Servicemonteur Airconditioning

Aditech B.V.


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 3.200 per maand
Contract type: Aannemer
Aditech B.V.
Bedrijfsomschrijving

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst.

We werken met veel installatie- en klimaattechniekbedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct.

Functieomschrijving

Onderhoud aan en het oplossen van storingen aan airco installaties is wat jij graag doet als servicemonteur airconditioning. Dat ga je doen bij kantoren, winkels, zorglocaties en op sportlocaties bij jou in de buurt.

In deze baan servicemonteur airconditioning voer je preventief onderhoud uit en rij je storingen voor onder andere cassette, plafond, satelliet en VRF airco’s. Je meet het systeem door, zorgt voor reiniging, vult koudemiddel aan, vervangt onderdelen en stelt de airco na controle weer in bedrijf. Uiteraard zorg je voor juiste administratie in het logboek en laat je alles bij de klant netjes en schoon achter. Als jij klaar bent dan werkt het binnenklimaatsysteem weer perfect.

Klimaattechniek groeit qua werk, dus in deze functie zit je jaren goed. En mocht je verder willen groeien in de koudetechniek of richting technicus dan kan dat via deze functie en met opleidingen. Wil jij een nieuwe stap maken? Dan is deze baan een mooie kans.

Functie-eisen

 • MBO 3 opleiding richting techniek
 • Servicegerichte werkhouding
 • Ervaring als monteur airconditioning
 • Geldig VCA
 • F-gassen Cat 2 (STEK / BRL200)
 • Rijbewijs B(E)

Arbeidsvoorwaarden

 • Baan als Servicemonteur Airconditioning
 • Uitzicht op een vaste baan
 • Werken bij een erkend installatiebedrijf
 • Goed salaris tot €3.200,- bruto per maand
 • Tot 25 vrije dagen
 • Goed pakket aanvullende voorwaarden
 • Aditech regelt alles voor je

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Deta - Helpende niveau 2

Zorgwerk, Zwolle, Overijssel
1 dag geleden
Je zoekt flexibel werk als Deta - Helpende niveau 2 (in loondienst of als zzp'er) in Zwolle en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in bij Zorgwerk.OrganisatieprofielDiverse leuke organisaties, o.a. op het gebied van V&V-huizen in Zwolle (en regio IJsselland, Overijssel) waar je via...
Zorgwerk

Elektromonteur (werk-leertraject)

Technical Valley, Zwolle, Overijssel
6 dagen geleden
Wat ga je doen?Jouw werk als Monteur Laag- en Middenspanning is heel afwisselend. Jij werkt graag buiten en wil doorgroeien. Jouw volgende stap maken en een betere toekomst voor jezelf creëren. Als Monteur sta je elke keer weer voor een nieuwe uitdaging. Jij zorgt ervoor dat Nederland ongestoord gebruik kan maken van elektriciteit. Jij werkt namelijk in de ondergrondse infrastructuur....
Technical Valley

Inpakoperator

Pro Industry, Zwolle, Overijssel
€ 2.600 - € 3.200 per maand
1 week geleden
Beschik jij over ervaring als operator op de inpakafdeling en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk je graag in een gezellig en informeel team? Bij ons kun je aan de slag als operator in een 3-ploegendienst, waarbij je verantwoordelijk bent voor het inpakken van voedingsmiddelen. Bovendien ben je flexibel inzetbaar in de gehele fabriek, waardoor geen dag...
Pro Industry