Verkoopmedewerker Hout en bouwmaterialen

Hornbach


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Contract type: Voltijd
Hornbach

Stel je voor:

Jij werkt in onze winkel als Verkoopmedewerker en een klant vraagt aan jou: ‘ik wil van mijn zolder drie aparte slaapkamers maken voor onze drieling die op komst is, kun je me helpen met het kiezen van een gipswand?’ Wat antwoord je?

a) Een drieling…..nou, veel succes daarmee!
b) Natuurlijk, niet alleen help ik u met het kiezen van een gipswand, maar ook met het ontwerpen van de drie kamers, het kiezen van isolatiemateriaal, dakramen, binnendeuren en misschien ook een mooie inbouwkast?
c) Hier staan alle gipswanden, veel succes met uw project!

Het juiste antwoord:

Is antwoord B! En als jij dat antwoord gegeven hebt, hebben we jou nodig! Want hoe onze klanten indrukwekkende projecten met beide handen aanpakken, daar hebben wij diep, diep respect voor.

HORNBACH zou HORNBACH niet zijn zonder onze bouwstenen: het zijn de beloftes die wij aan onze klanten doen. Een van die bouwstenen is dat al onze verkoopmedewerkers specialisten zijn. Welk project de klant ook mee bezig is, hij is bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies!

En dankzij jou komen ze terug. Want van bouwstoffen tot binnendeuren tot verschillende houtsoorten: als Verkoopmedewerker ben je door geen enkele vraag te verrassen. Het beantwoorden van deze vragen en het geven van een eerlijk en betrouwbaar advies zijn jouw belangrijkste taken als je bij ons werkt. We hebben bij HORNBACH een uitgebreid opleidingstraject zodat jij de specialist wordt op het gebied van hout en bouwmaterialen.

En als Verkoopmedewerker gaat jouw advies niet alleen over onze producten in de winkel, maar ook over de services die we, samen met onze montagepartners, erbij leveren. En ook maak je gebruik van de productgroep hout en bouwmaterialen in onze webshop, om speciale bestellingen en maatwerk te kunnen bieden.

Daarnaast is het bemannen van de kassa in onze drive-in een onderdeel van jouw takenpakket. In de drive-in zijn vooral grote en zware materialen verkrijgbaar. Klanten parkeren hun auto of klusbus voor het schap, laden de materialen in en scannen deze zelf. Jij bent de laatste halte voor onze klanten de drive-in verlaten. Ook word je ingezet in onze zagerij om houtmaterialen op maat te zagen voor onze klanten. Het bedienen van de zaagmachine leer je bij ons. Wel is het belangrijk dat je secuur en geconcentreerd kunt werken en enige rekenvaardigheden bezit om de machine goed in te stellen.

Zo lever jij een bijdrage aan onze filosofie: niet de artikelen zijn ons product, tevreden klanten zijn ons product.

Wat we jou te bieden hebben:

 • Een passend salaris, gebaseerd op leeftijd en ervaring;
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een contract voor een vast aantal uren per week, voor de duur van 8 maanden met de intentie dit te verlengen naar een vast dienstverband;
 • Resultaat(afhankelijke) bonus (o.b.v. het organisatieresultaat);
 • Reiskostenvergoeding: reis je met het openbaar vervoer (2e klasse), dan wordt dit volledig vergoed. Reis je met de auto, dan krijg je een vergoeding van €0,21 cent per kilometer met een maximum vergoeding van €8,40 netto per dag (wanneer je enkele reis minimaal 10 kilometer is);
 • Interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Pensioenregeling; je wil er waarschijnlijk nog niet aan denken maar we hebben het wel alvast geregeld!;
 • Een vers bereide (door de baas betaalde) maaltijd indien je op een koopavond werkt;
 • En vooral; een plek binnen een groeiende familie van doeners!

Wat jij ons te bieden hebt:

 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie zoals Verkoopmedewerker of Adviseur;
 • Ervaring in de retail of DHZ is een pré;
 • Verstand van en affiniteit met hout en bouwmaterialen;
 • De bereidheid om alles, maar dan ook alles over ons assortiment van hout en bouwmaterialen te leren;
 • Een vlotte babbel: jij praat net zo makkelijk over betonmortel als over het weer;
 • Energie: de avonden en weekenden zijn onze drukste (en dus leukste!) uren van de week en jij wil erbij zijn! (niet elke avond natuurlijk, dat snappen we).

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Warehouse medewerker 5 ploegen (M/V)

Werkis, Zwolle, Overijssel
1 week geleden
Ben je fysiek fit en wil je een belangrijke rol spelen in het productieproces van goede voeding? Ben jij secuur en stel jij veiligheid voorop? Kom fulltime werken als warehousemedewerker in 5 ploegen!Als productiemedewerker draag jij elke dag opnieuw bij aan de productie van gezonde voeding voor en help je indirect mensen om een gezonder leven te leiden. Jouw werkdag...
Werkis

TIG Lasser RVS

Cottus, Zwolle, Overijssel
2 weken geleden
Wat jij doetAls TIG RVS lasser bij Cottus houd jij je bezig met het vanaf tekening samenstellen en lassen van RVS machines. Werkzaamheden zoals zagen, boren en tappen van RVS werkstukken worden ook van je verwacht. Daarnaast zal er ook MIG gelast worden. Ben jij het?Wij vinden het van belang dat onze sollicitanten aansluiten bij het volgende functieprofiel: Je hebt...
Cottus

Fietsenmaker Zwolle

Triangle intérim, Zwolle, Overijssel
€ 2.224 - € 2.943 per maand
2 weken geleden
Nederland is een fietsland! Maar wat te doen als de fiets kapot is? Een fietsenmaker is de oplossing. Staan familie, vrienden en buren als eerste op de stoep bij jou als er iets kapot is aan de fiets, spoor jij zonder problemen mankementen aan fietsen op en weet jij hoe je deze kundig kan repareren? Lees dan snel verder!FunctieomschrijvingJe begint...
Triangle intérim