Elektromonteur (werk-leertraject)

Technical Valley


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Contract type: Voltijd
Technical Valley

Wat ga je doen?

Jouw werk als Monteur Laag- en Middenspanning is heel afwisselend. Jij werkt graag buiten en wil doorgroeien. Jouw volgende stap maken en een betere toekomst voor jezelf creëren. Als Monteur sta je elke keer weer voor een nieuwe uitdaging. Jij zorgt ervoor dat Nederland ongestoord gebruik kan maken van elektriciteit. Jij werkt namelijk in de ondergrondse infrastructuur. Je houdt je bezig met het aanleggen, repareren en onderhouden van elektriciteitskabels in het laag- en middenspanningsnet. De ene dag werk je aan het vervangen van elektriciteitsnetten in woonwijken en de volgende dag sluit je tijdelijke stroomvoorzieningen aan op bouwplaatsen. Elke dag is anders! En niemand hoeft jou te vertellen dat jij oog hebt voor de veiligheid van jou en je collega’s.

We hebben plek voor nieuwe collega’s in de regio’s Apeldoorn, Dordrecht, Emmen, Enschede, Gouda, Meppel, Oldenzaal, Raalte, Rotterdam, Spijkenisse en Zwolle.

Het werk-leertraject

Samen met je collega’s start jij op 1 oktober met het voor jou kosteloze werk-leertraject tot Monteur Laag- en Middenspanning. Je ontvangt vanaf dag één salaris. De eerste 13 weken krijg je theorie- en praktijkles op onze bedrijfsschool in Ermelo. Na 13 weken heb jij de certificaten op zak die jij nodig hebt om meer praktijkervaring op te gaan doen als Leerling Monteur bij Siers. Dankzij ervaren docenten en collega’s leer je elke dag weer iets bij. Na een jaar heb je jouw mbo 2-diploma Monteur Laag- en Middenspanningsdistributie op zak! Het is ook mogelijk om voor je mbo 3-diploma te gaan. Met je diploma’s op zak kan jij verder doorgroeien en ben je toe aan steeds meer verantwoordelijkheid.

Als Monteur Laag- en Middenspanning zorg jij ervoor dat de stroom een woonhuis, bedrijfspand of fabriek binnenkomt. Je bent verantwoordelijk voor het monteren en testen van kabels en het maken van verbindingsmoffen. Natuurlijk voer jij je werk veilig uit.

Verder ga jij:

 • Elektriciteitsnetten in woonwijken renoveren;
 • Huizen in nieuwbouwwijken op het net aansluiten;
 • Tracés inrichten en graven;
 • Kabels aanleggen en trekken;
 • Verbindingsmoffen en eindaansluitingen maken.

Jij kan trots zijn op jezelf! Je hebt ondertussen veel ervaring opgedaan en lekker gewerkt. Je hebt jouw mbo-diploma’s Monteur Laag- en Middenspanningsdistributie en enkele belangrijke certificaten behaald. Jij hebt bewezen dat je flexibel bent en van aanpakken weet. Zo heb jij een mooie toekomst voor jezelf gecreëerd.

Wat bieden wij jou?

 • Zekerheid: je krijgt salaris vanaf dag één en hebt uitzicht op een vaste baan bij Siers;
 • Ontwikkeling: een voor jou kosteloos werk-leertraject met maximale begeleiding door Technical Valley;
 • Twee mbo-diploma’s, namelijk Monteur Laagspanning en Monteur Middenspanning;
 • Een mooi startsalaris van € 2.717 bruto per maand op basis van 40 uur. Wij betalen jou elke 4 weken;
 • Extra aantrekkelijk: je hebt een 40-urige werkweek waarin je de 2 adv-uren opbouwt én uitbetaald krijgt;
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Eerste Monteur of Voorman;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak;
 • Met 38 vrije dagen heb jij lekker veel vrije tijd: 25 vakantiedagen per jaar, plus 13 adv-dagen;
 • Een carrière in de energietechniek

Wat neem je mee?

Jij wil je verder ontwikkelen en bent klaar voor die volgende stap in je carrière! Je bent graag fysiek aan het werk en het liefst lekker in de buitenlucht. Je omschrijft jezelf als flexibel en stressbestendig en je werkt graag samen met collega’s.

Verder herken jij je in het volgende:

 • Je hebt minimaal een vmbo-diploma of een overgangsbewijs van havo/vwo 3 naar 4;
 • Je bent handig en wil graag meer leren van de techniek;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Je hebt je rijbewijs B.

Jouw team

Bij Siers werk je veel samen, meestal in teams van 3 tot 5 collega’s. Jouw werktijden zijn van 7:00 tot 16:00. Siers werkt voor netbeheerders en grote particuliere klanten aan de ondergrondse infra in Nederland. Denk dan aan gas, water, elektriciteit, telecom en stadsverwarming. Met 700 medewerkers is Siers een groot bedrijf. Het is vooral ook een bedrijf met een echte familiecultuur. Er heerst een fijne, informele sfeer.

Elke dag een beetje beter, dat is het streven van Siers. Dat betekent dat er veel aandacht is voor jou en je collega’s. Jullie zijn het hart van het bedrijf. Bij Siers kan je doorgroeien tot Combimonteur, waardoor je als Elektra-, Water- en Gasmonteur aan het werk kan. Niet voor niets werkt het grootste deel van je collega’s al jarenlang voor Siers.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Productiemedewerker

Pro industry, Zwolle, Overijssel
€ 2.000 - € 2.400 per maand
4 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een energieke en toegewijde productiemedewerker. Als productiemedewerker ga je een team in de kunststofindustrie versterken. Als een vooraanstaand bedrijf in onze sector, streven ze naar excellentie in productie, kwaliteit en innovatie. Onze ultramoderne faciliteiten draaien in een 3-ploegendienst. Lees snel verder om er achter te komen of deze functie iets voor jou is! Functieomschrijving: Als...
Pro industry

Auditor Textiel en Recycling

Control Union, Zwolle, Overijssel
4 dagen geleden
Functieomschrijving Auditor Textiel en Recycling Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je wekelijks nieuwe plekken, organisaties en mensen leert kennen én je je eigen agenda kunt beheren? Wil je zowel problemen signaleren als oplossingen beoordelen in diverse sectoren waar duurzaamheid en kwaliteit belangrijk is? Heb je ervaring of grote interesse in de duurzame (en recyclebare) herkomst van...
Control Union

Productiemedewerker

Unique Zwolle, Zwolle, Overijssel
€ 2.200 - € 2.500 per maand
3 weken geleden
Wat we bieden Een leuke fulltime baan als productiemedewerker; Bruto maandsalaris tussen de €2200 en €2500 ; Reiskostenvergoeding á €0,21 per kilometer; 25 vakantiedagen, pensioenopbouw en 8,33% vakantiegeld; Keuze tussen een wekelijkse- of 4 wekelijkse verloning; Grote kans op een contract voor onbepaalde tijd zodat jij vast werk hebt. Over het bedrijf Als productiemedewerker ga jij aan de slag in...
Unique Zwolle