Parttime verkoopmedewerker

Hoogvliet


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 12,66 - € 15,64 per uur
Contract type: Voltijd
Hoogvliet

Wil jij werken in een gezellig winkelteam? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Wij zijn momenteel op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers voor verschillende afdelingen bij Hoogvliet. Hard werken? Zeker, maar dat vind jij niet erg. Jij houdt wel van een uitdaging! Of dat nu snel vullen is of klanten adviseren over producten. Samen met jouw team zorg je voor tevreden klanten. En daar ben je trots op. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Deze parttime baan kan je goed combineren met je gezin, kleinkinderen, opleiding of andere bezigheden.

Dit ga je doen als verkoopmedewerker

Je kunt bij ons aan de slag op de kruidenierswaren, AGF-, brood- of de versafdeling. Waar je ook staat, je zorgt altijd voor een prettige winkel. Je maakt veel contact met klanten en gaat graag in gesprek over onze producten. Afhankelijk van de afdeling let je tijdens het bijvullen bijvoorbeeld op de houdbaarheidsdatum; first in, first out is jouw nieuwe motto. Zo blijft de winkel dankzij jou een fijne en schone omgeving om boodschappen te doen. En omdat je altijd klaarstaat voor je klanten, voelen zij zich helemaal thuis bij Hoogvliet Een parttime baan bij Hoogvliet betekent; een goed salaris, een goede werk-privé balans, zekerheid en een gezellig team!

Ervaring is bij ons niet nodig. Wij leiden graag onze medewerkers op. Bij Hoogvliet kun jij kansen pakken en met de diverse mogelijkheden aan opleidingen doorgroeien. Hoogvliet werkt graat met je mee aan jouw toekomst!

Dit breng je mee als verkoopmedewerker

 • Minimaal vmbo werk- en denkniveau;
 • Werkervaring is bij ons niet nodig, wij leren je graag alle kneepjes van het vak
 • Leergierigheid om snel zelfstandig te kunnen werken;
 • Betrouwbaarheid, samen zorgen voor een prettige winkel voor onze klanten.

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega’s, maar ook:

 • Uurloon afhankelijk van leeftijd tussen € 12,66 en € 15,64 bruto per uur, exclusief toeslagen;
 • We betalen elke 4 weken (13 keer per jaar);
 • Niet ziek-zijn bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
 • Rooster flexibel zelf bepalen;
 • Wij hebben een Hoogvliet Academy en willen graag kijken naar jouw ontwikkelbehoefte;
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld;
 • Gezelligheid; tijd voor hard werken, maar ook tijd voor teamuitjes.
 • Doorgroeimogelijkheden; Hoogvliet biedt kansen om door te groeien.

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op de sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Consulent schuldhulpverlening

PLANgroep, Den Bosch, Noord-Brabant
1 dag geleden
Locatie: Omgeving 's-Hertogenbosch Introductie Ben jij een gedreven professional met een passie voor het helpen van mensen in financiële moeilijkheden? Wil jij een verschil maken in de levens van mensen die worstelen met schulden? Dan zijn wij op zoek naar jou! voor een opdrachtgever in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch zijn wij op korte termijn opzoek naar een consulent schuldhulpverlening. Functie...
PLANgroep

Medewerker beheer en toezicht

Novadic-Kentron, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 1.918 - € 2.797 per maand
6 dagen geleden
Fulltime | 's-Hertogenbosch WORD JIJ ONZE NIEUWE MEDEWERKER BEHEER & TOEZICHT? (code 23.128, voor 36 uur per week) Wil jij van grote betekenis zijn in het herstel van de bewoners van ons hostel? Samen werken aan hun toekomst op onze locatie in Den Bosch? Dan is dit de baan voor jou. “Iedereen verdient een tweede start” In welke omgeving ga...
Novadic-Kentron

Unithoofd Cardiologie Acuut en Kliniek

Jeroen Bosch Ziekenhuis, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 4.042 - € 6.091 per maand
1 week geleden
36 uur 's-Hertogenbosch Ben jij een leidinggevende die een combinatie weet te maken van de mens, de organisatie en de uitdagingen in de (acute)zorg? Word jij door deze vacature in het hart geraakt? Dan zijn wij op zoek naar jou! RVE Cardiologie Cardiologie is een specialisme waarbij iedereen van het team meewerkt aan het herkennen en behandelen van aandoeningen van...
Jeroen Bosch Ziekenhuis