Administrateur

High Quality


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 3.750 - € 4.500 per maand
Contract type: Voltijd
High Quality

Voor Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financieel adviseurs en gevestigd in Amersfoort, zijn wij op zoek naar Allround Administrateur voor 28 - 40 uur per week.

Dit is de ideale functie voor iemand die zelfstandige verantwoordelijk wil zijn op finance, zich wil ontwikkelen en samen met het MT wil doorbouwen aan de organisatie.

Over de organisatie

Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs en gevestigd in Amersfoort. Met een klein maar gemotiveerd team van zo'n 12 vaste medewerkers versterken zij de kracht van de onafhankelijk financieel adviseur. Zodat die zich kunnen richten op het allerbelangrijkste: de klant inzicht geven bij het nemen van financiële beslissingen.

De leden van Adfiz bieden samen werk aan 15.000 mensen en bedienen zo’n 7 miljoen relaties. Het marktaandeel van de Adfiz-leden in de intermediaire distributie is 85% in de zakelijke markt en 55% in de particuliere mark.

Kenmerkend voor de organisatie zijn de enthousiaste en sociale collega's. Er wordt hard gewerkt maar er is ook veel ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Collega's worden gestuurd op output, er is dus veel ruimte voor flexibiliteit.

Wat je gaat doen

Als Allround Administrateur bij Adfiz ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse boekhouding van A tot Z van een vereniging met tweetal onderliggende bv's. Je bent verantwoordelijk voor het grootboek, crediteuren- en debiteurenadministratie, facturatie, managementrapportages, financiële analyses, aangiftes en periodieke afsluitingen. Daarnaast adviseer je het management, lever je een belangrijke bijdrage aan het opstellen/ doorrekenen van business cases en pas je eventuele procesverbeteringen toe. Bij voorkeur heb je al ervaring met het zelfstandig opstellen van de jaarrekening.

De wens is om de komende tijd een aantal uitdagende projecten op het gebied van ICT/ Finance te starten waaraan jij een actieve bijdrage gaat leveren. Ondernemerschap wordt binnen de organisatie zeer gestimuleerd. Heb je zelf een goed idee? Geef het aan, werk het uit en wellicht kan je binnen afzienbare tijd ermee aan de slag.

Adfiz geeft de nieuwe Administrateur de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Het is niet erg als je alle zaken nog niet zelfstandig beheerst, zolang je de boekhouding maar zelfstandig kan draaien. Belangrijk is dat je vooral enthousiast bent en beschikt over een gezonde dosis motivatie en drive om jezelf dingen eigen te maken.

Al met een zeer diverse en flexibele functie waarin je de mogelijkheid krijgt om zowel jezelf als de organisatie verder te ontwikkelen. Je takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële administratie van A tot Z
 • Crediteuren, debiteuren en facturatie
 • Financiële analyses en managementrapportages
 • Diverse aangiftes
 • Adviseren van het management op financieel gebied
 • Budgettering
 • Procesverbetering en overige financiële projecten

Wie ben jij

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een relevante financiële opleiding
 • Ruime ervaring met Financiële administratie
 • Ruime ervaring met Excel
 • Ervaring met het zelfstandig opstellen van de jaarrekening is een pré
 • Verder ben jij secuur, nauwkeuring, enthousiast, leergierig en durf je kritisch naar je eigen handelen te kijken

Wat je krijgt

 • Bruto fulltime salaris tussen €3.750 en €4.500, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 8% vakantiegeld
 • 13e maand
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot thuiswerken

High Quality Recruitment ondersteunt Adfiz exclusief in deze procedure. Vragen, reacties en sollicitaties kunnen verstuurd worden naar Melvin Bernard, te bereiken via [email protected] of via 06 – 21 82 64 85.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Stagelopen bij Lucardi Amersfoort!

Lucardi Juwelier, Amersfoort, Utrecht
1 dag geleden
Volg jij momenteel een opleiding in de retail, het management of de mode? En ben je op zoek naar een super leuke & leerzame stageplek waarbij afwisseling, klantgerichtheid en samenwerken centraal staan? Dan ben je bij Lucardi aan het juiste adres! Tijdens jouw stage help je de klanten bij het maken van hun keuze voor de leukste sieraden, zorg je...
Lucardi Juwelier

Balie-medewerker in de tandheelkunde

Rovidam Mondzorgbanen, Amersfoort, Utrecht
€ 1.900 - € 2.800 per maand
1 week geleden
No nonsense werkplek: Wat een leuke kleine praktijk, geen hiërachie, gewoon lekker samen werken! De praktijk in de regio Amersfoort is van alle gemakken voorzien, hoor, want alle disciplines zijn hier gewoon vertegenwoordigd. Je bent hier niet alleen een baliemedewerker, je bent ook een gastvrouw! Patiënten zijn hier geen nummer, er wordt echt de tijd genomen, ook om dat ene...
Rovidam Mondzorgbanen

Proces Coördinator

RAAS BV, Amersfoort, Utrecht
€ 2.872 - € 4.685 per maand
2 weken geleden
Wat jij gaat doen Klinken termen als multitasken en stakeholdermanagement je als muziek in de oren? Hou jij je daarnaast graag bezig met procesoptimalisatie? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou! Als Proces Coördinator op de operationele afdeling ben je de schakel tussen de business en IT. Aan jou de belangrijke taak om onze systemen voortdurend te optimaliseren, zodat...
RAAS BV