt voor elkaar klaar staan. Er wordt gewerkt in een drie ploegensysteem waar jij een mooi salaris tot wel € 3000,- inclusief toeslagen kan verdienen. Interesse? Lees snel verder.FunctieomschrijvingAls operator ben je bij deze organisatie bezig in...
Pro Industry

Postsorteerder

Randstad Nederland, Goes, Zeeland
€ 12,4 per uur
3 weken geleden
Ben jij een zelfstandige, harde werker? Kan jij goed onder tijdsdruk werken? Verricht jij graag verschillende werkzaamheden? Dan is deze vacature als postsorteerder wat voor jou!wat bieden wij jouSalaris van € 12,40 bruto per uur (Vanaf 21 jaar)Maandag tot en met vrijdag 17.30-20.0020% toeslag na 18.00Prettige werksfeerGoeswie ben jijBen jij een gemotiveerde en harde werker en ga jij secuur te...
Randstad Nederland