Helpende (plus) | Somatiek | 24 - 32 uur

BrabantZorg


Datum: 5 dagen geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 2.139 - € 2.798 per maand
Contract type: Voltijd
BrabantZorg

Werk jij graag of een locatie waar een gezellige huiselijke sfeer hangt? Ben je Helpende of Helpende Plus? Lees dan snel verder en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar!


Wat ga je doen?


Jij maakt het elke dag zo fijn mogelijk voor de cliënten! Om dit te realiseren, is het stellen van de juiste vragen hier een belangrijk onderdeel van. Zoals: 'Wat wilt u?' of ‘Wat kunt u zelf?’ en 'Wat heeft u van mij nodig?'. Je ondersteunt, begeleidt en verzorgt de cliënten met dagelijkse handelingen zoals: wassen, aankleden, eten en drinken. Je houdt rekening met de gewoontes van cliënten en zorgt dat ze zo veel mogelijk zelf de regie houden. Doordat je hen goed leert kennen, kun je de juiste sfeer creëren en voor een fijne dag zorgen. Bijvoorbeeld door het nieuws met ze te bespreken, te kletsen over vroeger of door samen te lachen om een leuk televisieprogramma.


Waar je ook werkt en wat je ook doet, de wensen en behoeften van de cliënten staan centraal. Wil iemand eerder opstaan, omdat hij een dagje uit gaat? Dan plannen we dat in. Drinkt de ene cliënt ’s avonds nog koffie in de gemeenschappelijke ruimte, terwijl de ander vroeg naar bed gaat om daar nog televisie te kijken? Wij helpen graag. Wij richten onze zorg er zo op in dat ze zich echt thuis voelen. Jij bent hun steun en toeverlaat op goede én slechte dagen.


Noorderkroon ligt schitterend aan de Ploossche Plas in ’s-Hertogenbosch-Noord. De Brede Bossche School en het winkelcentrum zorgen voor veel levendigheid in de onmiddellijke nabijheid. En in restaurant De Ontmoeting is iedereen welkom voor een warme maaltijd of een kop koffie. Zo is Noorderkroon de huiskamer voor de hele wijk.


Wat bieden wij jou?


BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!


Daarnaast bieden we jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 30: minimaal € 2.139,- en maximaal € 2.798,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • Fun en teambuilding vinden wij belangrijk: deze zomer hebben wij bijvoorbeeld een heus BrabantZorg-festival!


 • En last but not least: fijne collega’s!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Helpende Zorg en Welzijn, bij voorkeur aangevuld met een certificaat Helpende Plus. Als je het Helpende Plus-certificaat nog niet hebt, kun je deze behalen binnen BrabantZorg. Je begint als dan als Helpende, en ontwikkelt je vervolgens snel tot Helpende Plus, waarbij je bovenop het helpen bij de dagdagelijkse handelingen, ook medicatie mag verstrekken en eenvoudige verpleegtechnische handelingen mag uitvoeren.


Daarnaast:

 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;

 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;

 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;

 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

 • Ben je beschikbaar voor onregelmatige diensten, met vaste overdrachtsmomenten. Je kunt een dagdienst, avonddienst of nachtdienst draaien.


Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?

Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;

 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Rens Artz 06-82523201.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan Bomont Den Bosch

Bomont, Den Bosch, Noord-Brabant
1 week geleden
Deze week starten? Dat kan! Vind jij het leuk om bezig te zijn met de nieuwste mode? Én ben je op zoek naar een flexibele bijbaan met leuke en gezellige collega’s? Lees dan snel verder! Wat kun je van ons verwachten? Een salaris waar je blij van wordt; Nóg meer geld. Toeslag op zon- en feestdagen; Waardoor je je bijbaan...
Bomont

Kostendeskundige binnenstedelijke infra

Continu Professionals, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 3.500 - € 4.000 per maand
2 weken geleden
Functieomschrijving Als kostendeskundige ben je verantwoordelijk voor kostenramingen op schets ontwerp tot definitief ontwerp niveau. Dit doe je van stedelijke, industriële en infrastructurele projecten. Jouw ramingen zet je meestal volgens de SSK systematiek op en worden gebruikt om bij de klant budgetten vast te leggen of om bijvoorbeeld budget gestuurde ontwerpen te maken. Je wordt ingewerkt door een senior kostendeskundige...
Continu Professionals

Projectmanager Bouw

Built by De Wildt, Den Bosch, Noord-Brabant
2 weken geleden
Ben jij geïnteresseerd in complexe bouwwerken in relatie tot gezondheid? Heb jij lef en durf jij beslissingen te nemen? Wil jij je verder ontwikkelen als projectmanager? Reageer dan direct! Stuur je naam, telefoonnummer of e-mail adres, dan nemen wij direct contact met je op. Wie zijn wij? BbDW is een advies- en projectmanagementbureau, gespecialiseerd in architectuur, interieur-ontwerp en bouwmanagement in...
Built by De Wildt